Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wystepy Pogoni II- "Nowej" 2005-2006 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kijevo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7681 dni

Wystepy Pogoni II- "Nowej" 2005-2006 - 26/03/2005 10:43
nikt sie nie pofatygowal wiec ja zakładam temat:)

Dziś o godzinie 15 na stadionie przy ul. Twardowskiego rezerwy Pogoni Szczecin zainaugurują rozgrywki rundy wiosennej III ligi gr. II.
Portowcy podejmować będą lidera tabeli piłkarzy Toruńskiego KP, którzy nie ukrywają aspiracji do awansu w szeregi drugoligowców.
Torunianie w rundzie jesiennej tylko dwukrotnie dali się pokonać przegrywając na wyjazdach z drużynami Amiki II Wronki i Tura Turek w stosunku 2:1.
Natomiast rezerwy Pogoni, które w przerwie zimowej objął Bogusław Pietrzak zajmują czternastą lokatę w tabeli i są w strefie zagrożonej spadkiem.
Cztery wywalczone zwycięstwa odniesione zostały na boiskach w Szczecinie.
Celem zespołu jest utrzymanie się w gronie trzecioligowców.
Z pojedynku w rundzie jesiennej zwycięsko wyszli torunianie pokonując rezerwy 4:1.
Spotkanie według wcześniejszych zapowiedzi rozegrane ma zostać na głównej płycie boiska stadionu im. Floriana Krygiera.
Jak poinformowała strona oficjalna klubu na spotkanie to obowiązują karnety na spotkania Pogoni w ekstraklasie, a bilet wstępu w cenie 5 zł będzie można nabywać w kasach stadionu.

ciekaw jestem o skład zespołu rezerw. Czy trener Pietrzak da szanse młodym czy postawi na tych którzy nie mieszczą sie w pierwszej 11-tce Pogoni

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 28 lutego 2006, 15:54 [2 raz(y)]

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7851 dni

Odp: Pogoń 2 - TKP Toruń - 26/03/2005 11:01
z tego co wyczytałem być może zagrają z pierwszego składu wlaśnie ci co się nie łapią
Fabiniak, Masternak, Trałka, Kasprak i może Grzelak
mecz moze byc ciekawy w końcu lider przyjeżdża i jego kibice ponoć też :D

barcish
Kibic
Na forum od 7732 dni

**

Odp: Pogoń 2 - TKP Toruń - 26/03/2005 11:12
ciekawa atrakcja na swieta buhaha pojawie sie :)

POGOŃ SZCZECIN!
stahu
Kibic
Na forum od 7978 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 26/03/2005 12:27

Cobra_S napisał:  
z tego co wyczytałem być może zagrają z pierwszego składu wlaśnie ci co się nie łapią
Fabinik, Masternak, Trałka, Kasprak i może Grzelak
mecz moze byc ciekawy w końcu lider przyjeżdża i jego kibice ponoć też :D

Jak zagra KAsprak to bardzo dobrze bo w końcu zobacze go w akcji, Trałka też by mógł zagrać, i Fabiniak pokazałby czy te jego postępy duże rzeczywiście nastąpiły, meczyk może być dobry, i przydało by się troche dośiadczonych graczy bo jak zagrają młodzi mogą być baty poważne, chciałbym też żeby zagrał Adriano bo może by się jakoś przełamał bo przecież nie zapomniał jak się gra w piłke

berety dwa
Kibic
Na forum od 7452 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 26/03/2005 12:32
no ciekawe jak wypadną nasze rezerwy. po odejściu wielkiej "głowy" Rafałowicza; jestem trochę spokojniejszy. Pietrzak to dobry fachowiec; co było widać po jego stylu prowadzenia treningów gdy był asystentem baniaka. powinno być dobrze. a czy wie ktoś co się dzieje ze śliwińskim bo coś o nim słuch zaginął. na koniec życzę wszystkim wesołych świąt i mokrego dyngusa!!!! narka

Gucio
Kibic
Na forum od 7560 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 26/03/2005 13:51
trzeba wychodzic z zalozenia,ze dobry mecz nie jest zly :) tak wiec do zobaczenia na stadionie.

