Zarejestruj się na www.orange.pl. I tam w zakładce orange on-line bedziesz miał liste usług. Bedziesz mógł ją tam właczyć i wyłaczyć. Drugi sposób to zadzwoń pod *500 i tam Cię już poinstruje lektor naciszniesz odpowiedni klawisz. Chyba bedzie mówił o usługach standardowych w orange. Bodajże klawisz 2 lub 3 musisz nacisnąc aby tam wejsc hehe prosta sprawa troche pomyślunku a napewno sie uda. pzdr.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/07/2007 17:51
Mam pewien problem z drukarka. Od jakiegoś czasu, drukuje zamiast czarnego na czerwono. Kartridz byl dopiero napelniany, wiec moze to wina tego, ale czytam na necie, ze to moze byc jednak cos innego. Ktos sie spotkal z takim czyms?
A ja polecam pub "Pomiędzy" na starowce (miedzy Apartamentem a Camarillo) naprawde konkurencyjne ceny i mozna bardzo dobrze zjesc (jem tam srednio 3-4 razy w tygodniu)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/07/2007 15:24
Moze zna ktos jakies fajne gierki co mozna sciaganac z neta (aby nei zajmowaly zbyt wiele miejsca tylko 100-300Mg) a mozna bylo w nie pograc przez neta z kolesiem (nie LAN tylko internet) jakies wyscigi, starategia (po Polsku), i jakas pilka/sport...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/07/2007 16:28
a ja nie moge z tego co zawsze-mądry polak po szkodzie...chodzi mi odnośnie wczorajszego wypadku-gdybanie co by było gdyby-poprostu to jest żenujące. Ludzie są zdziwieni że za kierownicą 22-latek..a skąd niby mają brać tych starszych,doświadczonych? przecież oni juz dawno siedzą na zachodzie za lepszą kase..teraz coś sie mówi o restrykcjach i zawyższaniu wieku kierowców a ja pytam sie po co? doświadczenie? a niby jak maja je nabyć? na kursach? przecież to niedorzeczne-praktyka i jeszcze raz praktyka..mówi sie coś o dodatkowych kursach i ponownym zdawaniu egzaminu po 5 latach...a kto za to będzie płacił?? Zleceniodawca? nie wierze?? kierowca?? TO CHORE_KTO BEDZIE CHCIAŁ PŁACIĆ ZA TO SAMO WIELOKROTNIE<ZACz ną sie wałki i przekręty aby tylko to jakoś załatwić>>>a co by było gdyby ten kierowca miał załóżmy 45 lat? za stary? badania lekarskie czy aby serduszko nie wysiadło? teraz to dopiero zaczna sie schizy jak zaczną np wyjeżdzać doświadczeni lekarze i wakaty trzeba będzie uzupełnić żółtodziobami..i operacje będzie przeprowadzał świerzo upieczony medyk absolwent na stażu..no tak ale mądry polak po szkodzie wciąż aktualne. ja powiem wiecej-Polak głupi przed i po szkodzie
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.