EURO 2008 bilety - 24/02/2007 14:27
JUŻ 1 marca rusza pierwsza tura sprzedazy biletów na turniej w Austri i Szwajcarii. Czy ktoś orientuję sie już na jakich zasadach będa przydzielane bilety
Odp: EURO 2008 BILETY - 24/04/2007 00:24
a ja mam : FMT Group Spain
Match 3, AUT - B2 Vienna - Sunday, 8 June 2008
Match 7, - D3 v D4 Innsbruck - Tuesday, 10 June 2008
iii .. Match 26, Winner Group B - Runner up Group A Vienna - Friday, 20 June 2008
Odp: EURO 2008 BILETY - 29/04/2007 14:11
Proszę o kontakt osoby które wygrały bilety. Kwestia jest taka że uefa (podobno) wysyła zwykłą pocztą informacje potrzebne do dokonania przelewu. Problem w tym, że na dzielnicy mam listonosza-złodzieja i w zasadzie dochodzi do mnie co trzecia, czwarta przesyłka...
Proszę o kontakt osoby które wygrały bilety. Kwestia jest taka że uefa (podobno) wysyła zwykłą pocztą informacje potrzebne do dokonania przelewu. Problem w tym, że na dzielnicy mam listonosza-złodzieja i w zasadzie dochodzi do mnie co trzecia, czwarta przesyłka...
To moze idz na poczte i powiedz im ze czekasz na wazna przesylke i jak wyglada sytuacja z listonoszem i albo niech powiadomia cie tel albo dowiaduj sie telefonicznie
To moze idz na poczte i powiedz im ze czekasz na wazna przesylke i jak wyglada sytuacja z listonoszem i albo niech powiadomia cie tel albo dowiaduj sie telefonicznie
Widzisz... tu jest Polska. Na poczcie wielokrotnie było zgłaszane, że giną listy (łącznie z pismami). Zgłoszenia z całej dzielnicy idą. I co? I jajco. Nic. To jest moloch. Szkoda nerwów.
Bonio dzięki za skany. Możesz mi potwierdzić tytuł przelewu:
x123456789z-Tickets UEFA EURO 2008(TM)
gdzie 123456789 to customer reference number? Jeśli tak to jestem uratowany bo to znaczy że poczta może sobie zjeść mój list.
Ostatnio edytowany przez: chase, 30 kwietnia 2007, 17:01 [2 raz(y)]
Odp: EURO 2008 BILETY - 02/05/2007 12:31
Pytnie do osób które wylosowały bilety. Ile złożyliście aplikacji i ile było można złożyć na jedną osobę?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pytnie do osób które wylosowały bilety. Ile złożyliście aplikacji i ile było można złożyć na jedną osobę?
Ja złożyłem 1 aplikację. Na 1 osobę można było złożyć 1 aplikację. Jednak nic nie stało na przeszkodzie aby składać na rodzinę (najlepiej z innym adresem zameldowania). Wiem, że były osoby co składały po kilkadziesiąt aplikacji. Ja miałem złożyć kilka, ale z braku czasu ostatecznie mam 1.
Ja złożyłem 1 aplikację. Na 1 osobę można było złożyć 1 aplikację. Jednak nic nie stało na przeszkodzie aby składać na rodzinę (najlepiej z innym adresem zameldowania). Wiem, że były osoby co składały po kilkadziesiąt aplikacji. Ja miałem złożyć kilka, ale z braku czasu ostatecznie mam 1.
To ładnie trafiłeś. Ja znam osoby co wysłyłały po 20 aplikacji i nie wylosowały żadnego biletu
a ja mam : FMT Group Spain
Match 3, AUT - B2 Vienna - Sunday, 8 June 2008
Match 7, - D3 v D4 Innsbruck - Tuesday, 10 June 2008
iii .. Match 26, Winner Group B - Runner up Group A Vienna - Friday, 20 June 2008
<jupi>
no to wylosowałem dwa takie same mecze,
AUT-B2 na 8 czerwca do Wiednia
26, winner B-runner A na 20 czerwca Wiedeń
Dodatkowo mam:
D1-D2 na 10 czerwca w Salzburgu
A2-A3 na 11 czerwca w Genevie
AUT-B3 na 16 czerwca do Wiednia
winner D- runner C na 22 czerwca do Wiednia.
Odp: EURO 2008 BILETY - 03/05/2007 11:47
Ciekawi mnie jak robiliście przelew, czy koszty przesłania wzieliście na siebie czy zaznaczyliście, że płaci Euro 2008 SA.?
Niby w liście jest, że płaci BEN, czyli oni ale na innych forach na ten temat zdania są podzielone.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.