Odp: Najlepszy i najgorszy zawodnik Mundialu 2006 - 09/07/2006 13:42
Najlepsi to napewno Ziadne, Cannavaro, Klose i niezawodny Ronaldo
Najgorsi? hmmm... moze nie tyle co najgorsi co najbardziej zawiedli to Ronaldinho,Nedved, Rooney i w naszej reprezentacji głownie Szymkowiak... bez niego a raczej z nim ale bez formy wogle nie ma srodka pola.
Dla mnie ten mundial był jedną z najsłabszych imprez piłkarskich jaką widziałem...no ale ja wymieniacie wśród najgorszych graczy mundialu C.Ronaldo i Nedveda to chyba jednak był to najlepszy mundial w historii...szkoda tylko, że jakoś tego nie zauważyłem
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
A Żurawski jest patriotą? Nie mam prawa sie wkurzyc , gdy zawodnik grając dla swojego ukochanego narodu jakim jest Polska cały mecz stoiSmolarek, gadali ,że holender itp.ale przynajmniej biegał i wylewał pot na boisku a nie jak Żurawski.Ale dlaczego myslisz , że nie jestem patriotą , bo co , ,że nie lubie Żurawskiego.Dla mnie on już nigdy nie bedzie dobrym piłkarzem , nie mam do niego szacunku.I wiesz ja kocham swój kraj i nie wstydzilem sie gdy Polacy obrywali z Ekwadorem czy z Niemcami,tylko wkurwia mnie to ,że koleś który ma w pizdu kasy,życie ułożone , nie moze POBIEGAĆ 90 minut na boisku!!!Rozumiem mozna slabo zagrac , okej zdarza się,no ale żeby statystowac i patrzec jak inni grają?A co do tego ..idz zagraj lepiej , jestem przekonany , że ty byś lepiej zagral bo to co on wyprawial na tym boisku(właściwie nic nie wyprawiał),to szkoda gadac , a ty jak jestes wielkim patriotą to z pewnoscia bys lepiej gral , ja tak samo , bo tez u miem dobrze grac w piłkę no i mam nadzieje ze kiedys zagram i bede reprezentowal Polskę hehe.Tyle.I nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz!
ps:Oki moze z ciotą troszke lekko przesadzilem ale zrozum jak tu sie nie mozna zdenerwowac!
odkrycie: Arthur Boka, David Odonkor, Ribery
najlepszy: Zinedine Zidane
najgorszy: Materazzi, Cristiano Ronaldo
co do Pcheły Żuraw sie troche nastał i nic nie gral, ale Boży i tak zawsze bedzie mówił po strzeleniu bramki
chirurgiczna precyzja Magica ;D
najgorszy C.Ronaldo mówisz .... to ja chyba jakiś inny mundial oglądałem ale dobra Twoja opinia ale troche dziwna gdyby większośc Polaków zagrała jak on to byłbym spokojny o wynik z Ekwadorem
odkrycie: Arthur Boka, David Odonkor, Ribery
najlepszy: Zinedine Zidane
najgorszy: Materazzi, Cristiano Ronaldo
co do Pcheły Żuraw sie troche nastał i nic nie gral, ale Boży i tak zawsze bedzie mówił po strzeleniu bramki
chirurgiczna precyzja Magica ;D
Cristiano najgorszy Robson masz cos z banią ii tyle. hehe a materazzi dwa gole strzelil(i wogole dobrze grał) i on dla ciebie jest najgorszy Robson pogadamy na tartanie dzisiaj hehe mistrzu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.