Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 23/05/2006 00:22
Szukam osoby chetne na wyjazd na mecz Niemcy-Polska w Dortmundzie dnia 14.06.2006 bus jest 14 osobowy cena w 2 strony to 200pln od osoby.kontak [email protected] lub gg 6088588 2 miejsca wolne wyjazd jest typowo piknikowy czyli zwiedzanie polaczone browarem
Ostatnio edytowany przez: Zbylu, 23 maja 2006, 17:34 [1 raz(y)]
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 23/05/2006 10:21
Posiadam 4wolne miejsca w samochodzie z klimatyzacją (komfort jazdy; wygodne skórzane siedzenia) na mecz Polska - Ekwador i Polska-Niemcy.
Koszt przejazdu w obie strony od osoby to 400zł. Wszelkie informacje pod meilem [email protected]
jak sie pytalem o auto to wychodzilo za wache 120zl od osoby problem w tym , ze trza zaplacic kaucje za auto ok 2 tys. pln.Najlepiej miec wlasne auto wtedy wyjazd oplaca sie najbardziej do Dortmundu w jedna strone jest 630km.
Busy licza inna stawke na terenie Polski a inna w Niemczech. Mysle ,ze moja oferta 200zl od osoby nie jest wygurowana
A co do twojej oferty jak sie skora nagrzeje przez szyby od sloneczka to zobaczysz jak wygodnie sie jedzie 7 godzin klima nie pomoze.
Posiadam 4wolne miejsca w samochodzie z klimatyzacją (komfort jazdy; wygodne skórzane siedzenia) na mecz Polska - Ekwador i Polska-Niemcy.
Koszt przejazdu w obie strony od osoby to 400zł. Wszelkie informacje pod meilem [email protected]
jak sie pytalem o auto to wychodzilo za wache 120zl od osoby problem w tym , ze trza zaplacic kaucje za auto ok 2 tys. pln.Najlepiej miec wlasne auto wtedy wyjazd oplaca sie najbardziej do Dortmundu w jedna strone jest 630km.
Busy licza inna stawke na terenie Polski a inna w Niemczech. Mysle ,ze moja oferta 200zl od osoby nie jest wygurowana
A co do twojej oferty jak sie skora nagrzeje przez szyby od sloneczka to zobaczysz jak wygodnie sie jedzie 7 godzin klima nie pomoze.
To jest mój samochód więc wiem czy się skóra nagrzewa czy nie. Jest ok. A cena jest taka bo niestety żre paliwo niemiłosiernie.
Kup sobie Fiata 126p pali malo ale bedziesz mial tylko 3 miejsca to zaoferowania
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 23/05/2006 18:53
hehehe nie wiem czy by dojechal "maluchem"
ale 1600z(4 osoby po 400zl)l w 2 strony na sama wache to musi byc potwor czyzby BMW 7? albo poprostu kierowca chce zeby placic za wygode jazdy.powtazam ,ze mam miejsce wolne w busie koszt w obie strony to 200zl od osoby bus 14 osobowy wiecej informacji na gg w profilu.
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 23/05/2006 20:03
Posiadam bilety na mecze Polska-Ekwador i Polska- Niemcy na które jadę swoim samochodem(wiec transport gratis). Na każdy mecz posiadam po 2 sztuki biletów. Kupiłem je po 60 euro każdy. Sprzedam z umową(pokwitowaniem jak kto woli). Cena za 1 bilet to 200euro. Wszelkich informacji udzielam pod nr.tel665137624 do godz.24.
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 24/05/2006 11:19
Orientuje sie ktos moze czy w Szczecinie bedzie np. na mecz Polska : Ekwador ustawiony jakis telebim? Bo fajnie by bylo jakby kibice mogli razem sie zebrac i wspolnie ogladac na jakims duzym telebimie na otwartym powietrzu.Wie ktos czy gdzies taki telebim bedzie?
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Orientuje sie ktos moze czy w Szczecinie bedzie np. na mecz Polska : Ekwador ustawiony jakis telebim? Bo fajnie by bylo jakby kibice mogli razem sie zebrac i wspolnie ogladac na jakims duzym telebimie na otwartym powietrzu.Wie ktos czy gdzies taki telebim bedzie?
