Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Miś
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7830 dni

Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 09:45
Na oficjalce ukazał sie artykuł z Przeglądu Sportowego pt. " Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń" oto jeden z cytatów z tego artykułu:

"Pogoń kosztowała mnie wiele milionów złotych. Już nawet nie chcę wiedzieć ile. Pogodziłem się z myślą, że nie ma szans odzyskać nawet części pieniędzy. Nie mogę jednak dłużej tolerować sytuacji, w której szczeciński klub finansowany jest ze środków wygenerowanych pod Łodzią. To jest chore i wreszcie postanowiłem z tym skończyć. Likwidacja Pogoni będzie ostatecznością. Najpierw spróbuje sprzedać akcje. Już dziś czekam na oferty. Gotów jestem pozbyć się wszystkich udziałów i to natychmiast lub tylko ich części."

Co o tym myślicie?? To jest na poważnie czy znów humory pana Ptaka, a może "rewelacje" Przeglądu Sportowego??

eF^
Kibic
Na forum od 7861 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 10:15
jesli Ptak mowi to powaznie to jest jakims pokurwiencem. Ale moim zdaniem specjalnie tak sie wypowiada tylko dlatego zeby zachecic miasto do dzialania.

eM
Kibic
Na forum od 7172 dni

**

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 10:17
Caly wywiad potwierdza tylko ze ptaszysko to zwykly chujoza!
Czy jest tu ktos kto jeszcze wierzy temu jebanemu zyzolowi?
Lamus nie potrafi sie nawet przyznac do porazki jaka bylo sciagniecie najemnikow z brazyli , tylko jak zwykła pizda ucieka przed odpowiedzialnoscia.
Biedaczek teraz placze ze on tyle milionow wydal , ale jak podpisywal kontrakt z amaralem czy cleissonem i kiedy podwyzszal budzet to jakos mu to nie przeszkadzało.
Jak ma odejsc to niech zrobi to jak najszybciej , chociaz oszczedzi nam wstydu przed cala Polska.
Biznesmen wielki...niech lepiej zajmie sie swoim targowiskiem w Rzgowie bo do prowadzenia klubu pilkarskiego to on sie raczej nie nadaje. Potwierdzil to z reszta kilka razy niszczac wczesniej min.ŁKS.

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7210 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 10:18
antonio gorąco on tour! no to kurwa znowu zaczynamy jazde:

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Ron
Kibic
Na forum od 7158 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 10:18
obiecanki, cacanki... :D

Na forum od 7067 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 10:20
Jak zwykle puszcza pompy. Ale to juz jest nudne.. A jak na to inaczej spojrzec to narobil nam wstydu na cala Polske, nie wyszedl mu eksperyment i teraz zwala wszystko na miasto i ucieka.. ale to wkoncu Ptak.

ARO
Kibic
Na forum od 7786 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 10:26
W zasadzie zastanawiałem się, czy po publikacji wywiadu Ptaka nie pojawi się kolejny temat założony na tym formu - oczywiście pojawił się tylko, że w mojej opinni nie potrzebnie bo po pierwsze temat ten ( i oczywiście wypowiedzi Pana Ptaka) dotyczy kolejnych frustracji, które serwuje sobie sam Pan Ptak w znacznej większości przypadków tzw. depresje na własne życzenie, po drugie przecież to wszyscy znamy już od chwili pojawienia się Ptaka. Niewątpliwie zły humor jest sposowodawny tym, że poprzez wyniki Pogoni nie zagrał na nosie naszych szanownych Radnych i UM. Inną sprawą jest, że najlepszy menago Dawid usłyszał kilka słów od Taty, a Tata może od niego ? Poprostu pieniądze poszły w błoto...

celciusz
Kibic
Na forum od 8725 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 10:27
ja chetnie odkupie za symboliczna zlotowke nasza Pogon

Matek.
Kibic
Na forum od 8425 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 10:55
Tak jak to pisał pare tygodnii temu BTR ptak długo tu nie wysiedzi mam taka nadzieje, że to nastapi już w tej przerwie między sezonami.
Antonio Gorąco, nie jestes tu potrzebny ;)

