Według mnie nie zasłużył na to wyróżnienie. Bo pytam się za co? W pierwszych meczach grupowych grał bardzo słabo, w trzecim meczu nie grał nic. I co dostaje taką nagrodę za jeden, dwa mecze z Brazylią, czy Hiszpanią? Dla mnie jest to śmieszne.
Cannavaro, który zagrał kapitalny mundial, powinien dostać tę statuetkę.
Całkowicie się zgadzam...za nazwisko te nagrody się dostaje.
4 lata temu wygrał Kahn, a nie Recber Rustu nie wiem czemu...
Zresztą po wczorajszym meczu to Zidane wogóle nie powinien być brany pod uwagę...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Do głównych faworytów zaliczam 2 ekipy: Hiszpanię i Brazylię, natomiast pozostali (w kolejności): Anglia, Holandia, Argentyna. Albicelestes też można by zaliczyć do głównych faworytów bo mając taki ofensywny kwartet: Leo Messi, Diego Milito, Kun Aguero i Higuain którzy razem w całym sezonie strzelili 126 bramek ! a jest jeszcze Tevez, tyle że największym minusem jest trener z całym szacunkiem dla boskiego Diego Armando. Wcale bym się nie zdziwił jeśli by odpadli po fazie grupowej.
Co do outsaiderów to wszyscy wiemy: Nowa Zelandia, Honduras, Algieria, Korea pł. tu warto zwrócić uwagę na jednego piłkarza Jong Tae-Se z nr 9 strzelił 2 ładne bramki z Grecją.
Pozatym będe trzymał kciuki za Urugwaj i Chile zwłaszcza ci drudzy mogą być Przysłowiowym "czarnym koniem" mieli kapitalne eliminacje w tabeli zaraz za Brazylią i do tego mają doskonałego trenera Marcelo Bielse.
No ale cóż, finał jak dla mnie:
Anglia, Hiszpania
A inni faworyci: Włochy, Argentyna, Holandia
Uważać trzeba też na Niemcy, które są wybitną drużyną turniejową, wystarczy prześledzić ich wyniki z kilku ostatnich wielkich turniejów.
A tak swoją drogą, to co to za mistrzostwa bez: Drogby, Ballacka, Ferdinanda, Beckhama, Robbena, Pirlo, Rolfesa, Adlera, Obi Mikela, Diarry, i pewnie jeszcze wielu innych których pominąłem...
Proponuje zabawić się drabinką która jest ustalona na MŚ. Po finale sprawdzimy kto trafił więcej zdarzeń.
Ja zacznę, oto moja wizja Mundialu: Grupa A
1. Urugwaj
2. Francja
Grupa B
1. Argentyna
2. Nigeria
Grupa C
1. Anglia
2. USA
Grupa D
1. Niemcy
2. Ghana
Grupa E
1. Holandia
2. Dania
Grupa F
1. Paragwaj
2. Włochy
Grupa G
1. Brazylia
2. WKS
Grupa H
1. Chile
2. Hiszpania
1/8 finału Urugwaj - Nigeria Anglia - Ghana
Niemcy - USA Argentyna - Francja Holandia - Włochy
Brazylia - Hiszpania Paragwaj - Dania Chile - WKS
1/4 finału
Holandia - Hiszpania
Urugwaj - Anglia Argentyna - USA
Paragwaj - Chile
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - temat ogólny - 09/06/2010 20:26
Jeśli można to proponowałbym przeniesienie tematu do Hyde Parku, albo taką zmianę żeby był do niego dostęp ze strony głównej Pogononline.pl, bo tak to trochę trzeba się naklikać żeby tu trafić
Moje Mistrzostwa Świata RPA 2010:
Grupa A
1. Francja
2. Urugwaj
Grupa B
1. Argentyna
2. Grecja
Grupa C
1. Anglia
2. USA
Grupa D
1. Niemcy
2. Ghana
Grupa E
1. Holandia
2. Kamerun
Grupa F
1. Włochy
2. Paragwaj
Grupa G
1. Portugalia
2. Brazylia
Grupa H
1. Hiszpania
2. Chile
1/8 finału: Francja - Grecja Anglia - Ghana Niemcy - USA Argentyna - Urugwaj Holandia - Paragwaj Portugalia - Chile Włochy - Kamerun Hiszpania - Brazylia
1/4 finału:
Francja - Anglia
Niemcy - Argentyna Holandia - Portugalia
Włochy - Hiszpania
1/2 finału:
Holandia - Anglia
Argentyna - Hiszpania
Mecz o 3. miejsce:
Holandia - Argentyna
Finał: Anglia - Hiszpania
Wow! Robiłem to tak na żywo i aż sam się zdziwiłem wynikami!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.