Odp: Najlepszy i najgorszy zawodnik Mundialu 2006 - 08/07/2006 10:33
jednym z najlepszych Zidane, najgorszego trudno wybrac: rozczarowala cala druzyna Brazylii, jak zwykle wszyscy spodziewali sie wiecej po Hiszpanii. swoja droga ta druzyna to fenomen na skale swiatowa: sklad maja na mistrza praktycznie, a nigdy nic z tego nie wychodzi. dobrze nawet zaprezentowaly sie druzyny afrykanskie, za 4 lata w RPA czuje z daleko zajda.
Odp: Najlepszy i najgorszy zawodnik Mundialu 2006 - 08/07/2006 10:56
Jak zwykle to bywa, trudno jest jednoznacznie wskazać najlepszego zawodnika turnieju. Łatwiej byłoby już wybrać najlepszych graczy na poszczególnych formacjach, lub sporządzić "11" mistrzostw (i nie wiem, czy taki temat nie byłby lepszy, ciekawszy).
Na pewno odrodził się Zidane, świetnie grą Włochów kierował (w finale jeszcze pokieruje ) Pirlo, z dobrej strony pokazali się Klose i Maniche.
Największe roczarowanie - tradycyjnie Espania i cała buńczuczna ekipa Brazylii.
Odp: Najlepszy i najgorszy zawodnik Mundialu 2006 - 08/07/2006 16:55
A ja z innej beczki najbardziej podobala mi sie Ghana tylko szkoda ze trafili na trzy kontry i przegrali z Brazylia
Oni grali to co chcialbym widziec w kazdym meczu a jak bylo widzielismy smutek i nuda
Rozczarowal Ronaldinio gral zbyt asekuracyjnie przyjac -oddac i tak w kazdym meczu
Cristiano Ronaldo plakal jak mial kontuzje a nastepnym meczu nic gdzie te jego rajdy lewa strona
Najlepszy mecz Ghana -Czechy i Ghana -Brazylia
Najgorszy Ukraina -Szwajcaria
To Żurawski nie może być najgorszym zawodnikiem mundialu bo jest Polakiem?!
Dla mnie był na pewno w 3 największych rozczarowań i najgorszych graczy mundialu...i mój patriotyzm lu jego brak nie mają to nic do rzeczy...choć słowo Ciota może jednak nie było konieczne...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Najwieksze odkrycie: Bakary Kone (malutki jak ja hehe)
Najlepszy zawodnik:Andrea Pirlo
Najgorszy Zawodnik: Maciej(ciota)Żurawski
patriota z Ciebie zajebisty... idz zagraj lepiej! brak słow...
To Żurawski nie może być najgorszym zawodnikiem mundialu bo jest Polakiem?!
Dla mnie był na pewno w 3 największych rozczarowań i najgorszych graczy mundialu...i mój patriotyzm lu jego brak nie mają to nic do rzeczy...choć słowo Ciota może jednak nie było konieczne...
właśnie o słowo ciota mi sie rozchodzii... Pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.