Żaden fart, pokazali, że po gorszym początku mogą się podnieść
Ale emocje do końca..
P.S: A najbardziej mnie wkurza, że teraz jak w przypadku Barcy pojawi się wielu nowych kibiców.. ciekawe komu kibicowali od 2003... ale kij z tym Reyes musi zostać...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/06/2007 23:27
witam ja mam taką sprawę ktoś kiedyś miał w opisie na forum taką sygnaturę o rasistach kończyła się słowami a teraz powiedz mi prosto w oczy tak (albo coś takiego) mógłby ktoś zapodać??
łoooo człowieku ja kibcuje Realowi od 1998 jak zajebiscie grali wtedy w LM i uwiecznili to zwycięstwem w finale z Juventusem 1:0. Mijatovic wtedy lutną zwycięską bramę.
Reyes jest dla mnie bogiem. A barca to lescze i dobrze, że im się nie pofarciło bo znów żenujacy klub byłby mistrzem. a tak Madrid gol aleale Madrid gol Madrid gol Madrid gol aleale
Żenujący klub? Wczoraj 5:1 z Nastic, 2 tyg. temu 5:0 na wyjeździe w Madrycie. Ogólnie zanotowali spadek formy w paru ostatnich meczach, ale Real równie tragiczny miał początek ligi kiedy nic im nie wychodziło.
Nie chce szukać dziury w całym, ale według mnie Reyees powinien dostać czerwień za to wejście w nogi kiedy "odwdzięczył się" za faul na nim (de facto dostało tylko żółtą).
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/06/2007 17:14
i jeszcze taka sprawa jest .. wie ktos jak nazwya sie piosenka ktora leci na samym poczatku American Pie 2 ? bylbym bardzo wdzieczny za tytul ..
a moze jakos dokladniej bo na tej stronie jest pelno piosenek, ja potrzebuje tej co byla na samym poczatku .. i moglby ktos moze podrzucic ją na maila Pogoń[email protected] ? PZDR
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756526389 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.