Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
zakoo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7265 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 13:57

Power napisał:  

Macieq napisał:  

fenster napisał:  
bramki z Zabrza:
http://s002.wyslijto.pl/index.php?file_id=68064593485189383847&act=&gk=egipt

buhahaha, ale te dwie pierwsze bramki smieszne, gdyby stal u nich na bramce jakis normalny bramkarz to by nie mialy prawa wpasc ;]

Myśle, że przy pierwszej bramce i tak bramkarz Górnika zrobił wystarczająco sporo. Na nasze szczęście obrońcy nie zdąrzyli wybić piłki.

a moglby ktos to na rapida wrzucic? bo czekac na wolne sloty moge do usranej :]

If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
rico
Kibic
Na forum od 7366 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 14:02

eF^ napisał:  

Macieq napisał:  
buhahaha, ale te dwie pierwsze bramki smieszne, gdyby stal u nich na bramce jakis normalny bramkarz to by nie mialy prawa wpasc ;]

1 bramka bramkarz juz duzo zrobil broniac pierwszy strzal Celebana (obronil instynktownie jedna reka)
2 bramka bardzo silny strzal Andersona + mokra murawa i plika - bardziej pech niz blad bramkarza
3 bramka - nie mial nic do powiedzenia swietny kontratak zadziwilo mnie piekne podanie Trałki od ktorego wszystko sie zaczelo

Podsumowująć zadziwia zdolność strzelania bramek... i co ważniejsze ich wpracowwania...

PS. Strasznie dużo postów nie na temat... a przecież są wątki które pasują...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 14:05
Wie ktos kiedy bedzie jakas pelna relacja meczu w klubie kibica?

edit. poniedziałek (jutro) 19:00 @ canal+ sport

Shee
Kibic
Na forum od 7323 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 14:12

sektor 5 napisał:  

Pogoń To My !!! napisał:  
Co poniektórzy to jesteście beznadziejni !!! Dla Was to najlepiej jakby tego zespołu w ogole nie było na piłkarskiej mapie !!! Przegrali z łks to jechaliście po nich jacy to oni są najgorsi. Wygrali z górnikiem (podkreślam słabym górnikiem) to głupie podteksty ile zapłacili !!! Trzeba być mocno stukniętym żeby sądzić że na początku sezonu drużyna która nie jest pewna utrzymania sprzeda mecz !!! I jeszcze Ci pajace co stawiają w bukach na porażke swojego zespołu i pózniej płaczą że Pogoń wygrała bo stracili pare groszy !!! Bukmacherscy amatorzy !!! No Pogoń i na Polske się nie stawia !!! Wy kochacie Pogoń czy chcecie się dorobić kosztem Jej słabej gry ??? Smiać to się będą niedługo z takich kibiców co są w szczecinie bo jakimś baranom zalezy na wygranej w buku niż wygranej Pogoni. PAJACE !!!

P O P I E R A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mysle ze w pewnym wieku ludzie sa niereformowalni. Dlatego ani ja poglądów nie zmienie ani Wy. Wole (jak to jedna osoba ma w podpisie) stojac umierac niż zyc na kolanach. Proste?

Nie lubie tanczyc tak jak mi się zagra i nie lubie układów a la „patologiczny związek”. W takiej relacji każdego dnia dziękuje się z pocalowaniem w reke i plaszczeniem się przed niezrównoważonym mezem, ze w morde nie przylal, albo przylal tak, ze siniaki można ukryc i uśmiechać się przed sasiadami. A mogl zabic ;) Wiec należy się cieszyc, ze okazal taka wielkoduszność i ten jeden jeszcze dzien pozwolil przezyc. A jutro od początku, bo w każdej chwili może mu się reka omsknąć…

Isc po najmniejszej lini oporu jest najłatwiej. A z pradem plyna tylko smieci.

