Jakby Pogoń w ten sposób odpadła to bym już leciał do łazienki po żyletki... Ten Pato to się chyba nie będzie mógł w mieście przez najbliższy miesiąc pokazać
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/04/2008 23:39
Mecz faktycznie emocjonujący, ale jaka tu sprawiedliwość?
Aż skręcało w środku jak się patrzyło na te zadowolone szwabskie mordy.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/04/2008 14:02
pato to pionek i nikt go nie bedzie scigal bo te getafe to taka wiocha jak u nas wronki, klub z dupy ale tak jak kolega napisal, na widok tych szwabskich ucieszonych ryji scyzoryk sie w kieszeni otwieral....
]pato to pionek i nikt go nie bedzie scigal bo te getafe to taka wiocha jak u nas wronki, klub z dupy ale tak jak kolega napisal, na widok tych szwabskich ucieszonych ryji scyzoryk sie w kieszeni otwieral....
pionek pionkiem, ale chyba nikt od niego lepiej nie wprowadza piłki do gry nogą !! kapitalnie to robił wszystko praktycznie dochodziło do celu - kilka dobrych kontr z tego poszło.
]pato to pionek i nikt go nie bedzie scigal bo te getafe to taka wiocha jak u nas wronki, klub z dupy ale tak jak kolega napisal, na widok tych szwabskich ucieszonych ryji scyzoryk sie w kieszeni otwieral....
Czy ja wiem czy taki pionek, od 1994 r. broni w reprezentacji Argentyny
Czy ja wiem czy taki pionek, od 1994 r. broni w reprezentacji Argentyny
w Polsce na peczki takich bramkarzy...z nie ktorymi nawet trenowalem a argentyna to "potega bramkarska" i nie broni od 94 bo bronili tam inni np. roa, abbondanzieri i burgos... i rzeczywiscie, skoro wyporwadza znakomicie pilke noga to jest najlepszym bramkarzem... gra w getafe a nie w man u, milanie itp. jest slaby pozdrawiam
i odrazu prosbe mam http://pl.youtube.com/watch?v=UNhsSHXbZoQ&feature=related - pamietacie jaki dzwonek mial ustawiony bohater filmu? przeszukalem cholernie duzo stron i lipa... jakby ktos mial bylbym wdzieczny
Ostatnio edytowany przez: Adrian PS, 11 kwietnia 2008, 19:13 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/04/2008 19:36
No właśnie jakbyś miał troche więcej wiedzy na temat piłki, to wiedzialbyś że Pato to właśnie Abbodanzieri. i kto powiedział że niby bronił w reprezentacji Argentyny od 1994 ? jak juz to od 2004.
Pzdr.
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
i odrazu prosbe mam http://pl.youtube.com/watch?v=UNhsSHXbZoQ&feature=related - pamietacie jaki dzwonek mial ustawiony bohater filmu? przeszukalem cholernie duzo stron i lipa... jakby ktos mial bylbym wdzieczny
nie wiem jak szukałeś, ja wpisałem w google crank dzwonek i w 1 linku znalazlem to KLIK!
1.000 biletów przeznaczyli dla kibiców Dumy Pomorza organizatorzy sobotniego meczu IV ligi (19.04) pomiędzy Sokołem Pyrzyce, a Pogonią Szczecin.
Będzie można je odbierać od poniedziałku (14.04) w godzinach od 9.00 do 16.00 w kasie klubu przy ulicy Karłowicza 28. UWAGA! Wszystkie będą darmowe!!!
Aby stać się szczęśliwym posiadaczem bezpłatnej wejściówki na pierwsze w tej rundzie spotkanie wyjazdowe Pogoni Szczecin trzeba będzie okazać w okienku kasowym klubu dokument potwierdzający tożsamość. Na jego podstawie otrzymamy jeden z tysiąca biletów przeznaczonych dla kibiców Dumy Pomorza.
ja tego nie ogarniam
czyli że jak chce kupić np. 2 bilety to wystarczy jak będę miał np. dowód osobisty osoby której chce zakupić wejściówkę czy do każdego biletu musi być jedna osoba ^.-
1.000 biletów przeznaczyli dla kibiców Dumy Pomorza organizatorzy sobotniego meczu IV ligi (19.04) pomiędzy Sokołem Pyrzyce, a Pogonią Szczecin.
Będzie można je odbierać od poniedziałku (14.04) w godzinach od 9.00 do 16.00 w kasie klubu przy ulicy Karłowicza 28. UWAGA! Wszystkie będą darmowe!!!
Aby stać się szczęśliwym posiadaczem bezpłatnej wejściówki na pierwsze w tej rundzie spotkanie wyjazdowe Pogoni Szczecin trzeba będzie okazać w okienku kasowym klubu dokument potwierdzający tożsamość. Na jego podstawie otrzymamy jeden z tysiąca biletów przeznaczonych dla kibiców Dumy Pomorza.
ja tego nie ogarniam
czyli że jak chce kupić np. 2 bilety to wystarczy jak będę miał np. dowód osobisty osoby której chce zakupić wejściówkę czy do każdego biletu musi być jedna osoba ^.-
Wystarczy mieć tylko dowód danej osoby. 1 dowód - 1 wejściówka
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.