I Ci młodzi i Ci trochę mniej młodzi, Ci co chodzą na młyn i Ci co siadają na meczach na krytej albo niskiej, Ci co jeździli kiedyś, Ci co jeżdżą teraz i Ci co jeżdżą cały czas...
WSZYSCY RAZEM!
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: MOBILIZACJA : Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów, 29 października godzina 18:00 - 28/10/2016 20:54
Tak więc pękło 6000 szt.. I idzie cały czas do przodu.
Z jednej strony wiem że frekwencja będzie całkiem dobra, z drugiej musimy nauczyć się przy takich mobilizacjach brać bilety szybciej.
Spodziewajcie się sporych kolejek przed kasami, dlatego zachęcajcie wszystkich do zakupu online. To banalne.
No nic, jutro mecz - wszystko inne precz. Do zobaczenia !
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Niepelnoletnia kolezanka i twoj nick pasuja jak ulal😀, bez obrazy oczywiscie - to zart.
Co do tematu to niech moc bedzie z wami panowie. Czas na powrot na wlasciwe tory jak w latach 90
Na k.net tak napisali a ty musiałeś się tym szybciutko pochwalić? Kurwa ludzie ogarnijscie się, ilu ich będzie to się okaże. Zamiast siedzieć w domu i się tym podniecać idź na miato namawiać ludzi na mecz
Nie każdy ma czas tak jak ty, żeby siedzieć przed komputerem i przeglądać wszystkie strony w internecie. Podałem info dla zainteresowanych, jeśli Tobie to nie odpowiada to nie czytaj i nie zaśmiecaj forum hejtowskimi nic nie wnoszącymi komentarzami.
Info potwierdzone. Jadą dwie grupy z Torunia i Chorzowa.
Na k.net tak napisali a ty musiałeś się tym szybciutko pochwalić? Kurwa ludzie ogarnijscie się, ilu ich będzie to się okaże. Zamiast siedzieć w domu i się tym podniecać idź na miato namawiać ludzi na mecz
Nie każdy ma czas tak jak ty, żeby siedzieć przed komputerem i przeglądać wszystkie strony w internecie. Podałem info dla zainteresowanych, jeśli Tobie to nie odpowiada to nie czytaj i nie zaśmiecaj forum hejtowskimi nic nie wnoszącymi komentarzami.
Chłopak.. Nie spinaj sie tak.. Skoro każesz komuś bujać sie na miasto namawiać ludzi to dlaczego sam tam nie jesteś ? Ochłonąć radze.
Druga sprawa. Stowarzyszanie podało info, że nie będzie jednak można przemieszczać sie miedzy strefami I i II.
Oczywiście problem widzi policja..
Nie obrazam sie bo sam o tym pomyslalem. Zeby jednak rozwiac domysly zapewniam, ze kolezanka ma prawie 18 lat. Ma jednak rygorystycznego ojca a szkoda bo nie pojsc na taki mecz to jak kara
jak możecie to pożyczcie kartę (tylko koniczynie kobiety) danych osobowych nigdy nie sprawdzają
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.