Pozdrawiam

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
vicente
Kibic
Na forum od 6921 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 14:21

arty napisał:  

Jarek napisał:  

vicente14 napisał:  

Jarek napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

narodowiec napisał:  

Chcemy normalnej Pogoni bez biznesmena z Rzgowa i czarnych piłkarzyków z Gutowa Małego - czy to tak trudno zrozumieć??

My se mozemy chciec i tak gowno z tego bedzie...

Nie do końca :)

P.S. śmieszne te ludzki, co teraz się cieszą z wygranej :D z tego całego bajzlu cieszy tylko występ Polaków :) a reszte tego czarnego gówna pie*dole :)

czym dla Ciebie jest czarne gówno?? Brazylijczycy?? W której lidze Pogoń grałaby bez Brazylii?? Nie można liczyć na samych wychowanków... Jak dla mnie to powinni odeslac tych Brazylijczykow co teraz przyjechali do domu. Są beznadziejni i nic nie grają. Po co nam to?? To akurat jest niepotrzebne gówno i tani zlom.

A ku*wa choćby w B klasie! "Wole polskie gówno w polu, niż fiołki w Neapolu" tyle.

Tak śledze sobie dyskusje i jako, że forum jest od tego by wyrażać na nim swoją opinię to postanowiłem to zrobić.
Skoro chcesz ekipy w B klasie itp. ligach to nic nie stoi Ci na przeszkodzie aby na taką chodzić, masz do wyboru juniorów młodszych/starszych - chłopaki ze Szczecina i okolic dodatkowo teraz powstaje Pogoń 04 Szczecin, która bedzie grała w takiej lidze i Twoje marzenia się spełnią i nie będziesz musiał smucić na forum ... zrozum, że Pogoni już nie ma, jest tylko prywatny wybryk Ptaka, który rozegra 15 spotkań w Szczecinie, na które nie musisz przychodzić skoro tak to Cię irytuje ... kończąc nazywanie brazylijczyków " czarnym gównem" uważam mimo faktu, że nic oni nie reprezentują delikatnie mówiąc prostackim ...

Racja. Po pierwsze bluzgac kazdy umie lepiej lub troche gorzej . Tez chce szczecinian w POGONI Szczecin. Ale teraz Pogonia rzadzi Ptak i jego zakochany w sambie synalek(ciekawe na ktorej plazy teraz sie opala:) I nic z tym sie nie da zrobic. Swego czasu byl pomysl aby Grzegorz Matlak zostal prezesem Pogoni. Co wy na to??

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
fenster
Kibic
Na forum od 8389 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 14:33

Macieq napisał:  

fenster napisał:  
bramki z Zabrza:
http://s002.wyslijto.pl/index.php?file_id=68064593485189383847&act=&gk=egipt

Co do drugiej to 100% racja.Babol jakich mało,ale pierwszy gol?Gość instynktownie obronil strzał z kilku metrów a ze asekuracja obrońców spóżniona -cóż.Nie wiem czy przy trzecim golu nie było spalonego po podaniu do Andersona.

Obrazek jpg wstawiony na forum
rico
Kibic
Na forum od 7366 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 14:43

vicente14 napisał:  

arty napisał:  

Jarek napisał:  

vicente14 napisał:  

Jarek napisał:  

Randall McMurphy napisał:  
[cytat=narodowiec]
...

...

...

...

...

...

Polecam... tematy...

Kolejny prezes Pogoni..
Pogoń 04 Szczecin w B-klasie
Nasza (nie) normalna Pogoń?
Wystepy Pogoni II- "Nowej" 2005-2006
Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń
Ptak dostał tereny !

A nie tu .... bo zaczyna się znowu pieprzenie o niczymi wałkowanie tego co wszyscy wiedzą i nie na temat

I wycinek z regulaminu...

3. Na forum zabrania się:
....
g. nabijania postów (pisanie postów nic nie wnoszących do tematu)
...
6. Forum podzielone jest na działy. Każda wypowiedź powinna znaleźć się w odpowiednim dziale tematycznym. ...

