Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 14/05/2006 23:09
jak ktos ma bilet imienny to mozna w pzpn zmienic dane i sprzedac bilet? bo ja mam dwa I kategorii na polska ekwador i nie moge jechac na ten mecz, a doszly mnie sluchy, ze nie mozna juz danych w pzpn zmieniac
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 19/05/2006 14:05
Uwaga na lewe bilety!!!!! To się nazywa być nabitym w butelkę. Połasiłem się jak małolat na strone internetową "lewą" niby federacji San Marino. Zakupiłem 12 sztuk biletów na różne mecze w tym Polaków płacąc od 30 do 60 euro za sztukę. Otrzymałem je wczoraj za pośrednictwem firmy kurierskiej. Jakież było moje zdziwienie jak ujżałem że bilety nie posiadają hologramów. Z tyloma chętnymi miałem spisane umowy; i pobrane zaliczki; a bilety są poprostu fałszywe. Do 22 siedziałem na prokuraturze gdzie zgłaszałem zawiadomienie o przestępstwie. W tym czasie teść rozwoził i zwracał zaliczki wszystkim moim kontrachentom (1200euro). Jednym słowem zostałem naciągnięty na 520 euro przez jakiegoś frajerzynę z San Marino. Nie wspomnę że te 1200euro z zaliczek też mi sie rozeszło. Dobrze że teść mi pomógł i pożyczył szmal bo jakbym wyglądał w oczach kupujących. Jednym słowem mam dość Mundialu2006!!!!!
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 19/05/2006 19:43
Tak często bywa gdy ktoś łapie "super" okazje lub próbuje być sprytniejszy od wszystkich.
Jak ktoś chce się szybko wzbogacić na nie zawsze pewnych interesach to tak to się zwykle kończy.
I można mieć pretensje tylko do siebie za naiwność.
już od dawna na forum kręcisz różne akcje, które wogóle Ci nie wychodzą
niedawno użalałeś się o Goleniów, a teraz przechodzisz na drugą stronę?
jeżeli ta cała historia przydarzyła Ci się naprawdę (bo jakoś trudno wierzyć takim osobom jak Ty) to niezła polewka z Ciebie, chciał "kibic" zarobić na kibicach, a został "wyruchany przez innego kibica"
i jak możesz nazywać kogoś (kto zrobił Cie w chuja) frajerem?
dobry z Ciebie typ
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 20/05/2006 17:45
Witam. Udało mi się kupić bilecik na stronce mistrzostw w ostatniej fazie sprzedazy, ktora wlasnie trwa. Bilety pojawiaja sie co jakis czas, ale bardzo szybko znikaja. Generalnie ciezko jest dostac sie do momentu przetwarzania zamowienia (co de facto oznacza ze bilecik jest nasz). Poswiecilem caly piatkowy wieczor i pol nocy na klikanie back, enter..no i sie w koncu udalo. Teraz jeszcze kwestia transportu, Jezeli ktos ma miejsce na polska-kostaryka to chetnie sie pisze na wyjazd. Pozdrawiam!
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 20/05/2006 23:20
SZUKAM CHĘTNYCH NA WYJAZD NA MECZ POLSKA-EKWADOR KOSZT 200 ZŁOTYCH-W OBIE STRONY WYJAZD BUSEM-SZUKAM 3 CHETNYCH Z OKOLIC SZCZECINA
PILNE CZAS UCIEKA
KONTAKT -GG -5180419
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.