'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Euro 2012 klapa czy sukces? - 02/05/2008 21:28
"Henri LLoyd BFC" to taki niemiec, że ja pierdole. Zwykły niedowartościowany gimnazjalista, poniżany przez swoich kolegów próbujący zaistnieć, chociaż by na forum. Można go porównać do Jasia śmietany z onet.pl lub innych takich idiotów co piszą aby tylko jego posta ktoś przeczytał. A co do EURO 2012 no to pewnie będzie podobnie, jak ze The Tall Ships' Races 2007 też miało się nie odbyć i były głosy, aby je już oddać. A jednak się odbyło a efekty, jakie były Wszystcy znamy.
...z ta różnicą że taka prowizorka jaka była na regatach na euro nie przejdzie. oceniemy efekty a nie dobre chęci,a one póki co są katasrofalne...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Dworzec w Berlinie bodajże najdroższy na świecie oddany z opóźnieniem i wadami które były usuwane wiele miesięcy po oddaniu do użytku na świecie znalazło by się wiele superkonstrukcji które pomimo wpompowania milionów okazały się klapą
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Euro 2012 klapa czy sukces? - 04/06/2008 17:37
widze że co innego mówi sie oficjalnie a co innego w kuluarach-dziś są jakieś przecieki że decyzja już zapadła odnośnie odebrania nam mistrzostw,ale aby nie robić rwetesu podana zostanie do opini publicznej po ME...poczekamy,zobaczymy,pamiętając że w każdej plotce jest część prawdy.
Odp: Euro 2012 klapa czy sukces? - 04/06/2008 18:56
A ja czytałem że ta plotka wyszła od szwabów (znów ch.je prowokują) podobno ktoś z uefa już to zdementował, że są jeszcze 4 lata i na tym etapie jeszcze nikt o odebraniu nie myśli
Odp: Euro 2012 klapa czy sukces? - 13/06/2008 15:55
Według tygodnika "Stern", UEFA poważnie zastanawia się, czy nie przekazać naszym zachodnim sąsiadom organizacji EURO 2012! - czytamy w piątkowym "Przeglądzie Sportowym".
Powiem krótko,kolejni po włochach,zaczyna mnie to już mierzić,niech zabierają w pizdu to euro z listkiewiczem.
Powiem ci ze te twoje posty narzekajace ciagle na Polske robia sie wkurwiajace jak ci nie pasuje to zmien sobie obywatelstwo na bulgarskie i przestan narzekac na Polakow
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
czytaj ze zrozumieniem-pisałem w kontekście kolejnych szantarzy włochów,szwabów i innch bo kto wie czy i bułgarzy nie wyskoczą z taką opcją. poprostu nudne staje sie już to ciągłe "odbieranie" tych euro. a to że nie damy sobie rady to już inna para kaloszy...
Odp: Euro 2012 klapa czy sukces? - 16/06/2008 01:51
Nie odbiorą nam mistrzostw bo na ostatnią chwilę.. ale Polacy zdążą. Pewnie dróg nie wybudują tyle ile planują bo musieliby ryć dzień i noc ale z resztą zdąża. W jebanym Poznaniu stadion już od dawna jest modernizowany na tą impreze i chodź nie czyni wiosny jedna jaskułka to każde miasto da rade a jeśli chodzi o problemy to nasi współ gospodarze mają o wiele więcej zmartwień. A gazety robią dużo szumu żeby zwiększyć ich zbyt.
Odp: Euro 2012 klapa czy sukces? - 24/06/2008 10:57
Piłkarskie mistrzostwa Europy w 2012 roku odbędą się jednak we Włoszech i Francji - pisze we wtorek "Il Giornale".
Według włoskiej gazety niedługo szef UEFA Michel Platini pojedzie na Ukrainę i oficjalnie przyjmie do wiadomości po wizytacji, że "niemożliwa jest organizacja Euro" w tym kraju oraz w Polsce.
Żygać sie chce,te szantarze irytują na maxa. niech zabierają to w pizdu i spierdalaja!
Piłkarskie mistrzostwa Europy w 2012 roku odbędą się jednak we Włoszech i Francji - pisze we wtorek "Il Giornale".
Według włoskiej gazety niedługo szef UEFA Michel Platini pojedzie na Ukrainę i oficjalnie przyjmie do wiadomości po wizytacji, że "niemożliwa jest organizacja Euro" w tym kraju oraz w Polsce.
Żygać sie chce,te szantarze irytują na maxa. niech zabierają to w pizdu i spierdalaja!
Zobaczymy co z tego wyjdzie ... Włosi się kurwa strasznie napinają ...
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
,,Zastanawiamy się nad przeniesieniem rozgrywania piłkarskich mistrzostw Europy z czerwca na sierpień, kiedy zawodnicy będą już po urlopach - oznajmił prezydent UEFA Michel Platini.
Oznaczałoby to prawdziwą rewolucję, bowiem wiele lig rozpoczyna rozgrywki właśnie na początku sierpnia. "Dlatego przed podjęciem ostatecznej decyzji na pewno skonsultujemy ją ze wszystkimi krajowymi związkami" - zapewnił 53-letni Francuz.''
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.