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7851 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 26/03/2005 19:59
fotka kibiców gości

sorki panowie za słabszą jakość, taki sprzęt ;)

Boberek
Kibic
Na forum od 8089 dni

**

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 26/03/2005 21:44
ja mam tylko nadzieje ze w meczach ze slabszymi rywalami bedzie lepiej bo to co dzis grala Pogon II to naprawde zal bylo patrzec praktycznie tylko dwie dobre akcje ktore pachnialy golem i naprawde gra bez pomyslu....
aha w meczu tym gral Masternak niestety zagral dosc slabo,kilka razy zostal zbyt ltawo ogrywany i w tej chwili nie widze innej alternatywy dla obrony pierwszej Pogoni jak Julcimar -Magdon...

Fabiniak generalnie dobry wystep kilkakrotnie uchronil Pofon przed wyzsza porazka chociaz poelnil rowniez jeden powazny blad na szczescie go naprawil i przy drugiej bramce puscil pilke miedzy nogami...

Kasprak przecietny wystep zwienczony czerwona kartka w 2 polowie....

P.S HWDP.....

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7630 dni

*

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 26/03/2005 23:05
Mecz cieniutki. Nasi grali kompletny piach. Szczerze mówiąc, widzę małe szanse nawet w długiej perspektywie czasowej dla kogokolwiek z tej drużyny na awans do pierwszego zespołu.
Pozytywy to fajna pogoda, przyjemna atmosfera na trybunach i przyjazd kibiców gości- prawie już Święta, kawał drogi a oni przyjechali. No ale chociaż doczekali sie zwycięstwa swojej drużyny.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
ZDR
Kibic
Na forum od 8205 dni

**

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 27/03/2005 09:04

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Generalnie Elana nas zaskoczyla. Chyba mieli szybsze buty, w ogole szybciej biegali lub cos w tym stylu.

ooo To oszukiwali ;)

Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 27/03/2005 10:24
Jednak ich najlepszym kibicem był... trener:D oszustwem było to ze mieli grac z podcinki... a strzelali na bramke, i to naszych zawodników zaskoczyło ;)

Good night left side !
BiancoVerde
Kibic
Na forum od 7414 dni

Pogoń II - Lechia Gdańsk - 27/03/2005 15:50
No już niedługo coraz bliżej. Nasz następny wyjazd jest do Szczecina, niemoge się już doczekac, dawno się nie widziieliśmy. Miejmy nadzieję że będzie wesoło. Pozdro paprykarze, szykujcie się na krucjatę.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia.

Mam nadziejże nie zawiedziecie jak Lech....

stahu
Kibic
Na forum od 7978 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 02/04/2005 21:01
Brawo Portowcy 2:3 z Kotwicą, Grzelak może się przełamie, niech tam Pietrzak da Adriano może się chłopak rozegra

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7631 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 02/04/2005 21:09
Ja mam nadzieje ze Orzel(Orlowski) i Siwy(Hernacki) zadomowia sie w I skladzie rezerw:D:D
Pozdro dla nich

Ps. Gratulacje za dzisiejszy wynik z Kotwica:):)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 02/04/2005 21:16
wygrać z wiceliderem III Ligi i to jeszcze na wyjeździe no no no:)

Walczyć Pogoń Walczyc...
harry
Kibic
Na forum od 7424 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 04/04/2005 19:53
Mila niespodzianka byl dla mnie wynik naszych rezerw w Kolobrzegu z druzyna Kotwicy ktora ma realne szanse na awans do drugiej ligi byc szkoda tylko ze sil starczylo na jedna polowe bo wynik moglbyc jeszcze bardziej okazalszy

Żeniu
Kibic
Na forum od 7469 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 04/04/2005 21:43
Teraz Z Zawiszą Bydgoszcz u nas (Ponieważ mecz Pogoń II Szczecin - Kaszubia Kościerzyna jest przełożony z wiadomych przyczyn). Wie ktoś może o której ten mecz bedzie?? Tak samo jak z TKP Toruń ?? o 15?? Thx Pozdro.

"1948 & 1916"
kijevo
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 10/04/2005 12:08
mecz o 14 na bocznym... karnety podobno ważne na ten mecz...

PKU !
Kibic
Na forum od 7474 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 10/04/2005 12:10
może off topic, ale kiedy gramy z Lechią...?

PKU !
Mrc.
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 10/04/2005 17:06
Pogoń II Szczecin - Chemik Bydgoszcz 2-0 , bramki Masternak i Celeban

Pogoń Legia!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005