Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Praktycznie dopiero w tym momencie wróciłem z konferencji (trwała od 13 do 20 --- 7 GODZIN !!!! a potem małe after party) ... naprawdę możecie żałować, że nie byliście ... to było coś niesamowitego - zajebiscie pozytywny przekaz ! kto był ten wie... 47 zl zainwestowane w siebie (na ostatniej imprezie wydalem wiecej na wodke) ...
ludzie w roznym wieku przelamujacy bariery, palajacy checia do dzialania, do tworzenia wlasnych biznesow. milionerzy ktorzy zarobili na czyms co sie wydawalo, ze nie moze byc dochodowe... sprzedawali przyslowiowy "lód dla eskimosa"
babka ktora wydała ksiazke "o czym mysla mezczyzni jezeli nie mysla o seksie" ksiazka ma 128 stron... same puste kartki
gosciu ktory sprzedawal naklejki pingwina z linuxa ... cena 4.5 zl na allegro - dużo ? ludzie to kupili... sprzedal tego baaaaaaardzo duzo...
"czegos sie nie da zrobic? daj to do zrobienia czlowiekowi ktory o tym nie wie a on to wykona"
naprawde ta konferencja/szkolenie utwierdzilo mnie po prostu w tym ZE MOŻNA WSZYSTKO !! POTRZBENA JEST TYLKO ODPOWIEDNIA DETERMINACJA. oraz PRZYCHYLNOŚĆ WSZECHŚWIATA !! )
polecam kazdemu (mjm odbywa sie jeszcze w innych miastach)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/08/2007 20:25
Czy jest ktos moze zorientowany gdzie jest jakas silownia w rejonie Niebuszewo-Arkońskie? Karnet miesieczny do góra 30 zł(nie musi byc luksus byle by bylo na czym trenowac)bylbym wdzieczny za informacje
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/08/2007 15:10
A ja tak z innej beczki.
Orientuje sie ktos, czy jak posadzi sie pestke z pomidora cherry (te male okragle) to czy ta roslina co wyrosnie bedzie dawac pomidory?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/08/2007 22:51
Orientuje się ktoś może w jakich cenach mogę sciągnać sim-locka z telefonu Sony Ericsson k800i ? Oczywiście na terenie Szczecina
pzdr.
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
a wiec tak z tych pomidorow spokojnie wykielkuje i bedzie dawac owoce, jezeli kupione nasiona w sklepie to na wiosne (koniec lutego) posiac do pojemnika z ziemia, jesli natomiast z prosto z owocu to pestki wysuszyc i tez mozna posiac ale tez dopiero na wiosne. Gdy sadzonki beda mialy okolo 7 centymetrow, popikowac kazda oddzielnie do doniczek. okolo maja mozna przeniesc na grunt , pod folie czy na balkon .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.