Odp: Losowanie M¦ - Grupy - 11/12/2005 19:57
kolejnosc nie ma znaczenia wiec nie ma sie co az tak spieszyc, procedura losowania rozpocznie sie i tak w dniu zakonczenia zapisow czy jakos tak,
info zaslyszane wiec nie wiem na ile pewne
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: Losowanie M¦ - Grupy - 11/12/2005 22:33
odpowiedz ktos ! co z biletami ? podfajcie stronke ! tylko przez angielska strone czy na pzpn tez bedzie mozna ?
EDIT :
z tego co sie orientuje to:
W zwi±zku z losowaniem grup finałowych Mistrzostw ¦wiata 2006 Polski Zwi±zek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, że szczegółowe zasady zamawiania oraz dystrybucji biletów na mecze reprezentacji Polski z puli przekazanej PZPN przez FIFA (8 procent biletów z ogólnej ilo¶ci kart wstępu dla danego stadionu) zostan± ogłoszone w odrębnym komunikacie 21 grudnia 2005 roku. Wszelkie zgłoszenia i zamówienia nadesłane przed wspomnian± dat± (a tym samym nie spełniaj±ce okre¶lonych przez FIFA kryteriów) s± nieważne i nie będ± uwzględnione.
czyli bedzie wspaniale losowanie ... : |
i :
W poniedziałek 12 grudnia ruszy trzeci etap sprzedaży biletów prowadzony za po¶rednictwem strony internetowej www.fifaworldcup.com. Organizatorzy przeznaczyli do dystrybucji w tej fazie 250 tys. wej¶ciówek. Aplikacje można składać do 15 stycznia.
Szczegółowe informacje na temat cen biletów i sposobu ich zamawiania znajduj± się na stronie: http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/tickets/index.html
czyli jutro mozna juz zamowicale neiwiem jak to jest dokladnie : /
Ostatnio edytowany przez: Safe, 11 grudnia 2005, 22:56 [1 raz(y)]
Odp: Losowanie M¦ - Grupy - 12/12/2005 08:47
kupil juz ktos bileciki ? jak tak to niech da znac mniej wiecej w jaki sposob sie to odbywa ... w koncu jest losowanie przez komputer czy nie ? ile biletow na osobe mozna zamowic? itd.. z gory dzieki ;p
Odp: Losowanie M¦ - Grupy - 12/12/2005 20:05
Też sie pochwale 4 bilety na mecze z Kostaryk±, Niemcami i Ekwadorem. 558 Euro. Wszystkim, a przede wszystkim sobie życzę powodzenia.
ja poczekam az bedzie mozna zamowic na oficjalnej PZPN-u
na Ekwador ma byc ponad 3 tys. na Niemcy - 5 Kostaryke - 4
Zycze wam szczescia w losowaniu
nie zapominaj w jaki sposob PZPN zazwyczaj bilety rozprowadza...biura podrozy juz pewnie maja 80% zaklepane reszta to TPSA, inni sponsorzy oraz panowie z PZPN...
ja poczekam az bedzie mozna zamowic na oficjalnej PZPN-u
na Ekwador ma byc ponad 3 tys. na Niemcy - 5 Kostaryke - 4
Zycze wam szczescia w losowaniu
nie zapominaj w jaki sposob PZPN zazwyczaj bilety rozprowadza...biura podrozy juz pewnie maja 80% zaklepane reszta to TPSA, inni sponsorzy oraz panowie z PZPN...
no niby masz racje pierwsze co to te Miski maja bilety, musze pogadac z kumplami i jazdaaa hehe
Odp: M¦ - Grupy & Bilety - 12/12/2005 20:50
to ja sie pochwale ze zaczalem walke o bilety na mecze Polska - Niemcy Polska - Kostaryka i na 1/8 finalu z druzyna ktora zajmie drugie miejsce z naszej grupy (a noz widelec trafie... ) teraz trzeba trzymac kciuki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.