Odp: Polska - Kostaryka 2:1 - komentarze - 21/06/2006 20:28
do wszystkich wielkich znawców taktyk pilkarskich:
teraz to każdy narzeka, że grał piłkarz X, a na łwace był Y, a Z wogole nie pojechal. Wszystko źle.Zero gwarancji, że jakby był inny sklad/trener to bylby sukces. Dla mnie sukcesem jest że mimo wszystko polska pilka sie odradza- 2 razy z rzedu na mistrzostwach świata to jest dużo- wynik na nich nie byl oszamiajacy, ale wstydu na pewno nie bylo. Ja moge tylko podziekowac za to że moglem uczestniczyc w jednych z meczow i na pewno fajne to jest uczucie być na mistrzostwach świata- taki przerywnik w szarej, ale ciekawej, ligowej rzeczywistości). Dumny jestem, że jestem Polakiem i mistrzostwa pokazały, że polscy kibice jak chcą to są najlepsi.
A Dudek jest frajerem za swoje glupie wypowiedzi. CHuja grał, a na mistrzostwa za zaslugi sie nie jedzie, tylko za aktualna forme- nie gra w klubie to niech go zmieni, a nie trzaska tylko tamn kase. Postawil na reklame i tyle. Szkoda Frankowskiego, ale Janas mial taka a nie inna taktyke i tyle. Ogolnie to wkurwia mnie juz ciagle najezdzanie na Rasaiaka- stal sie posmiewiskiem, obojetnie w jakiej jest formie. Nie powinno byc tak, bo to on nas reprezentuje i jest Polakiem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.