Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/11/2006 11:28
Jeżeli kabel masz podłączony jedną końcówką do USB a drugądo telefonu to komputer (jeżeli jest to system winXP) to sam powinien ci wykryć podłączone urządzenie a w Moim Komputerze powinno ci to wyświetlić jako dysk wymienny a tam to już wystarczy tylko poszperać w folderach [/cytat]
Jakby tak było to bym sobie poradził. Poprostu nie wykrywa mi zadnego sprzętu.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/11/2006 13:27
Orło a sprawdz czy na innym komputerze dziala. Mozliwe ze kabel popsuty albo wejsciew w telefonie albo w komputerze... Tez kiedys tak mialem z aparatem, okazalo sie ze kabel jebniety.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/11/2006 18:25
Posiada ktoś cracka do CM 2007? Będę wdzięczny jak ktoś wyśle mi go na [email protected] (z góry dzięki za samego cracka (rozpakowanego itd.) aby nie bawić się z win rarem czy daemonem). Jak ktoś by wysłał - niech napisze.
bardzo potrzebuje Waszej pomocy!! Pilnie poszukiwany student Akademii Morskiej (szkoły morskiej ) w Szczecine!!
już wyjaśniam o co chodzi...moja dziewczyna ma obecnie praktyki w "Cogito"- dwutygodnik dla licealistów, i musi opisać jak wyglądają studia w szkole morskiej. Ogólne informacje, potrzebny jest obecny student tej szkoły, który zostanie bohaterem artykułu. To się ukarze w grudniowym "Cogito". Jeśłi ktoś z Was tam studiuje, albo znacie kogoś takiego, proszę dajcie jakieś namiary... chodzi tylko o kontakt mailowy albo telefoniczy. Obdzwoniłem wszystkich znajomych i nic z tego a sprawa jest baaardzo pilna. Artykuł musi być gotowy do końca tygodnia.. jak coś to mój mail: [email protected]
Błagam o pomoc w rewanżu zapraszam na Bosmana i to nie jednego, a pozatym pojawienie się w dość poczytnej gazecie to też chyba fajna sprawa
pozdrowienia
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/11/2006 10:40
Pilnie poszukuje mieszkania/2 pokojow dla 2 studentek, lokalizacja bez wiekszych wymagan byleby bylo w miare blisko do centrum, cena do uzgodnienia !!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/11/2006 16:03
Podajcie jakieś sprawdzone stronki z których można za darmo pościągać dzwonki, tapety, motywy i inne rzeczy do telefonu.
I jak możecie to jakiś w miarę prosty w obsłudze programik do wycinania kawałków utworów mp3.
Ostatnio edytowany przez: Orło, 4 listopada 2006, 16:16 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.