Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/08/2007 18:40
oglądał ktoś Osake w nocy ? Te piękne komentarze typu "Polak rzucił 93metry co da mu na 99% awans do finału" mowa o dysku ^^ etc.
Ostatnio edytowany przez: nara, 26 sierpnia 2007, 18:48 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/08/2007 15:36
Szukam kogos kto zamontuje radio w samochodzie. Ktos z Was jest w temacie albo moze polecic jakis zaklad, ktory wykona usluge za normalne pieniadze? W Media Markt montuja za free przy zakupie, ale wybor w okolicach 300zl nie powalil mnie na kolana.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/08/2007 14:48
Wielkimi krokami zbliża się nowy sezon serialowy 2007/2008. Trwa walka o widza. W sieci pojawiły się odcinki pilotażowe do nowych seriali do oglądnięcia zupełnie za darmo oraz fragmenty już znanych produkcji.
Stacja FOX na swojej oficjalnej stronie umieściła pełne 17 minut pierwszego odcinka trzeciego sezonu hitu "Skazany na śmierć". Wszyscy chętni mogą dowiedzieć się co słychać u Michaela Scofielda ( Wentworth Miller) oraz Lincolna Burrowsa (Dominic Purcell) jeszcze przed premierą serii, która odbędzie się 17 września br.
Ano zapomniałem napisać, że to cytat za filmwebem . A specjalnie wpisałem się tutaj, bo niektórzy może nie wiedzą, że serial rusza na nowo od września ..
daj numer gg, kolega bedzie mial pare pytan do Ciebie jezeli to nie problem
Mam teraz troszke ograniczony dostep do kompa/gg niemniej jednak w szkole ktorej adres Ci podalem wszystko mozna ogarnac. Wazne aby placic hajs za czesne , to czy ktos chodzi na zajecia srednio ich interesuje. Po oplaceniu wszystkiego wydaja wszelkie zaswiadczenia do WKU, ZUS itp + legitymacja szkolna. Powodzenia.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/08/2007 22:23
czy jedzie ktoś z Was na WCG ? jeśli tak to czy byłby miły robić kowera ? ; f [chodzi mi o Polskę nie Seattle no chyba że ktoś leci ^^]
Ostatnio edytowany przez: nara, 29 sierpnia 2007, 22:34 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/08/2007 22:21
Moze ktos z was wie co sie stalo/ jak to naprawic.
Wylaczylem normlanie system o 15 godzinie. NIkt do kompa nie podchodzil i nie ruszal, wlaczam teraz i mam wszytsko w mozilli zmienione- strona startowa jakas inna (google chyba) i wsyztskie zakladki usuniete...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/08/2007 23:23
mi sie tak kilka razy zdarzylo zakladki przepadly (tak mowi google).. na przyszlosc.. eksportuj je sobie do pliku co jakis czas.. teraz juz tak robie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.