Pozdrawiam

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
jarooo
Kibic
Na forum od 7229 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 17:11

Dejvi napisał:  
te gościu o nicku na który nie zasługujesz ;) może dka ciebie to jest prawdziwa Pogoń hehe? Gówno wiesz co to miłość do klubu liczy się tylko wynik i oby dobrze grali reszte pierdolić. Jarek ma racje cieszy tylko występ kilku Polaków nic pozatym.

POGOŃ SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA!

A ty zaslugujesz na swoj??? Na POGON chodze od 20 lat i to wystarczy za komentarz.... i tez nie podoba mi sie obecna sytuacja ale przypinanie pod haselko"Szczecinska Albo Zadna" typowo rasistowskich zachowan po prostu mnie wkur...!

Mick
Kibic
Na forum od 7928 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 17:34

jarooo napisał:  
...ale przypinanie pod haselko"Szczecinska Albo Zadna" typowo rasistowskich zachowan po prostu mnie wkur...!

żeby oni chociaż byli lepsi od naszych rodaków.. a są? po drugie (przynajmniej ja) chciałbym widzieć wychowanków Pogoni na murawie przy Twardowskiego a nie bande pseudograjków...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7850 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 17:55

jarooo napisał:  

Dejvi napisał:  
te gościu o nicku na który nie zasługujesz ;) może dka ciebie to jest prawdziwa Pogoń hehe? Gówno wiesz co to miłość do klubu liczy się tylko wynik i oby dobrze grali reszte pierdolić. Jarek ma racje cieszy tylko występ kilku Polaków nic pozatym.

A ty zaslugujesz na swoj??? Na POGON chodze od 20 lat i to wystarczy za komentarz.... i tez nie podoba mi sie obecna sytuacja ale przypinanie pod haselko"Szczecinska Albo Zadna" typowo rasistowskich zachowan po prostu mnie wkur...!

w sumie napisze tak spokojnie, napisałes ze masz 20 letni staz chodzenia na Pogon
wiec powinienies pamietac jak Pogon zdobywała w 1986/87 wicemistrza Polski, jacy to grali pilkarze i skad pochodzili, potem kolejne lata zwlasza połowa 90, wiec dziwi mnie ze to co widzisz od poprzedniego sezonu jest dla ciebie wciaz ta sama Pogonia
zle rozumiesz zdanie "Szczecinska albo zadna" i jak dla mnie kibica Pogoni z 20 letnim stazem to Pogon szczecinska to
- jak najwieksza ilosc pilkarzy zwiazanych ze Szczecinem, jesli takowych nie ma to z regionem, jesli takowych nie ma to z Polski, którzy szybko mog stać się Pogoniarzami lub jak kto woli Portowcami
- szczecinska bo tu przebywa druzyna, mieszka i trenuje
- we wladzach klubu sa szczecinscy działacze zwiazani z klubem i ze Szczecinem, a nie osoby z zewnatrz, ktore nie maja nic wspolnego z pilka i Szczeciniem

jak masz teraz Pogoń? ani jednego sparingu nie zagrali w Szczecinie, caly czas sa w Gutowie, olano kibicow nie robiac prezentacji na czas - wielu starszym i mlodszym kibicom to nie pasuje
a watek rasistowski, no coz, znow Twoj staz kibocwania Pogoni powinien Ci podpowiedziec, że w Pogoni grało już kilku czarnoskórych i jak chyba mi przyznasz racje nigdy nie spotkało sie to z rasistowskimi zachowaniami, bo swoj to byl swoj
dla mnie moze nawet grac w Pogoni Chinczyk, jesli swoja gra zasluzy na szacunek i uznanie to bedzie je mial, sa oczywiscie jednostki, ktorym to pasowac nie bedzie, ale ogol to na na pewno nie bedzie
a tak na koniec, nie razi cie to, ze Antoni Ptak powiedzial pare miesiecy temu, ze Pogon będzie brazylijska albo zadna!

