Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/08/2007 14:34
Z dubbingiem nic nie znalazłem, a przeszukałem na paru stronach. Jedynie jakieś linki do serialu w PL, a i tak sądze, że Simpsonów warto jedynie oglądać w wersji oridżinal .
Potrzebuje kogoś kto potwierdzi moją tożsamość na stronie napisy24.pl, żebym mógł założyć konto...
z tego co pamietam to jak robilem sobie konto to nie wpisywalem tam nic
a swoja droga to mam fajny program ktory odrazu wszykuje napisy i sciaga;Dproigram nazwywa sie napi-projekt TUTAJ MOZNA SCIAGNAC TEN PROGRAM
a swoja droga to bedzie doping na 12 prowadzony teraz??
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/08/2007 21:57
...ale jajca załadowałem konto (orange go) parę dni temu za 50 plnów i...jak na razie nic nie ubywa
ciekaw jestem czy to tylko chwilowo... może ktoś z was też tak ma
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/08/2007 22:12
Chwilowo, za jakiś czas odejmie wszystko co do grosza niestety... choć w innej sieci np. da sie zrobić dość spory debet na koncie [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/08/2007 22:44
Przy trzecim golu popis dał duet "Kosa" - Niedzielan. Najpierw "Wtorek" rzucił na skrzydło, Kosowski przyjął na klatkę i podał w pole karne. Tam Piotr Celeban wystawił futbolówkę jak na tacy Niedzielanowi, więc ten spokojnie trafił do pustej bramki.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/08/2007 23:03
Mecz byłby ciekawym widowiskiem gdyby nie postawa sędziego ( karny z dupy , nie uznane dwa gole dla Korony ) i obrony Korony ( asysta Celebana )
...ale jajca załadowałem konto (orange go) parę dni temu za 50 plnów i...jak na razie nic nie ubywa
ciekaw jestem czy to tylko chwilowo... może ktoś z was też tak ma
tez tak mialem, z 10 zl mi zbonusowali i jak na razie nie ubyta nad programowo
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.