Zastanawiam się czy jest coś na co nie będziesz narzekał. Tobie kurwa nic nie pasuje. Zaraz będziesz marudził na odcień zieleni na murawie stadionowej. Weź załóż sobie jakiegoś bloga i tam wylewaj żale na wszystko po kolei..
Jak koszulka kosztuje ok. 80 zł, to dolicz koszty herbu i jego naszycia, a także samo oklejenie znakami towarowymi sponsorów. Wychodzi pewnie już lekko ponad 100 pln. Do tego jeszcze koszty operacyjne (np. wynagrodzenie ekspedientki). A gdzie zarobek klubu? 160-199 zł to rozsądna cena moim zdaniem.
I już nie mogę się doczekać wsparcia klubu poprzez zakup pasiaka! (ostatnia moja meczówka jest jeszcze z sezonu 2010/2011)
Odp: Nowe Stroje - 04/02/2015 17:06
Mam pasiak z SKPS
Zobaczymy jak one będą wyglądały, bo wychodzi na to że z reklam to Azoty z przodu, Szczecin, T -Mobile na rękawach reszta.
Odp: Nowe Stroje - 04/02/2015 17:31
Bez reklam są pasiaki SKPS, jak ma być meczowa, to meczowa, reklamy wówczas też spełniają swoje rolę. Bynajmniej mi się podobają
Bez reklam są pasiaki SKPS, jak ma być meczowa, to meczowa, reklamy wówczas też spełniają swoje rolę. Bynajmniej mi się podobają
Chciałeś chyba napisać przynajmniej?
Mi tam osobiście reklamy nie przeszkadzają tak bardzo, ale mimo wszystko fajnie gdyby można było kupić wersję tylko z herbem.
Odp: Nowe Stroje - 04/02/2015 19:07
Barwy prawidłowe...jak już wspomniałeś każdy dodatek powinien być żółty (złoty) zamiast bieli.
Ale chyba nie doczekanie.
Co ile dni będą "odtajniać"?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.