a co do obcokrajowcow w Pogoni i w lidze, jestem jak najbardziej za
Pogoń powinna byc oparta na pilkarzach z kraju, wzmocniona max 4 klasowymi pilkarzami z zagranicy, a nie na odwrot, sami pilkarze z zagranicy czytaj Brazylii i do tego 4-5 Polakow
przyklad Legii pokazuje, ze mozna tak zrobic - jest 4 dobrych jak na nasza lige pilkarzy, a my?
mamy co najwyzej Julcimara w obronie i Ediego w ataku

jarooo
Kibic
Na forum od 7229 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 18:04

Cobra_S napisał:  

jarooo napisał:  

Dejvi napisał:  

w sumie napisze tak spokojnie, napisałes ze masz 20 letni staz chodzenia na Pogon
wiec powinienies pamietac jak Pogon zdobywała w 1986/87 wicemistrza Polski, jacy to grali pilkarze i skad pochodzili, potem kolejne lata zwlasza połowa 90, wiec dziwi mnie ze to co widzisz od poprzedniego sezonu jest dla ciebie wciaz ta sama Pogonia
zle rozumiesz zdanie "Szczecinska albo zadna" i jak dla mnie kibica Pogoni z 20 letnim stazem to Pogon szczecinska to
- jak najwieksza ilosc pilkarzy zwiazanych ze Szczecinem, jesli takowych nie ma to z regionem, jesli takowych nie ma to z Polski, którzy szybko mog stać się Pogoniarzami lub jak kto woli Portowcami
- we wladzach klubu sa szczecinscy działacze zwiazani z klubem i ze Szczecinem, a nie osoby z zewnatrz, ktore nie maja nic wspolnego z pilka i Szczeciniem

jak masz teraz Pogoń? ani jednego sparingu nie zagrali w Szczecinie, caly czas sa w Gutowie, olano kibicow nie robiac prezentacji na czas - wielu starszym i mlodszym kibicom to nie pasuje
a watek rasistowski, no coz, znow Twoj staz kibocwania Pogoni powinien Ci podpowiedziec, że w Pogoni grało już kilku czarnoskórych i jak chyba mi przyznasz racje nigdy nie spotkało sie to z rasistowskimi zachowaniami, bo swoj to byl swoj
dla mnie moze nawet grac w Pogoni Chinczyk, jesli swoja gra zasluzy na szacunek i uznanie to bedzie je mial, sa oczywiscie jednostki, ktorym to pasowac nie bedzie, ale ogol to na na pewno nie bedzie
a tak na koniec, nie razi cie to, ze Antoni Ptak powiedzial pare miesiecy temu, ze Pogon będzie brazylijska albo zadna!

Pogoń powinna byc oparta na pilkarzach z kraju, wzmocniona max 4 klasowymi pilkarzami z zagranicy, a nie na odwrot, sami pilkarze z zagranicy czytaj Brazylii i do tego 4-5 Polakow
przyklad Legii pokazuje, ze mozna tak zrobic - jest 4 dobrych jak na nasza lige pilkarzy, a my?

JAsne ze pamietam choc mialem wtedy 10 lat-tego sie nie zapomina!!! Ja napisalem ze mi obecna sytuacja sie nie podoba ale niektore wypowiedzi rowniez .Najgorsze ze te haselka podchwytuja 15latki ktore niewiele wiedza.... Pozdro!!!

Borginho
Kibic
Na forum od 6933 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 18:46
Dejvi,
z twojej wypowiedzi wynika, ze tylko ty i kilka osob z tego forum ma monopol i pojecia na temat prawdziwej milosci do tego klubu.

Mylisz sie diametralnie. Troche pokory

ARO
Kibic
Na forum od 7785 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 20:04

jarooo napisał:  

Cobra_S napisał:  

jarooo napisał:  

Dejvi napisał:  

JAsne ze pamietam choc mialem wtedy 10 lat-tego sie nie zapomina!!! Ja napisalem ze mi obecna sytuacja sie nie podoba ale niektore wypowiedzi rowniez .Najgorsze ze te haselka podchwytuja 15latki ktore niewiele wiedza.... Pozdro!!!

