Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/03/2008 12:54
http://pl.youtube.com/watch?v=NrimFrd-1MY - Projektanci Stylu - Pomocna dlon (Sobota feat Sokol) nie moglem dodac gotowego linka wiec sobie skopiujcie
http://pl.youtube.com/watch?v=5gL2rV5tDTM - potrzebuje tytul piosenki w tle, albo, jesli ktos ja posiada link do rapida albo innego serwera, z gory dzieki
Ostatnio edytowany przez: Adrian PS, 6 marca 2008, 15:39 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/03/2008 20:59
mam pytanie jak wyglada sprawa z podatkiem VAT przy zakupie samochodu z komisu,moge sie tak dogadac ze nie biore faktury VAT i place za samochod kwote pomniejszona o ten podatek?
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Są to statystyki z forum o liczbie obecnych osób na forum. Pamięta ktoś co się wydarzyło tego dnia, że aż w jednej chwili zgromadziło się aż tyle osób? Czy to poprostu był zbieg okoliczności...? Czysta ciekawość
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/03/2008 23:48
Zakładam, że chodziłeś do szkółki i właśnie tam był taki przedmiot jak matematyka - prawdopodobnie opuściłeś zajęcia pt. dzielenie. Jeżeli nie to chyba nie trudno policzyć, że skoro według w/w badań 6,6 mln Polaków w przedziale wiekowym 15 - 69 lat kibicuje Wiśle - daje to mniej więcej średnią równą co czwarty z nas kibicuje Wiśle.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/03/2008 23:49
@Kiko
Chyba to bylo po pamiętnym meczu z Wislą w pucharze Polski, co to Majdan do sfaulowania Ediego nie chcial sie przyznac...
choc data mi za bardzo nie pasuje....
@Kiko
Chyba to bylo po pamiętnym meczu z Wislą w pucharze Polski, co to Majdan do sfaulowania Ediego nie chcial sie przyznac...
choc data mi za bardzo nie pasuje....
Młodzież podpadła ochronie
Ochrona Reala poczuła się zagrożona, gdy około 30 młodych osób strzelało do siebie z palców i plastikowych pistoletów. Wezwano policję, która wlepiła mandat.
Młodzi słupszczanie organizowali tak zwany flash mob. Wybrali hipermarket Real. Mieli pecha, ochrona nie zrozumiała zabawy.
- W jednej chwili jednocześnie wystawiliśmy palce i udawaliśmy, że strzelamy do siebie - mówi Piotr Feretycki, jeden z organizatorów. - Mówiliśmy: bang! bang! i padaliśmy na ziemię.
Zabawa odbyła się obok stoiska mięsnego. Ludzie nie kryli zdziwienia, niektórzy bili brawo. Po trzech minutach nie było już śladu po niecodziennym zdarzeniu. Wtedy zareagowała ochrona marketu i wezwała policję.
- Policjanci zatrzymali trzy osoby, w tym mnie - mówi Piotr. - Oskarżono nas o zakłócanie spokoju. Dostałem mandat 300 złotych. To absurd, my nic złego nie zrobiliśmy.
Piotr czuje się pokrzywdzony i mówi, że nawet picie alkoholu w miejscu publicznym nie jest tak karane.
Ochrona hipermarketu twierdzi, że nie miała pojęcia, co się dzieje. Szef ochroniarzy mówi, że niektórzy klienci myśleli, że to napad.
- Niech takie zabawy urządzają w lesie, tam przynajmniej nikomu nie będą przeszkadzali - mówi.
Inni słupszcznie, którzy uczestniczyli w flash mob, boją się, że szuka ich policja.
- Nie jesteśmy od tego, żeby ścigać młodzież - mówi Jacek Bujarski, rzecznik prasowy słupskiej policji. - Jednak w tym wypadku młodzi ludzie posunęli się trochę za daleko. Musieliśmy na to jakoś zareagować.
Zakładam, że chodziłeś do szkółki i właśnie tam był taki przedmiot jak matematyka - prawdopodobnie opuściłeś zajęcia pt. dzielenie. Jeżeli nie to chyba nie trudno policzyć, że skoro według w/w badań 6,6 mln Polaków w przedziale wiekowym 15 - 69 lat kibicuje Wiśle - daje to mniej więcej średnią równą co czwarty z nas kibicuje Wiśle.
nie jest okreslona ilosc kibicow tylko w kraju ale w Europie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/03/2008 20:36
mam taką kwestię ale nie wiem czy można, a mianowicie jako że w przyszłości będę starał się o podwójne becikowe, poszedłem do US i wypełniłem wniosek o zwykłe zaświadczenie o braku dochodów w sprawie becikowego, dostałem PIT 37 i wypełniłem w każdym polu dochodowym 0... gdyż tak myślałem ponieważ NIP dostałem dopiero z miesiąc temu, teraz przyszedł pit ze dochody były około 200 zl przez cały rok, gdyż fakt faktem kilka razy pracowałem w realu na zlecenie, co teraz z tym zrobić, mogą być jakieś problemu przez to?
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.