Najprawdopodobniej klub "Słowianin", mieszczący się przy ul. Korzeniowskiego 2, będzie organizował wspólne oglądanie na telebimie meczów reprezentacji Polski podczas Mistrzostw Świata w Niemczech.
Dzięki temu kibice Pogoni nie jadący na mistrzostwa będą mogli we wspólnym gronie oglądać mecze naszej drużyny narodowej. Do kibicowania w "Słowianinie" zachęca grupa Młode Wilki, gdyż zyski z imprezy zostaną przekazane na poczet opraw meczowych w przyszlym sezonie. Więcej infomacji już wkrótce.
źródło: Młode Wilki
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
A tak z innej beczki...orientuje sie ktos jak to jest z przewozeniem alkoholu przez granice? Ile mozna miec ze soba na glowe piwka i czegos mocniejszego?
Mysle ze jesli chodzi o piwko to lepiej kupic w Niemczech i nie dlatego ze moze byc taniej(pewnie jest ) ale zeby nie bylo zgrzytow z celnikami po kiego im sie tlumaczyc.Jezeli chodzi o cos mocniejszego to tez lepiej tam kupic no a spiryt 0,5 litra na glowe ale ja dalbym sobie spokoj ,bedzie to okres niezlego trzepania na granicy a jak znam zycie beda sie czepiac byle gowna ,Niemcy oczywiscie
A tak z innej beczki...orientuje sie ktos jak to jest z przewozeniem alkoholu przez granice? Ile mozna miec ze soba na glowe piwka i czegos mocniejszego?
1 maja 2004 r. znikają granice celne pomiędzy krajami Unii Europejskiej a Polską. Turyści, którzy podróżują po krajach Unii nie podlegają żadnym ograniczeniom dotyczącym ilości zakupionych i przewożonych towarów jednak pod takim warunkiem, iż są one przeznaczone do użytku osobistego i nie podlegają odsprzedaży.
Towary, które przewozimy będą uznane za przeznaczone do użytku osobistego, gdy nie przekroczą ustalonych limitów: - 800 papierosów, (przy wjeździe do Danii, Finlandii i Szwecji - 200 papierosów) - 200 cygar, - 1 kg tytoniu, - 10 litrów spirytusu, - 20 litrów wina ze zwiększoną zawartością alkoholu (np. sherry, porto), - 90 litrów wina (w tym maksymalnie 60 litrów wina musującego), - 110 litrów piwa.
Akcentów piłkarskich nie mogło zabraknąć. W końcu Dni Morza rozpoczynają się tego samego dnia co mundial - 9 czerwca. A tego dnia Polacy grać będą z Ekwadorem. Na Wałach Chrobrego będzie można obejrzeć ten mecz na telebimie.
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 28/05/2006 21:14
A czy jest może organizowany jakiś wspólny wyjazd kibiców Pogoni na mecz z Niemcami ? Chodzi mi o taką zbiórkę aut, busów itp. jak przed meczami z Amicą czy Dyskobolią ? Jakby co to moje gg 4763862.
Jeśli było już jakieś info to sorry.
Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
A czy jest może organizowany jakiś wspólny wyjazd kibiców Pogoni na mecz z Niemcami ? Chodzi mi o taką zbiórkę aut, busów itp. jak przed meczami z Amicą czy Dyskobolią ? Jakby co to moje gg 4763862.
Jeśli było już jakieś info to sorry.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom kibiców Pogoni wybierających się na piłkarskie mistrzostwa świata do Niemiec grupa "Wierni Tradycji" organizuje giełdę wolnych miejsc.
Wszystkich którzy dysponują własnymi środkami transportu i mają jeszcze wolne miejsca a także ci, którzy chcieliby wymienić bilety na konkretne mecze mistrzostw, zapraszamy w poniedziałek na spotkanie, które odbędzie się o godzinie 18 na stadionie przy ul. Twardowskiego (boczne boisko).
Jednym z punktów zebrania będzie także dyskusja na temat wspólnego wyjazdu kibiców Pogoni na mecze z udziałem biało-czerwonych.
Po spotkaniu przewidziany jest przejazd na cmentarz celem zapalenia zniczy na grobie Andrzeja Kujawy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.