Wie ktoś jak przerobić mp3 tak aby zajmowało coś koło 1MB Koleś mi coś mówił że można tak zrobić i wrzucić na tel.
jakosc pliku musisz zmniejszyc. mp3ki sa w wiekszosci przypadkow w jakosci 128-192kbps a na telefon jak zrzucasz to taka jakosc nie jest potrzebna bo i tak na sluchawkach bieda jest wystarczy 64kbps(ja u siebie w odtwarzaczu mp3 mam 96). jakosc mozesz zmniejszyc m.in. edytorem audio w nero czy programem creative media source (jezeli masz karte dzwiekowa creativa to odrazu w pakiecie to byc powinno).
btw. dzieki wielkie Salceson za pomoc w znalezieniu tytulu i wykonawcy piosenki to bylo to
Zrobiłem to programem MP3 Converter, niby skonwertowało mi to, ale piosenka mi się skróciła o ponad połowe, wycieło mi jakby ją. tak powinno być? Nie da sie tego normalnie skrócić
Wie ktoś jak przerobić mp3 tak aby zajmowało coś koło 1MB Koleś mi coś mówił że można tak zrobić i wrzucić na tel.
jakosc pliku musisz zmniejszyc. mp3ki sa w wiekszosci przypadkow w jakosci 128-192kbps a na telefon jak zrzucasz to taka jakosc nie jest potrzebna bo i tak na sluchawkach bieda jest wystarczy 64kbps(ja u siebie w odtwarzaczu mp3 mam 96). jakosc mozesz zmniejszyc m.in. edytorem audio w nero czy programem creative media source (jezeli masz karte dzwiekowa creativa to odrazu w pakiecie to byc powinno).
btw. dzieki wielkie Salceson za pomoc w znalezieniu tytulu i wykonawcy piosenki to bylo to
Zrobiłem to programem MP3 Converter, niby skonwertowało mi to, ale piosenka mi się skróciła o ponad połowe, wycieło mi jakby ją. tak powinno być? Nie da sie tego normalnie skrócić
Ja tam osobiście korzystam z MAGIX ringtone maker 2. Nieskomplikowany program do obróbki plików muzycznych, nie będzie w nim problemu zrzucić w całości jakiś utwór na kom. Przy jakości 90kbps z 7 mega, zrobiłem właśnie 2 megowe mp3.. Program tworzy również pliki wav, adpcm (starsze komórki korzystają z tych formatów), wiec za frajer możemy tworzyć własne dzwonki P.S. Ja swoją wersję pobrałem przez torrenty, tej nie sprawdzałem, ale nie powinno być problemów (program + crack).
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756536282 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.