Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni. - 07/12/2005 09:31
Ja na mundialu raczej będe więc chętnie bym te bilety kupił tylko napisz na które mecze konkretnie są te bilety(np. A1-A4) co bym po losowaniu wiedział które chciałbym kupić.
Bo na mecz WKS-Australia mógłbym się przejść ale mecz Togo-Arabia Saud. już raczej nie.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
To moze bys sie odezwal jakos, moze ktos "od nas" by chcial bilety, a nie Ty tu kopmbinujesz z ogolem ...gg, maila ,masz, wiec daj znak zycia..POzdro Ziom
Witam..bede mial do sprzedania .bilety 4 sztuki na mecze w hamburgu..oraz 2 bilety na mecze w lipsku.,<tylko na mecze grupowe>chetni do nabycia niech sie wpisuja..
pzdr z londynu..
To moze bys sie odezwal jakos, moze ktos "od nas" by chcial bilety, a nie Ty tu kopmbinujesz z ogolem ...gg, maila ,masz, wiec daj znak zycia..POzdro Ziom
dokladnie bilety dla "swoich" a nie jakies wynalazki
Witam..bede mial do sprzedania .bilety 4 sztuki na mecze w hamburgu..oraz 2 bilety na mecze w lipsku.,<tylko na mecze grupowe>chetni do nabycia niech sie wpisuja..
pzdr z londynu..
jak to jeszcze jest aktualne, to prosze o wiecej szczegolow.
Ja bym się tak za bardzo z tą ofertą nie rozpędzał . Z tego co się orientuję, to wszystkie bilety będą imienne, na konkretną osobę i wszelkie zmiany w danych osobowych nabywcy będą musiały być zaakceptowane przez Komitet Organizacyjny MŚ. Mówię tu o przydziale biletów drogą losowania a nie o innych "źródłach zaopatrzenia" jak np. znajomi z PZPN itd.
Tak więc jeśli ktoś ma bilety z puli losowań to o np.odstąpieniu ich innej osobie może chyba raczej zapomnieć.
Chyba, że sie mylę i są jakieś inne możliwości uzyskania biletów.
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni. - 10/12/2005 02:00
Tickets will be personalised for security reasons. This measure is intended to support the basic principle of a fair and open sales procedure. It will also serve as an effective deterrent to black market trading. However, the embedded chip will store access information only. Personal information such as names will not be stored.
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni. - 10/12/2005 16:12
czyli mniej wiecej tlumaczac:
"Bilety beda personalizowane z przyczyn bezpieczenstwa.Celem jest wsparcie zasad bezpieczenstwa i fair i otwartej procedury sprzedazy.Posluzy to takze bardziej efektywnemu zapobieganiu sprzedazy na czarnym rynku.Jednakze wbity tam chip zapamieta dostep informacij.Informacje personalne takie jak imie czy nazwisko nie beda zapamietywane lub zapisywane"
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni. - 10/12/2005 19:02
Dokladnie, lepiej niech sie wypowie ktos kto byl juz na takiej imprezce , bo ja nie bylem , ale wydaje mi sie ze chodzi o zamowienia ( ze sa imienne ) a bilet i jest normalny nie imienny , bo wtedy jaki bylby sens kupowac 3-4 bilety na to samo spotkanie ( jest taka mozliwosc ) przeciez sie nie rozmnozymy ( jesli bylyby imienne ).
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni. - 10/12/2005 21:23
[cytat] czyli mniej wiecej tlumaczac:
"Bilety beda personalizowane z przyczyn bezpieczenstwa.Celem jest wsparcie zasad bezpieczenstwa i fair i otwartej procedury sprzedazy.Posluzy to takze bardziej efektywnemu zapobieganiu sprzedazy na czarnym rynku.Jednakze wbity tam chip zapamieta dostep informacij.Informacje personalne takie jak imie czy nazwisko nie beda zapamietywane lub zapisywane" [cytat]
Dokladnie, lepiej niech sie wypowie ktos kto byl juz na takiej imprezce , bo ja nie bylem , ale wydaje mi sie ze chodzi o zamowienia ( ze sa imienne ) a bilet i jest normalny nie imienny , bo wtedy jaki bylby sens kupowac 3-4 bilety na to samo spotkanie ( jest taka mozliwosc ) przeciez sie nie rozmnozymy ( jesli bylyby imienne ).
Przetłumaczony tekst oznacza tylko tyle , że na czipie nie będą przechowywane takie dane jak np.nazwisko, ale czip umożliwi dostęp do zgromadzonych informacji na temat posiadacza biletu i jego dane muszą sie zgadzać z osobą, która chce wejść na stadion. Proste?
Nie masz racji Szakal. Przy zamówieniu biletu musisz podać pełne dane nie tylko swoje ale również osób, dla których bilety zamawiasz (m.in.nr.dowodu, adres zamieszkania,płeć itd). I bilet zostanie wystawiony na daną osobę. Bo jak wyobrażasz sobie walkę z czarnym rynkiem, jeśli np. zamówiłbyś 4 bilety i mógł je opchnąć byle komu?
W regulaminie sprzedaży biletów jest wyraźnie powiedziane, że biletów nie można odstępować innej osobie bez akceptacji Komitetu Organizacyjnego, który jest jedynie władny do zaakceptowania zmian personalnych osób upoważnionych do otrzymania biletu.
Tak więc kupując np.3 bilety na dany mecz, nie musisz się rozmnażać , bo i tak na każdym bilecie będą zakodowane dane innej osoby (a właściwie dostęp do danych). Pozdro
pzdr z londynu..
No jak na mecz Serbia - Holandia w Lipsku to biore te 2 bilety ....
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni. - 12/12/2005 14:20
Hehe...a ja sobie wlasnie zamowilem bilety na mecze Brazylii z Chorwacja w Berlinie i Polski chyba z Ekwadorem albo Kostaryka(niewazne) w Hanoverze...wchodzcie na www.pzpn.pl i tam macie info na temat biletow!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.