Pogoń To My!
Cz
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 10:55
Nie sadze zeby tak latwo chcial uciec..wydaje sie ze to jego pokerowa zagrywaka w strone radnych..chcialbym sie myslic,ale on mysli kasa wiec tak latwo sie nie podda:/

www.sectorshop.net
Cycek.
Kibic
Na forum od 7360 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 11:08
Gdyby naprawde odszedł i sprzedał akcje jakiemuś normalnemu inwestorowi, to byłaby to najlepsza wiadomość roku. Z panem ptakiem nic nie zdziałamy i nie ważne czy mamy najwyższy czy najniższy budżet w lidze. Ogólnie ten człowiek na najebane i nie powinien się zajmować piłką.

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
net chóls
Kibic
Na forum od 7134 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 11:10
Iile razy on tak mówil ? Zawsze na zakończenie sezonu/rundy kiedy jest wkurwiony że mu znowu nie poszło z Pogonią , za miesiąc fochy mu miną i startujemy w lipcu....poczęści tez ma racje bo miasto niezle przycina w chuja.

Plus
Kibic
Na forum od 7363 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 11:13
Dobra wiadomosc:D mam nadzieje ze nowy sezon bedzie jush bez Ptaka, a co lepsze bez jego pomyslow.

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
byku
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 11:36
Dobra wiadomosc tylko kto bedzie chcial kupic ? Skladamy sie ? :D

tajny
Kibic
Na forum od 7155 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 11:37
Gdyby tylko znalazł się jakiś poważny inwestor to byłaby bardzo dobra wiadomość... ale pewnie to kolejne przedstawienie sir Antonio...

A swoją drogą miasto wali go w bambucho aż miło i wcale mu się nie dziwię, że się wkurwia... W Szczecinie nic nie może być normalnie :/

Zbylu
Kibic
Na forum od 7261 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 12:01
nie ma co panikowac bylo wiadomo juz o jego zamiarach kiedy przyjechal do Szczecina i chcial zrobic klub majac walczyc o MP kiedy nie wypalil jego pomsl o super brazylijczykach zrobi nas w chuja jak ŁKS i PPT.

Obrazek gif wstawiony na forum
ARO
Kibic
Na forum od 7786 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 12:02

tajny napisał:  
Gdyby tylko znalazł się jakiś poważny inwestor to byłaby bardzo dobra wiadomość... ale pewnie to kolejne przedstawienie sir Antonio...

Brak poważnego inwestora w kontekście Pogoni to symbol tego Miasta i Regionu, to także efekt i symbol kiepskiego rozwoju regionu (zwłaszcza Miasto Szczecin i okolice) pod względem ekonomicznym. Jeśli turystyka będzie tym co ma ciągnąć ten region to nie mamy szans na piłkę i jeszcze inne ważne sprawy. Każdy inwestor z zewnątrz będzie nijako Ptakiem :) Co do Samorządu już pisałem we wcześniejszych postach: idą wybory i trzeba mądrze wybrać dla Nas - mimo wszystko liczę, że taka szansa istnieje.

(P)EREZ
*zablokowany
Na forum od 7047 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 12:20
Po tym co teraz się dzieje wydaje się mnie że najlepszym sposobem choć okrutnym byłoby rozpoczęcie gry od 4 ligi po szyldem Pogoń Nova Szczecin.Tak zaczął Gks Katowice.Są tam wychowankowie,piłkarze z regionu,a w zarządzie ludzie związani z Gksą.Miasto pomaga jak może jest atmosfera a co najważniejsze klub pnie się w góre.Miasto na pewno by pomogło,ponieważ czysta i klarowna byłaby sytuacja,bez żadnych zawisłości.I tak na prawde wiadomo wtęczas w co się kase ładuje.Tutaj nie ma teraz pomocy bo tak na prawde nikt nie jest w stanie przewidzieć na co ewentualna pomoc by poszła ,pamiętajmy że Ptak to człowiek z zewnątrz.[cytat]

eJay
Kibic
Na forum od 7660 dni

**

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 12:27
Ani mnie to grzeje, ani ziebi. Za tydzien powie, ze kocha swoja Pogon i ze kibice sa wspaniali.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7111 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 12:31
Antoś jest dobry kolejna grożba z jego strony to już staje się nudne

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005