Nie komentuj i nie obrażaj kolego jeśli rzeczywistość Ciebie przerasta i tego wszystkiego nierozumiesz lub źle pojmujesz. Tłumaczy Tobie Cobra_S a Ty dalej swoje. Mówisz o 15-latkach, a sam wypowiadasz się jak 15 -latek bo jakbyś "liznął" tamte czasy o których wspomina Cobra_S to inaczej brzmiałby twoje wypowiedzi, a przynajmniej połąłbyś intencje wypowiedzi Dejvi'ego, moje i wreszcze ostatnia Cobry_S. Co więcej pomyśl o szacunku, napisałeś o moim i swoim (?) mieście z małej litery. Czemu Was nie było (do proPtaszków mówię) kiedy Pogoń kompromitowała się w Łodzi i będzie kompromitować się ponieważ pod względem sportowym niczego nie prezentuje ciekawego. A wygrana z Górnikiem Zabrze jest dowodem słabości Ekstraklasy a nie sumą pracy włożonej w politykę kadrową Klubu i innych spraw, o których nie chce mi się pisać... Ja Ciebie też Pozdro !!!

hPS
*zablokowany
Na forum od 7468 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 06/08/2006 23:47

Pogoń To My !!! napisał:  
Co poniektórzy to jesteście beznadziejni !!! Dla Was to najlepiej jakby tego zespołu w ogole nie było na piłkarskiej mapie !!! Przegrali z łks to jechaliście po nich jacy to oni są najgorsi. Wygrali z górnikiem (podkreślam słabym górnikiem) to głupie podteksty ile zapłacili !!! Trzeba być mocno stukniętym żeby sądzić że na początku sezonu drużyna która nie jest pewna utrzymania sprzeda mecz !!! I jeszcze Ci pajace co stawiają w bukach na porażke swojego zespołu i pózniej płaczą że Pogoń wygrała bo stracili pare groszy !!! Bukmacherscy amatorzy !!! No Pogoń i na Polske się nie stawia !!! Wy kochacie Pogoń czy chcecie się dorobić kosztem Jej słabej gry ??? Smiać to się będą niedługo z takich kibiców co są w szczecinie bo jakimś baranom zalezy na wygranej w buku niż wygranej Pogoni. PAJACE !!!

Troszke wiecej kultury osobistej, bydle, cham i prostak! żadna dziewcyzna Cie nie bedzie chciała z takim charakterkiem a idź Tyyyyy....

Pogoń to Ty :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Aoshi
Kibic
Na forum od 7026 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 07/08/2006 00:18
Niemoge o sobie niestety powiedzieć że jestem jakims wielkim kibicem bo niestety rzadko bywam na stadionie i ostatnimi czasy w ogóle w Szczecinie.

sam wynik z górnikiem cieszy bo te 3:0 to całkiem dobry wynik, ale prawde mówiąc ta druzyna musi wygrywać z prostej przyczyny.

Od pewnego czasu Pogoń jest w duzej mierze pośmiewiskiem i obiektem kpin a przynajmniej ja mam takie wrazenie czytająć czy to wyborczą czy tez oglądając magazyn na TVN, druzyna jest poza Szczecinem i jest ciezko sie z nią identyfikować z tego powodu, bo nawet gdyby tam byli sami dawni zawodnicy Pogońi jak Moskalewicz, Dymkowski, Majdan, a z brazylijczyków Ronaldinho i Kaka to co z tego skoro tej ekipy tu nie ma, zwykły przeciętny kibic nie może ich spotkać na ulicy, zapytac o ostatni mecz czy nastepny. Jeżeli Polska ma sie przestac z nich śmiać to ta druzyna musiała by na kazdym kroku pokazywac charakter walczyc zawsze do końca i o każdą piłkę , a niestety każda porazka będzie powodować nowe złośliwe komentarze o kontenerach brazylijczyków.

