Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/06/2007 23:46
Musisz zrobić badanie kału (3 dni pod rząd), badanie krwi WR oraz prześwietlenie klatki piersiowej. Mając wszystkie wyniki idziesz do lekarza aby wpisał Ci je do książeczki (książeczkę można kupić np. w kiosku niedaleko sanepidu przy wiadukcie)
Co do kosztów to nie jestem pewny ale myślę, że w przedziale 50-100 zł. za wszystko.
Czy ktos wie o ktorej zaczyna sie jutrzejszy koncert Lony na Walach?
ja też chciałbym wiedzieć jedyne co znalazłem:
9 czerwca 2007 (sobota) - Duży Dziedziniec Zamku Książąt Pomorskich
Godz. 16.00-22:30 - "Włącz się" - prezentacja Programu Młodzież w działaniu
Godzina młodej muzyki elektronicznej, przegląd młodych twórców
Pana Czeczi
Łona & The Pimps
Teatr ognia
Ostatnio edytowany przez: Dzn, 8 czerwca 2007, 22:40 [1 raz(y)]
''mojego iPoda Video 60GB co ma wygrawerowane "my.life.is.muzik...//" i którego noszę w ślicznym różowym futeraliku - loffciam go normalnie my love <3 <3 <3 ''
Przypominam koleś ma 21 lat
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/06/2007 09:47
Obstawiał może ktoś ostatnio mecz Salwador - Trynidad w Toto-mixie ? Bo wygrał Salwador (czyli 1) ale na kuponie było napisane odwrotnie (no i w ofercie wcześniej), czyli 1 jako tako weszła ale wygrał kto inny bo zła kolejność.. na ich stronie w wynikach sprawdzałem ale nic nie podają (może wycofali ?) Wie ktoś coś może o tym ? Ważne, bo tylko tego brakuje mi do wejścia kuponu
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Obstawiał może ktoś ostatnio mecz Salwador - Trynidad w Toto-mixie ? Bo wygrał Salwador (czyli 1) ale na kuponie było napisane odwrotnie (no i w ofercie wcześniej), czyli 1 jako tako weszła ale wygrał kto inny bo zła kolejność.. na ich stronie w wynikach sprawdzałem ale nic nie podają (może wycofali ?) Wie ktoś coś może o tym ? Ważne, bo tylko tego brakuje mi do wejścia kuponu
idź i się kłuć do sts-u i jak oni podali odwrotną kolejność to na pewno Ci wszedł jeśli remisu nie obstawiłeś bo możesz powiedzieć że zaznaczyłeś tak jak było napisane lub zaznaczałeś tak jak było bo myślałeś że ktoś się pomylił
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.