Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/05/2007 20:26
hey mam prośbe poszukuje wkładów do lusterek do forda mondeo wyprodukowanego w 2003 r asferyczne prawe i lewe wie ktoś gdzie w szczecinie dostane
hey mam prośbe poszukuje wkładów do lusterek do forda mondeo wyprodukowanego w 2003 r asferyczne prawe i lewe wie ktoś gdzie w szczecinie dostane
Bodajze jak dobrze mowie i sie orientuje to na gieldzie chyba na Przeclawiu jak sie orientuje ale moge sie mylic
nie ma tam na początku było szukane
Taniej jak na Allegro nie znajdziesz.
Jak chcesz kupic na miejscu to jedz do Mierzyna do sklepu z czesciami z rozbitkow - jadac od Szczecina na wysokoscu ul. Topolowej skrecasz w lewo i za jakies 300 m po prawej stronie znajdziesz sklep.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/05/2007 01:42
rkoeman [Host: budowlaniec.lubin] tego goscia udusiłbym jakbym mógł.wiecie o kim mowa? a kibibcuje temu samemu klubowi jak ja...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/05/2007 16:09
czy w torrencie jest tez jakas strona udostepniajaca linki? tak jak na zasadzie np. emula i znanych www.emulek.com, www.osiolek.pl itp?
heh inaczej, o co wogole chodzi z tym torrentem? nie ogarniam tego wogole emule jest 100 razy latwiejszy w obsludze, moglby ktos cos napisac chodzi mi o instalacje, konfiguracje, jak sciagac i gdzie szukac... z gory dzieki
Ostatnio edytowany przez: edi1, 14 maja 2007, 16:20 [1 raz(y)]
nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
czy w torrencie jest tez jakas strona udostepniajaca linki? tak jak na zasadzie np. emula i znanych www.emulek.com, www.osiolek.pl itp?
heh inaczej, o co wogole chodzi z tym torrentem? nie ogarniam tego wogole emule jest 100 razy latwiejszy w obsludze, moglby ktos cos napisac chodzi mi o instalacje, konfiguracje, jak sciagac i gdzie szukac... z gory dzieki
Ściągasz sobie np. BitComet, i instalujesz na kompie. Ja tam żadnych ustawień do tego nie robiłem, jak sie zainstalowało, tak już tam dalej w ustawieniach praktycznie nic, nie grzebałem. Teraz gdy chcesz coś sciągnąć wchodzisz na torrentspy, wpisujesz co chcesz ściągnąć i po wybraniu torrenta i klikasz na download.
Bodajze jak dobrze mowie i sie orientuje to na gieldzie chyba na Przeclawiu jak sie orientuje ale moge sie mylic
nie ma tam na początku było szukane
Taniej jak na Allegro nie znajdziesz.
Jak chcesz kupic na miejscu to jedz do Mierzyna do sklepu z czesciami z rozbitkow - jadac od Szczecina na wysokoscu ul. Topolowej skrecasz w lewo i za jakies 300 m po prawej stronie znajdziesz sklep.
a ma ktos moze telefon do tego sklepu, lub przynajmniej zna dokladny adres?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.