ktos wie jak tam Dida ?..slyszalem ze po meczu trafil do szpitala w stanie krytycznym...: zal ogladac takich symulatorów
smieszne to bylo,ogladalismy mecz w pubie i wszyscy byli za tym ze...nic niebylo Kibic musnal go tylko w szyje a ten zwijal sie naboisku i trzymal za....policzek,czego sie nie zrobi zeby uzyskac walkowera,kare pieniezna czy dyskwalifikacje...
Najlepsze jest to, że najpierw po uderzeniu (a raczej muśnięciu) zachciało mu się gonić kibica i mu wykurwić, następnie jak już wiedział iż nie ma szans na jego złapanie, padł na ziemię niczym piorunem rażony. Żenada.
ktos wie jak tam Dida ?..slyszalem ze po meczu trafil do szpitala w stanie krytycznym...: zal ogladac takich symulatorów
smieszne to bylo,ogladalismy mecz w pubie i wszyscy byli za tym ze...nic niebylo Kibic musnal go tylko w szyje a ten zwijal sie naboisku i trzymal za....policzek,czego sie nie zrobi zeby uzyskac walkowera,kare pieniezna czy dyskwalifikacje...
Najlepsze jest to, że najpierw po uderzeniu (a raczej muśnięciu) zachciało mu się gonić kibica i mu wykurwić, następnie jak już wiedział iż nie ma szans na jego złapanie, padł na ziemię niczym piorunem rażony. Żenada.
Mam karty do Książnicy i Miejskiej Biblioteki, niby można dzięki nim też przez neta korzystać.. ale za cholerę nie wiem jak się zalogować Wie ktoś ?
Do książnicy wiem. Wchodzisz na stronę wpisujesz numer karty, a jako hasło są twoje inicjały tyle, że odwrotnie. Najpierw nazwisko, a później imię. Później możesz sobie zmienić.
a z kolei mam pytanie czy ktos z osob posiada cyfre+ hd ?
yup tzn w hd mam c+ sport i c+ film.
Warto zakupić odpowiedni dekoder bo jak rozumiem żeby odbierać HD trzeba zmienić dekoder i kupić zapewne nie tanie kable do HD, chodzi mi o to czy rzeczywiście jakość obrazu jest zauważalna
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.