Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/05/2007 15:07
Ostatnio w radiu słyszałem, że gdzieś jest taki sklep w którym dają zniżkę jak się przyniesie starą drukarkę i kupi nową, ale nie słyszałem nazwy sklepu. Ktoś może wie gdzie taka opcja istnieje?
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/05/2007 17:41
Kto wie Jak zmienia się szkoła od następnego roku dajmy na to jestem w klasie LO a od 2 klasy chcem chodzic do innej szkoły to jakie świadectwo jest brane pod uwagę te z gim.. czy z klasy Licemu ?
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Wie ktoś czy można jakoś zmienić nr imei w telefonie ?
mozna tylko pytanie po co...
poca to sie nogi noca, wystarczy chwile pomyslec ...
musisz wgrac nowego softa i wtedy imei sie zmieni ale przypominam o zamazaniu starego z tylu fona
nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/05/2007 18:48
no to jest oczywiste, to tak jakbys przebil blachy w aucie ale mniejsza o to; co do softu to nie jest tak, ze idziesz do jakiegos serwisu, zmieniasz softa i masz inny nr. musisz to zrobic u ludzi ktorzy sie na tym znaja ... czyli poprostu obracac sie w temacie bo nikt nie zaryzykuje i nie zmieni ci ot tak...
nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/05/2007 19:42
Zmiana oprogramowania nie zmienia numeru imei, ale oczywiście zmianatego numery jest możliwa, choć niezgodna z prawem. Nie ma opcji, a przynajmniej nikt nie da wiary tłumaczeniom, że panowi z serwisu razem z softem zmienili mi imei. Kwestia tylko po co zmieniać ten numer?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/05/2007 16:18
Jestem ciekaw bo wymyśliłem takie coś że kolega student kupi mi bilety za 15zł na koncert sobotnich juwenali i tu się pojawia problem.Że kupi te bilety na legitymację i ja je dostanę i czy przy wejsciu na koncert ochrona też będzie sprawdzała legitymacje.Ma ktoś jakieś informacje na ten temat?
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.