Zajmuje się ktoś grafiką i mam może tutorial Photoshopa żeby zrobić jakąś ciekawą tapetę ? (z własnych zdjęć), na google patrzyłem ale tam tyle tego jest.. chodzi mi czy może ktoś akurat kiedyś robił i ma. Z góry dzięki.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/07/2007 15:07
Czy ktos wie, gdzie na Krzywoustego, podobno gdzies naprzeciwko Streeta jest sklep z plytami, kasetami, kiedys winylami?
Chyba, ze sklep ten zamknal swoja dzialalnosc...
Ostatnio edytowany przez: Marcin_, 14 lipca 2007, 18:41 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/07/2007 20:17
pilnie potrzebuje zdjecie panoramy Szczecina (chodzi mi o konkretne zdjecie robione przez fotografa z GS, widac na nim cale srodmiescie + radisson + telewizja; albo bardzo, bardzo podobne) szukalem na googlach ale nie ma takich jakie mnie interesuja, jesli ktos znajdzie niech wrzuci linka...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/07/2007 10:02
Mógłby ktoś zarzucić informacjami na temat jakości netu w Global Connect i Asternet?? Czy wyglada to rzeczywiście tak wspaniale jak opisuja swoje usługi na swoich stronach??
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Mógłby ktoś zarzucić informacjami na temat jakości netu w Global Connect i Asternet?? Czy wyglada to rzeczywiście tak wspaniale jak opisuja swoje usługi na swoich stronach??
Nie wiem co tam wypisuje na swoich stronkach Global Connect, ale to solidna firma, już nie pamiętam kiedy ostatni raz była przerwa w dostawie neta. Ostatnio zmodernizowali chyba całą sieć i wszystko śmiga bezproblemowo.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
]pilnie potrzebuje zdjecie panoramy Szczecina (chodzi mi o konkretne zdjecie robione przez fotografa z GS, widac na nim cale srodmiescie + radisson + telewizja; albo bardzo, bardzo podobne) szukalem na googlach ale nie ma takich jakie mnie interesuja, jesli ktos znajdzie niech wrzuci linka...
takie pasuje?
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Orientuje się ktoś może gdzie jest największy wybór laptopów/Notebooków w Szczecinie? Najważniejsze to duży wachlarz cen. Oczywiście sprzęcik nówka, niedymany
Jednak jeszcze chyba najiekszy wybor ma Media...No ale jak to w Media cena obniza jakosc
Proponuje poczytac troche o sprzecie w necie i kupic przez net
]pilnie potrzebuje zdjecie panoramy Szczecina (chodzi mi o konkretne zdjecie robione przez fotografa z GS, widac na nim cale srodmiescie + radisson + telewizja; albo bardzo, bardzo podobne) szukalem na googlach ale nie ma takich jakie mnie interesuja, jesli ktos znajdzie niech wrzuci linka...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/07/2007 13:44
Lato kojarzy sie z miloscia, pieknymi parami w parku itd. Jesli ktos nie ma pomyslu jak wyrazic milosc ukochanej osobie zapraszam pod ponizszy adres
Wie ktoś czy jakiś kanał TV przewiduje dziś transmisję z finału Copa America: Argentyna - Brazylia?
chyba jestesmy skazani na interner ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Wie ktoś czy jakiś kanał TV przewiduje dziś transmisję z finału Copa America: Argentyna - Brazylia?
chyba jestesmy skazani na interner ;]
Heh niekoniecznie ja ogladam Copa America na włoskim kanale Sportitalia a ponoć slyszalem że ten kanał jest na każdym dekderze i na kazdej kablowce.A swoja droga to mnie to troche wkur... ,że nie monza se chcociaz niektorych meczy obejrzec w Polskiej NIEKODOWANEJ telewizji chocby w tvp, ale nie ,lepiej przeciez dla Korzeniowskiego puścić ,, Na rynek marsz''.I jeszce leca mecze na Sportklubie ale kto ma wogole ten kanał
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.