pisalem mila w tej sprawie placi sie 400pln za przedzial 8 osobowy jest to pociag bezposredni do Dortmundu bez zadnych przesiadek itd.z tego co czytalem pisali jeszcze ze po zakonczeniu meczu na ktorym malo kto z nas bedzie znajdzie sie czas na zwiedzenie zanim pociag bedzie odjezdzal.mysle ze najtaniej by wyszlo wynajecie auto z tego co sie pytalem problem jest w tym ze malo kto bedzie mial wylozyc 1tys pln kaucji.pozdro
zapomniales Zbylu dodac ze tylko konretne oferrty osob zdecydowanych juz teraz. i nalezy pamietac ze wyjazd jest piknikowy "Wposzukiwaniu Pubu z Telebimem, tudziez bialo czerwonych flag"
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Szukam osoby chetne na wyjazd na mecz Niemcy-Polska w Dortmundzie dnia 14.06.2006 bus jest 16 osobowy cena w 2 strony zamknie sie w 200pln od osoby.kontak [email protected] lub gg 6088588.
12 miejsc wolnych
zapomniales Zbylu dodac ze tylko konretne oferrty osob zdecydowanych juz teraz. i nalezy pamietac ze wyjazd jest piknikowy "Wposzukiwaniu Pubu z Telebimem, tudziez bialo czerwonych flag"
Edit: 11 wolnych
Te Zbylu i zakoo zostawcie narazie tam 3 wolne miejscaz ja jutro - piatek sie odezwe do Zbyla i powiem czy bede cxhetny
Szukam osoby chetne na wyjazd na mecz Niemcy-Polska w Dortmundzie dnia 14.06.2006 bus jest 16 osobowy cena w 2 strony zamknie sie w 200pln od osoby.kontak [email protected] lub gg 6088588.
12 miejsc wolnych
Edit: 11 wolnych
Te Zbylu i zakoo zostawcie narazie tam 3 wolne miejscaz ja jutro - piatek sie odezwe do Zbyla i powiem czy bede cxhetny
luzno miejsca przeciez wciaz są ;] i jak ktos sie decyduje to od razu mejlem lub na gg do mnie czy Zbyla. zeby nie zasmiecac pzdr
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 20/04/2006 17:21
Z tekstu wynika, ze najbardziej skoncentruja sie na "chuliganach znanych ze wszczynania awantur". W praktyce pewnie cala akcja bedzie dotyczyla tylko owych "chuliganow znanych ze wszczynania awantur".
wymyslili... ciekawym jest jak to bedzie wygladalo w wykonaniu naszej 'ukochanej" Policji. jakos nie widze teego zeby sprawdzili kazdego z 35 tysiecy
Wygląda to tak: wchodzą, oznajmiają że jesteś pseudokibicem i tyle...
Akurat mnie w domu nie było i powiedzieli to mojej matce. Ta wie, że z chuliganami mam tyle wspólnego co z radiem maryja, dlatego nie potraktowała ich poważnie. Wkurzony na ich zarzuty poszedłem na komende, żeby mi wyjaśnili jakim prawem mnie nachodzą i skąd mają moje dane (nigdy w życiu nie byłem spisany przy okazji meczów). Speszony policjant zaczął się tłumaczyć, że to przed MŚ jakieś polecenia odgórne i że jestem na jakiejś liście. Oczywiście jak się tam znalazłem nie mam pojęcia. Jednym słowem parodia w biały dzień.
Fifa powoli rozsyła już zamówione bilety kurierem. Przysłali już komuś?
Mi
Kurier czy Poczta ?
Z tego co wiem to tylko DHL-em rozwożą czyli kurier A ja dostałem maila z fify, bilety już jadą z Bremy mają być w ciągu paru dni.
Jay-J na jaki mecz Ci przysłali ?
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 21 kwietnia 2006, 19:14 [2 raz(y)]
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 21/04/2006 23:01
mi też przysłali ale na mecz Czechy -Włochy sprzedaje bilet na ten mecz bo jade na wszystkie mecze Polaków w grupie i mi sie niechce jechać na ten mecz.kto chce kupić bilet pisać domnie na gg.
mi też przysłali ale na mecz Czechy -Włochy sprzedaje bilet na ten mecz bo jade na wszystkie mecze Polaków w grupie i mi sie niechce jechać na ten mecz.kto chce kupić bilet pisać domnie na gg.
Nie zebym byl wscibski, ale czym wybierasz sie na wszystkie mecze Polakow w grupie? Tak sie sklada, ze razem z bratem mamy bilety na te mecze i jestesmy zywo zainteresowani wszelkimi opcjami wyjazdu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.