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że w sumie to ci brazylijczycy nie są w cale niczemu winni, pojechali za chlebem i graja jak umieją, ta cała ekipa pewnie siedzi zamknięta w gutowie i maja juz siebie wzajemnie dość i boja sie pewnie tego co będie jak w końcu pojawią sie w Szczecinie na meczu z Arką i jak ich powitają kibice. Ja mam nadzieje że ludzie na stadionie swoje niezadowolenie z faktu że Pogoń siedzi w gutowie wyładuje na rzeczywistych władzach klubu a nie samych piłkarzach bo ci ostatni maja niestety najmniej do powiedzenia.

Co do samego Ptaka, to np. ja bym chciał aby zdał sobie sprawe że sponsor/ właściciel klubu to nie tylko kwestia kasy bo skoro finansuje klub to chwała mu za to , ale także wzięcie odpowiedzialności za marke i dobre imie klubu wobec kibiców i liczenie sie z ich zdaniem, bo podejrzewam że jesli klub zacznie w końcu funkcjonować normalnie to wiele z pretensji i zalów po prostu zniknie i końcu idąc na stadion będzie można się spokojnie emocjonować sportem.

Bartas
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 07/08/2006 02:25
Aoshi dobrze prawisz

ARO
Kibic
Na forum od 7785 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 07/08/2006 08:51
Aoshi, prawda, prawda. Oczywiście że tak.

ted
Kibic
Na forum od 8666 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 07/08/2006 13:55

Aoshi napisał:  
Niemoge o sobie niestety powiedzieć że jestem jakims wielkim kibicem bo niestety rzadko bywam na stadionie i ostatnimi czasy w ogóle w Szczecinie.

sam wynik z górnikiem cieszy bo te 3:0 to całkiem dobry wynik, ale prawde mówiąc ta druzyna musi wygrywać z prostej przyczyny.

Od pewnego czasu Pogoń jest w duzej mierze pośmiewiskiem i obiektem kpin a przynajmniej ja mam takie wrazenie czytająć czy to wyborczą czy tez oglądając magazyn na TVN, druzyna jest poza Szczecinem i jest ciezko sie z nią identyfikować z tego powodu, bo nawet gdyby tam byli sami dawni zawodnicy Pogońi jak Moskalewicz, Dymkowski, Majdan, a z brazylijczyków Ronaldinho i Kaka to co z tego skoro tej ekipy tu nie ma, zwykły przeciętny kibic nie może ich spotkać na ulicy, zapytac o ostatni mecz czy nastepny. Jeżeli Polska ma sie przestac z nich śmiać to ta druzyna musiała by na kazdym kroku pokazywac charakter walczyc zawsze do końca i o każdą piłkę , a niestety każda porazka będzie powodować nowe złośliwe komentarze o kontenerach brazylijczyków.

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że w sumie to ci brazylijczycy nie są w cale niczemu winni, pojechali za chlebem i graja jak umieją, ta cała ekipa pewnie siedzi zamknięta w gutowie i maja juz siebie wzajemnie dość i boja sie pewnie tego co będie jak w końcu pojawią sie w Szczecinie na meczu z Arką i jak ich powitają kibice. Ja mam nadzieje że ludzie na stadionie swoje niezadowolenie z faktu że Pogoń siedzi w gutowie wyładuje na rzeczywistych władzach klubu a nie samych piłkarzach bo ci ostatni maja niestety najmniej do powiedzenia.

Co do samego Ptaka, to np. ja bym chciał aby zdał sobie sprawe że sponsor/ właściciel klubu to nie tylko kwestia kasy bo skoro finansuje klub to chwała mu za to , ale także wzięcie odpowiedzialności za marke i dobre imie klubu wobec kibiców i liczenie sie z ich zdaniem, bo podejrzewam że jesli klub zacznie w końcu funkcjonować normalnie to wiele z pretensji i zalów po prostu zniknie i końcu idąc na stadion będzie można się spokojnie emocjonować sportem.

brawa

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005