Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/09/2007 20:50
jako że już zaczęła się szkoła i pojawiły się małe problemy więc ... szukam kogoś kto udziela korepetycje z chemii - szkoła średnia
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/09/2007 23:33
Dzis w Tavernie(Cutyy Sark) cala ekipa z Walburgiem,Bilinskim i Parzym na czele, dobrze sie pilo zamowili po kilka piwek ale ok.... mozna wybaczyc,milo wreszcie zobaczyc Pogońiarzy na miescie z ktorymi mozna pogadac a nie malpami w galaxy kupujacymi giery na PSX2...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/09/2007 00:03
PO 21 w centrum na jednym z rond (przed sprzymierzonymi/ Pilsudzkiego) stal calkiem rozwalony samochod przed tramwaj. Wie ktos cos wiecej na ten temat?
Ostatnio edytowany przez: V..., 7 września 2007, 00:14 [1 raz(y)]
ma ktoś może info, skąd można załatwić sobie plan Szczecina na komórkę (java)?? Ale chodzi mi o całość, a nie tylko centrum, bo taką mapę mam, a potrzebuje z prawobrzeżem :p
a na jaki model telefonu?? bo na SE to TUTAJ moze cos bedzie
Ku*wa, wszystko jest, nawet jakieś wsie, ale mapy Szczecina nie ma co za żydostwo
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Z innej beczki: siatkarze na początek ME przegrywają z... Belgią
no i moze sie wkonu ogarna. Dobrze ze to akurat Belgia a nie jakas Brazylia, bo by nasi przeszli obok tej porazki obojetnie.
A co do samej Belgii to zagrali świetnie, chociaz tez jest w tym troszke naszej zaslugi.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/09/2007 21:01
Pytanie do megamózgów komputerowych:
Jeśli mam ram dd2, 1gb PC800 firmy X i kupie ram ddr2 1gb pc800 firmy Y to jak to wpłynie na działanie kompa?? W sklepie powiedzieli mi, że "nie będzie działać w dualu" cokolwiek by to nie znaczyło jak ktoś zna odpowiedz to będę wdzięczny :p
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Jeśli mam ram dd2, 1gb PC800 firmy X i kupie ram ddr2 1gb pc800 firmy Y to jak to wpłynie na działanie kompa?? W sklepie powiedzieli mi, że "nie będzie działać w dualu" cokolwiek by to nie znaczyło jak ktoś zna odpowiedz to będę wdzięczny :p
Raczej nie będzie problemu w funkcjonowaniu pamięci,chociaż mogą się zdarzyć zwiechy,resety kompa ;]
Zeby wszystko działało poprawnie pamięci muszą mieć takie same parametry
Najlepiej kup drugie takie same pamięcy wtedy nie powinno być problemów
Raczej nie będzie problemu w funkcjonowaniu pamięci,chociaż mogą się zdarzyć zwiechy,resety kompa ;]
Zeby wszystko działało poprawnie pamięci muszą mieć takie same parametry
Najlepiej kup drugie takie same pamięcy wtedy nie powinno być problemów
Właśnie problem w tym, że nigdzie nie mogę dostać 2 takiej samej kości, byłem w paru sklepach i nigdzie nie ma i jestem zmuszony kupic innej firmy ale o tych samych parametrach.
Właśnie problem w tym, że nigdzie nie mogę dostać 2 takiej samej kości, byłem w paru sklepach i nigdzie nie ma i jestem zmuszony kupic innej firmy ale o tych samych parametrach.
Myslałeś o zakupie przez internet ? Podaj producenta i wszystkie parametry cos sie znajdzie
Myslałeś o zakupie przez internet ? Podaj producenta i wszystkie parametry cos sie znajdzie
Przez internet tez lipa, sprawdzałem to nawet na allegro jakiś syf mają używany...
Kingmax ddr2, 1024MB, PC800
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.