Chyba za mocne slowa...
Moim zdaniem +za pomysl . Tekst, jakis zupelnie debilny tez nie jest widac,ze typek duzo HH slucha i troche chcial sie wzorowac.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/08/2007 13:21
Czy ktos sie orientuje czy sa w Szczecinie (oprocz Galaxy i Krzywoustego) sklepy z wiekszym woborem butow Nike, Puma lub czy gdzies jest taniej niz w ww. miejscach?
Firma Zina w ciągu kilkunastu godzin uszyła i przesłała do Szczecina koszulką (z numerem 12 dop. red.) o specjalnych rozmiarach, w której prezentować będzie się nowy Gryfus. Będzie ona odwzorowaniem koszulki, w jakiej będą grać piłkarze Pogoni.
źrodło Pogońonline.pl
pan gryfus odnowiony sie pojawi w koncu
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/08/2007 16:41
Kto moze mi powiedziec gdzie dokładnie znajduje sie tor motocrossowy w Nowogardzie czy bardziej gdzies w centrum czy na obrzerzach ?
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
zajebiscie mu to wyszło, jakie teksty wogole zrymowal fajne
kretyn a nie zajebiscie
ale chlopak cos prubuje zrobic a nie tylko siedzi na forum i krytykuje innych mial chlopak odwage zeby nagrac i wrzucic wiec co sie czepiasz zrob cos lepszego i dopiero zacznij krytykowac
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/08/2007 13:50
Pilnie potrzebuje pokoju do wynajecia od 2 pazdziernika lub 1 osoby do zamieszkania w kawalerce od naprzeciwko Galaxy za 300 zl od osoby.
Jak cos pw
zajebiscie mu to wyszło, jakie teksty wogole zrymowal fajne
kretyn a nie zajebiscie
ale chlopak cos prubuje zrobic a nie tylko siedzi na forum i krytykuje innych mial chlopak odwage zeby nagrac i wrzucic wiec co sie czepiasz zrob cos lepszego i dopiero zacznij krytykowac
Popieram zdanie Randalla...przeciez on nawet rytmu nie ma, poza tym rymy czestochowskie...moze jak popracuje na flow i rymami i powtorzy nagranie to wyjdzie mu lepiej. A narazie...Roch Pawlak by to lepiej zrobil
kurna nawet wokalu czysto nie nagral, a w domowych warunkach da sie do zrobic- wiem bo sam nie raz nagrywalem czy to vokal czy intrumenty. jak juz sie cos robi i wrzuca do neta to moznaby by popracowac nad czyms wiecej, a nie tylko wymyslic kijowe rymy i wrzucac na youtube....
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
kurna nawet wokalu czysto nie nagral, a w domowych warunkach da sie do zrobic- wiem bo sam nie raz nagrywalem czy to vokal czy intrumenty. jak juz sie cos robi i wrzuca do neta to moznaby by popracowac nad czyms wiecej, a nie tylko wymyslic kijowe rymy i wrzucac na youtube....
Dokladnie...nie chodzi o to zeby wrzucic cos i czekac na komentarze typu "No chujowe ale wazne ze mial odwage itd" Jak juz cos dajesz na wglad publiczny to daj cos co sie nadaje
Potrzebuje kogoś kto potwierdzi moją tożsamość na stronie napisy24.pl, żebym mógł założyć konto...
z tego co pamietam to jak robilem sobie konto to nie wpisywalem tam nic
a swoja droga to mam fajny program ktory odrazu wszykuje napisy i sciaga;Dproigram nazwywa sie napi-projekt TUTAJ MOZNA SCIAGNAC TEN PROGRAM
Teraz trzeba. Więc ponawiam prośbe. Napi-projekt nie ściągnie np. angielskich napisów...
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Potrzebuje kogoś kto potwierdzi moją tożsamość na stronie napisy24.pl, żebym mógł założyć konto...
z tego co pamietam to jak robilem sobie konto to nie wpisywalem tam nic
a swoja droga to mam fajny program ktory odrazu wszykuje napisy i sciaga;Dproigram nazwywa sie napi-projekt TUTAJ MOZNA SCIAGNAC TEN PROGRAM
Teraz trzeba. Więc ponawiam prośbe. Napi-projekt nie ściągnie np. angielskich napisów...
no ja nie potrzbuje angielskich napisów;] podbij do mnie na gg to ci cos powiem(pisz zawsze nawet jak nie dostepny)
Mecz w berlinie - 12/08/2007 20:56
Byłem w sobotę w Berlinie i mając trochę czasu poszedłem na mecz Union Berlin-Borussia Dortmund II.
Kilka spostrzeżeń, ciekawostek:
- Union gra w lidze regionalnej, to chyba odpowiednik naszej IV-tej ligi?
- bilety najtańsze 9 EURO, najdroższe 22 EURO,
- kiedyś występował w ekstraklasie NRD-owskiej,
- stadion pojemności ok.12 tys, prawie wszystkie miejsca stojące, siedzących tylko ok. 500 pod krytą trybuną, stadion raczej niszczejący,
- na mecz pomimo b.kiepskiej pogody przyszło ok.4,5 tys kibiców ale kilka dni wcześniej na pucharze Niemiec z Eintrachtem był pełny stadion- 12 tys,
- sporo starszych kibiców, wspominających zapewne grę ich drużyny w ekstraklasie NRD, zdecydowana większość kibiców w barwach drużyny, sklep z pamiątkami b.dobrze zaopatrzony i sporo ludzi coś kupujących,
- piwo oczywiście do kupienia na stadionie,
- ok.100 kibiców drużyny przyjezdnej,
- doping nawet niezły ale jak to zwykle bywa prowadzony zrywami,
- według mnie poziom meczu porównywalny z meczem Pogoń-Victoria Przecław.
Starsi kibice zapewne pamiętają, że Pogoń grywała czasami sparingi z Unionem.
Zamieszczam linki do kilku zdjęć z meczu jako ciekawostkę.
http://mczarek.fotosik.pl/albumy/246847.html
to jzu chyba lepiej przeczytaj ksiazki tego pana- Robert Kiyosaki
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.