Nowy selekcjoner - 11/09/2009 17:06
Jak informuje dziennik "Polska - The Times" tymczasowym trenerem reprezentacji Polski w piłce nożnej został Stefan Majewski.
Jeszcze nie pożegnano sie z dotychczasowym a mamy kolejnego. Ponura farsa.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Nowy selekcjoner - 11/09/2009 23:14
Dosłownie przed chwilą na TVP Info w jakimś krótkim wywiadzie Lato i Piechniczek podali przyczyny kandydatury Stefana. Powiem tylko tak - argumenty centrala ma zajebiste:
- bo Stefan prowadził U-23, czyli bezpośrednie zaplecze kadry A, które kiedyś tam prowadził śp. Kazio Górski i z którego kiedyś wywodzili się tacy piłkarze jak Lato, Gorgoń, Szarmach
- bo Stefan jest eeeeeee... jest eeeee... trenerem z doświadczeniem
- bo grał w mistrzostwach świata i zna atmosferę takiej imprezy
- i chyba najlepsze: bo był akurat do wzięcia (nigdzie niezatrudniony)
Hi-hi ha-ha ho-ho
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Nowy selekcjoner - 11/09/2009 23:37
przecież ta reprezentacja u-23 to jakaś heca,została stworzona na prędce,po to aby Majewski miał co robić. Ale gnój sie szykuje-wyczuły psy euro 2012.kurwa wiedziałem że tak będzie. teraz trzy lata hulaj dusza piekła nie ma. ciekawe z kim będziemy sparringi grać,pewnie z jakimiś wynalazkami aby tylko atmosfere budować wynikami. powtórze,ale gnój sie szykuje,to tylko zajawka do tego co będzie w przyszłości.
Odp: Nowy selekcjoner - 12/09/2009 10:12
Moim zdaniem z polskich trenerów w tej chwili tylko Smuda albo Kasperczak. Ale i tak wolałbym zagranicznego trenera.
Ale już nie Holendra bo ciężko holenderski styl gry przeszczepić na polski grunt.
Ja bym zatrudnił kogoś takiego jak Otto Rehagel. Uczyniłby z nas drugą Grecję i może nie gralibyśmy efektownie ale za to skutecznie.
Może Radomir Antic? Choć ciężko byłoby go wyrwać z Serbii po tym jak odbudował ich kadrę.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Najważniejsze, że nikt nie będzie wtykał nosa w nieswoje sprawy. Liczy się spokój i idący za nim brak problemów, ciepłe stołki i układziki. Kolesiostwo górą. A Doktorek to wszystko gwarantuje, przynajmniej na chwilę obecną póki emocje jeszcze nie opadły.
Odp: Nowy selekcjoner - 14/09/2009 00:46
szykuje się nam kolejna farsa. Nie wiem dlaczego w siatkówce i w koszu może być normalnie, a w piłce zawsze gówno po pas. Jurek, Pawełek, Stefan, Grzesiu, Antoś dla mnie to zorganizowana grupa przestępcza jedynym jej celem jest utrzymanie stołków, wydojenie jak największej kasy i organizowanie bankietów zakrapianych drogim alkoholem, korumpowanie działaczy (stołkami). Rozwalić ten związek w pizdu.
Odp: Nowy selekcjoner - 25/09/2009 16:25
Powołania nowego trenera kadry. Jest kilka ciekawych zmian.
http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,Majewski-oglosil-powolania,wid,11531839,wiadomosc.html
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.