Odp: Losowanie M¦ - Grupy - 09/12/2005 22:35
Ja osobi¶cie marzyłem o spotkaniu Niemcy-Polska (wolałbym w finale ale tez może być ) Najgorsze moze byc zdobycie biletów... Ja mam takie szczęscie ze mój kuzyn mieszka bardzo blisko Gelsenkirchen (Arena AufSchalke) i jeszcze jest niedaleko do Dortmundu (Westfalenstadion) Tylko te piekielne bilety...
Odp: Losowanie M¦ - Grupy - 09/12/2005 22:42
Żeby tylko nie bylo tak jak cztery lata temu, gdzie grupa tez latwa niby byla i zeby nie bylo z Niemcami tak jak z Anglia duzo pierdolenia, ze powalcza, a skonczy sie przegrana w slabym stylu. Jak dla mnie pierwsze miejsce jest mozliwe
Odp: Losowanie M¦ - Grupy - 09/12/2005 23:08
Grupa spokojnie do przejscia. Latwiejsza jest tylko D, jak nie wyjdziemy tzn ze nie zaslugujemy na dalsza gre. Szkoda tylko ze znow nam przyjdzie grac z gospodarzem, zawsze ciezej...
Odp: Losowanie M¦ - Grupy - 09/12/2005 23:17
Jestem bardzo zadowolony z grupy. Jestem pewien ze mozemy spokojnie powalczyc nawet o 1 miejscie. Niemcy ostatnio bez formy, Kostaryka nie jest rewelacja, niestety nie jestem poinformowany o Ekwadorze. Pierwsze spotkanie w Gelsenkirchen...mam nadzieje ze pojawi sie jak najwiecej kibicow Pogoni .
Dokładnie. Jak cztery lata temu w naszej grupie była Portugalia, Korea Płd. i USA to wszyscy zastanawiali się czy wyjdziemy jako pierwsi z grupy czy ewentualnie jako drudzy za Portugali±. A wyszła Korea i USA.
A w następnej rundzie zwycięzca naszej grupy zagra z drug± drużyn± grupy B a druga drużyna z naszej grupy ze zwycięzc± grupy B.
Z grupy B chyba bez w±tpliwo¶ci wyjd± Anglicy i Szwedzi. Tak więc ewentualnie spotkamy się z któr±¶ z tych drużyn. Czyżby znowu Anglia?
Zajebi¶cie dobrze, że nie mamy meczu otwarcia bo nie mam zamiaru płacić za najtańszy bilet 65Euro.
Kto¶ napisał: wymarzone urodziny - 6czerwca Polska-Ekwador....przecież Polska-Ekwador jest 9 czerwca czyli w dniu rozpoczęcia M¦(chyba, że chodziło o to, że to jest mniej więcej ten sam termn)
Co do grupy...coż mogła być dużo silniejsza, ale i mogli¶my mieć grupę zdecydowanie łatwiejsz±.
Na forum zapanował hurraoptymizm...ja, podobnie jak Vasyl, aż takim optymist± nie jestem bo zapasów błotnych w Barcelonie nie można traktować jako pełnowarto¶ciowego sparingu z Ekwadorem, a Kostaryka też jest całkiem niezł± ekip±(wystarczy popatrzeć na ich wyniki z ostatnich 5 lat).
My¶lę, że szanse na wyj¶cie z grupy mamy spore(awans do 1/4 praktycznie szanse zerowe), ale wcale się nie zdziwię jak znów zajmiemy ostatnie miejsce.
Na mistzrostwa się wybieram więc mam nadzieję zobaczyć ładne spotkania w wykonaniu Polaków.Jak już napisałem wcze¶niej ciesze się, że nie mamy meczu otwarcia bo nie będe musiał bulić dwa razy więcej za bilet.
Bardzo dobrze, że pierwsze dwa mecze gramy w miastach które praktycznie ze sob± s±siaduj±, a i Hannover nie jest daleko.
Teraz tylko muszę u¶miechn±ć się do kumpli z Luksemburga, Dortmundu i Berlina(coby mnie przygarneli na parę nocek), zebrać kasę na wyjazd i załatwić sobie urlop w pracy i na uczelni!!!
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Losowanie M¦ - Grupy - 10/12/2005 08:54
Optymizm jak najbardziej uzasadniony, patrzac na grupe C czy nasza grupe z 2002 ;] Niemcy sa slabsze niz kiedykoluwiek - jak wywalczymy z nimi remis to mozemy zajac 1 miejsce dzieki wynikom, a to da nam mecz z Angolami, bo Szwecja wydaje sie byc zdecydowanym faworytem, a z nimi wziac rewanz za eliminacje... na pewno predzej wezmiemy rewanz na nich niz na Szwedach.
Co do biletow to juz nawet nie mysle o kosztach, byle je dostac!
neiwiem nie ogladalem losowania i tylko przeczytalem na Pogońonline.pl ze - 6 czerwca: Polska - Ekwador (Gelsenkirchen)
a nawet jesli bedzie to 9 czerwiec to i tak prezent na urodziny wymarzony
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.