Zalezy jak gruby masz portfel w tym wyjątkowym dniu Potro Grande najlepsze ze szmulą według mnie.
...od siebie polecam "Grand Cru" lub tez "Columbusa"
no to napiszcie jeszcze jak cenowo to stalo w zeszlych latach i do kiedy trzeba tam sie zglosic.
Cenowo jak w wiekszosci restauracji,czyli tak kolo poltorej stowki na pare trzeba liczyc a zglaszac sie raczej nie musisz,"walisz" normalnie chyba ze dla pewnosci wolisz zrobic jakas rezerwacje...
Poszukuje jakiegoś klubu gdzie można się nauczyć grać w tenisa ziemnego
Zapraszam do siebie Wojska Polskiego obok Lodogryfu Skt Szczecin 8 osobowa grupa poczatkujaca 140 zl 2 godziny tygodniowo. Pierwszy trening gratis Sam gram i jestem zadowolony A jak nie to jeszcze masz na ul.Tenisowej, na Chopina lub na prawobrzezu w Szczecinskim Centrum Tenisa
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/11/2006 14:06
szukam tytulu piosenki pewnej. jest dosyc stara bo jakos w wakacje wchodzila. zwrotki spiewa typek z glosem bardzo podobnym do Scotta Walkera(moze to i on) i spiewa "in the ghetto" albo cos w tym rodzaju. natomiast refreny spiewa damski chorek. calosc jest spokojna i za cholere nie wiem co to
szukam tytulu piosenki pewnej. jest dosyc stara bo jakos w wakacje wchodzila. zwrotki spiewa typek z glosem bardzo podobnym do Scotta Walkera(moze to i on) i spiewa "in the ghetto" albo cos w tym rodzaju. natomiast refreny spiewa damski chorek. calosc jest spokojna i za cholere nie wiem co to
Prawdopodobnie to DNX Vs. the Voice- "In the Ghetto"
Pzdr
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/11/2006 22:42
``Krzysztof Łuczak dostał pałami po całym ciele, bo znalazł się w pobliżu policyjnej akcji. Policja już przeprosiła, ale sprawą przekroczenia uprawnień zajmie się jeszcze prokuratura.
Sobota 30 września br. K. Łuczak wychodzi do sklepu. W tym samym czasie policja eskortuje na dworzec PKP szalikowców po meczu Arka Nowa Sól - Chrobry Głogów. W pewnym momencie K. Łuczak dostaje się w wir "akcji” i obrywa od funkcjonariuszy z grupy interwencyjnej zielonogórskiej prewencji po całym ciele. Nie pomaga wołanie "Nie jestem z meczu”. Tuż po zdarzeniu chce zgłosić zajście na miejscowej komendzie policji, ale funkcjonariusze odmawiają. I właśnie za ich zachowanie K. Łuczak otrzymał właśnie pisemne przeprosiny od policji. Drugim wątkiem sprawy - przekroczeniem uprawnień przez grupę interwencyjną - zajmie się prokuratura, która wszczęła już śledztwo. Dopiero po jej decyzji komenda wyciągnie konsekwencje wobec funkcjonariuszy.``
mam pytanie, jak mozna cos sciagnac ze strony youtube.com
Żeby pobrać jakiś filmik z serwów typu youtube, google video, metacafe wystarczy:
1. Skopiować z przeglądarki link z jakimś filmikiem np. http://www.youtube.com/watch?v=_lgR_wBl9AI
2. Wkleić ten link w puste pole na stronie javimoya.
3. Wybrać z zakładki obok nazwe serwisu na jakim znajduje się filmik (w przykładzie youtube). I kliknąc na przycisk DOWNLOAD.
4. Poniżej wyświetli gotowy plik do pobrania. Naciskamy prawym klawiszem na DOWNLOAD LINK następnie zapisz jako, wybierając miejsce na dysku..
Niektóre filmiki po ściągnięciu są w formacie flash, można je natomiast przerobić bez problemu np. na avi
Ostatnio edytowany przez: cypis, 20 listopada 2006, 14:11 [1 raz(y)]
Wie ktoś jak przerobić mp3 tak aby zajmowało coś koło 1MB Koleś mi coś mówił że można tak zrobić i wrzucić na tel.
jakosc pliku musisz zmniejszyc. mp3ki sa w wiekszosci przypadkow w jakosci 128-192kbps a na telefon jak zrzucasz to taka jakosc nie jest potrzebna bo i tak na sluchawkach bieda jest wystarczy 64kbps(ja u siebie w odtwarzaczu mp3 mam 96). jakosc mozesz zmniejszyc m.in. edytorem audio w nero czy programem creative media source (jezeli masz karte dzwiekowa creativa to odrazu w pakiecie to byc powinno).
btw. dzieki wielkie Salceson za pomoc w znalezieniu tytulu i wykonawcy piosenki to bylo to
hmm gdzie mozna aktualnie kupic w Sz-nie vlepki Pogoni?
Sprzedaż prowadzona będzie w następujących punktach:
- stoisko z odżywkami sportowymi w CH „Fala”
- stoisko z pamiątkami Pogoni Szczecin na targowisku Turzyn
- sklep sportowy OUTLET w CH Piast (dawna Hypernova
hmm gdzie mozna aktualnie kupic w Sz-nie vlepki Pogoni?
Sprzedaż prowadzona będzie w następujących punktach:
- stoisko z odżywkami sportowymi w CH „Fala”
- stoisko z pamiątkami Pogoni Szczecin na targowisku Turzyn
- sklep sportowy OUTLET w CH Piast (dawna Hypernova
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.