Taaaaa na to wygląda. Przez fifę mi się udało, a przez pzpn (czego można było się spodziewać ) - nie.
Ma ktoś więcej jakiś szczegółów nt. 4 tury sprzedaży która rozpocznie się 15 lutego ??
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 09/02/2006 16:36
farciarze a tak chciałem wylosowac jakiś bilet no i dupa trudno pojade pod stadion może znajde jakis bilet bo ktoś zgubi heheh bo pewnie większosc z was zaśpiewa taką cene że mi sie odechce w ogóle tam jechać
Tomasz Listkiewicz, Krzysztof Listkiewicz, Marian Listkiewicz, Stefan Listkiewicz, Andrzej Listkiewicz, Jerzy Listkiewicz, Jacek Listkiewicz, Monika Listkiewicz, Marcin Listkiewicz, Roman Listkiewicz, Krzysztof Apostel, Eugeniusz Apostel, Jan Apostel, Marian Apostel, Łukasz Apostel, Agnieszka Apostel, Dorota Apostel, Marek Apostel, Stanisław Apostel, Paweł Kolator, Piotr Kolator, Andrzej Kolator, Sławomir Kolator, Halina Kolator, Grzegorz Kolator, Franciszek Kolator, Zenon Kolator, Wojciech Kolator itd.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.