Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 31/01/2006 22:04
The lucky winners in the third sales phase will be informed by 15 February. Applicants who placed orders through the internet but failed to secure tickets will also receive notification by e-mail. The tickets will be dispatched six to eight weeks before the tournament.
The lucky winners in the third sales phase will be informed by 15 February. Applicants who placed orders through the internet but failed to secure tickets will also receive notification by e-mail. The tickets will be dispatched six to eight weeks before the tournament.
Czyli do 15 lutego trzeba czekać
Najgorzej!! Widać, że nie tylko w Pzpn-ie mają bałagan
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Organizatorzy piłkarskich mistrzostw świata w Niemczech przygotowali 140 tysięcy dodatkowych biletów na mecze finałowego turnieju. Łączna pula biletów wyniesie 3,07 miliona wejściówek.
By uzyskać dodatkowe miejsca organizatorzy zwiększyli pojemność kilku stadionów. Wszystkie obiekty przygotowane na mistrzostwa świata mają większą liczbę miejsc podczas meczów Bundesligi, ale nie każde z nich spełnia surowe wymagania FIFA (np. miejscówki stojące). Rezerwy te pozwoliły wygenerować dodatkowe wejściówki.
Kibice kupili już 2,6 miliona biletów. Podczas trzeciej fazy losowania wejściówek sprzedano 300 tysięcy biletów. Po przepustki na stadiony zgłosiło się 677 900 osób, które chciały kupić łącznie 6 milionów biletów.
Zmiany dotknęły również sposobu podziału biletów - zwiększono o 100 tysięcy pulę wejściówek przyznaną federacjom piłkarskim (do 592 tysięcy) oraz o 65 tysięcy zmniejszono ilość miejsc dla sponsorów (do 490 tysięcy).
Czwarta faza sprzedaży biletów, przeprowadzana na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy", rozpocznie się 15 lutego.
Do 15 lutego nerwówa każde otwarcie poczty przyśpiesza bicie serca Jeśli któs dostanie maila od fify to niech się pochwali na forum
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 03/02/2006 17:22
Możecie wieżyć albo nie ale przed chwilą dostałem maila i wylosowali mnie . Jade na do Hannoveru 20.06. Podali numery konta itp . JA JEBIE JAK SIE CIESZE!!!!!!!!
PS . Zamówiłem na 3 mecze ale mam bilety tylko na jeden, ale zawsze coś.
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 3 lutego 2006, 17:32 [1 raz(y)]
Możecie wieżyć albo nie ale przed chwilą dostałem maila i wylosowali mnie . Jade na do Hannoveru 20.06. Podali numery konta itp . JA JEBIE JAK SIE CIESZE!!!!!!!!
Narazie jestes chyba jedynym szczesliwcem , chyba ze inni nie chca sie pochwalic
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Narazie jestes chyba jedynym szczesliwcem , chyba ze inni nie chca sie pochwalic
Jedynym niejestem ale fakt, jednym z niewielu. Na innych forach ujawnili się inni szczęśliwcy
Nawet 2 - kolejna tura i to co zostanie, choc pewnie biletow na Polske tam juz nie bedzie.
Na każdą faze sprzedaży przeznaczona jest jakaś ilość biletów na każdy mecz więc na mecze Polaków też będzie jeszcze trochę.Ja niestety też nic nie trafiłem.Jeszcze spróbuje w następnej fazie, a jak nic z tego nie wyjdzie to trudno, pojadę bez biletu.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.