Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem koszulek np Partizana Belgrad to niech podbija na gg 4471306, dodam, że z ofert tego sklepu korzystałem i jestem zadowolony chodzi mi jedynie o wspolne koniesienie kosztów wysyłki.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/02/2008 20:28KLIK
Potrzebuję tytuł piosenki użytej w tym filmie i tytuły piosenek w podobnych klimatach. Sprawa jest naprawdę pilna, więc byłbym wdzięczny za szybką reakcję
- To jasne jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko kontroluję.
- Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej -
zarabiamy na wasze utrzymanie.
- Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy, jaki kierunek obracać i dźwigać w słusznym kierunku.
- My - odparły oczy – my jesteśmy szefami - my wszystko widzimy i
naprawdę nic nam nie umyka.
- Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządze, wytwarzam wam wszystkim energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie...
- JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd dupa - I JUŻ.
Śmiech ogólny, że całe ciało się nie może pozbierać.
- DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK. I przestała robić cokolwiek.
Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki. Ręce opadły. Nogi zgięły się w kolanach Oczy wyszły na wierzch. Żołądka wzdęło i spuchł z wysiłku.
Szybko zawarto porozumienie! Szefem została Dupa.
I tak to już jest drodzy moi. Szefem może zostać tylko ten co gówno robi.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/02/2008 15:04
Zna ktoś jakieś tanie noclegi w Świnoujściu, Międzyzdorjach czy coś w tym stylu. Może być wszytsko, pokoje, domki byle by w 10 osób można fajne spędzić czas no i oczywiście tanio! [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/02/2008 21:34
Orientujecie sie na temat kursow fotograficznych lub macie zaprzyjaznionych fotografow? Potrzebuje poduczenia sie w wywolywaniu zdjec i ogolnie w tematyce aparatow analogowych. gg 1178432
Zna ktoś jakieś tanie noclegi w Świnoujściu, Międzyzdorjach czy coś w tym stylu. Może być wszytsko, pokoje, domki byle by w 10 osób można fajne spędzić czas no i oczywiście tanio! [:
w swinoujsciu jest schronisko młodziezowe.
Dosc tanie. W wakacje placilismy chyba cos kolo 15 zl za nocleg.
Również tam byliśmy z grupą znajomych w marcu ubiegłego roku, jak na cenę warunki niezłe, możliwość korzystania z kuchni (brak naczyń i garnków). Niestety jak to w schroniskach pomiędzy godziną 10-17 nie można wchodzić i wychodzić z budynku co w naszym przypadku (marzec) było dosyć niewygodne. Ogólne wrażenia jednak pozytywne i na wypad ze znajomymi polecam
P.S. Pamiętajcie zabrać dowód wpłaty, bo mimo iż mają wszystko zapisane w swoim "zeszyciku" to mogą się pojawić problemy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.