Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/01/2008 12:44
Szukam studenta ekonomii, matematyki, itd - nauki scisle ogolnie w celu ogarniecia pewnej sprawy na zaliczenie z ekonometri.. Chodzi o budowe modelu ekonometrycznego.. gg w profilu
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/01/2008 17:58
Ja rowniez szukam osob chetnych i samotnie ... kreacacych poi, kijami i wszystkim co zwiazane z fireshow oraz osob, ktore pluja ogniem. gg 1178432
Ostatnio edytowany przez: Aleksandra, 17 stycznia 2008, 18:05 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/01/2008 18:05
Po takiej deklaracji przeczuwam dość spory odzew chętnych na trening... Niekoniecznie jednak związany z zamierzonym przez autorkę posta
EDIT
Wprawdzie nieco uściślona wypowiedź, nieco ograniczająca pole manewru jednakże dla chcącego nic trudnego
Ostatnio edytowany przez: D., 17 stycznia 2008, 18:30 [1 raz(y)]
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Po takiej deklaracji przeczuwam dość spory odzew chętnych na trening... Niekoniecznie jednak związany z zamierzonym przez autorkę posta
EDIT
Wprawdzie nieco uściślona wypowiedź, nieco ograniczająca pole manewru jednakże dla chcącego nic trudnego
To się nazywa prowokacja i dobra autoreklama w typowo męskiej, forumowej spolecznosci Ale serio panownie i panie (?), zapraszam na gadu ogniowych zapalencow. I TYLKO TAKICH.
Szukam studenta ekonomii, matematyki, itd - nauki scisle ogolnie w celu ogarniecia pewnej sprawy na zaliczenie z ekonometri.. Chodzi o budowe modelu ekonometrycznego.. gg w profilu
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/01/2008 20:13
Zna ktos czeski i tamtejsze strony internetowe poszukuje informacje o 3 polakach którzy w sobote w Pilznie narozrabiali wiem ze dwóch czeka deportacja jeden się wywinoł potrzebuje pilnie wszystkich dostepnych informacji ! Pozdrawiam
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/01/2008 16:37
jeśli ktoś miałby nagrania Quo Vadis i 100%EG dotyczące oczywiście Pogoni to proszę o kontakt - potrzebuje płytkę, lub nagrania w formacie mp3
ma to związek z powstaniem hymnu Pogoni (mam nadzieję, że się uda)
sprawa już załatwiona, dzięki Plum za szybką rekację
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.