Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 21/02/2006 10:39
Bilety biletami,a jakies pol godziny temu uslyszalem na N24,ze sytuacja z ptasia grypa w Reichu moze nawet doprowadzic do odwolania mistrzostw
Podaje to oczywiscie jako mala ciekawostke ,bo taki numer raczej nie przejdzie...jak zwykle media podkrecaja temat
e tam ... ptasia grypa jest ale zeby odrazu odwolywac MS .. bez przesady ... wystarczy robic wszytko z rozsadkiem i np. jesli ktos zauwazy zdechlego ptaka to go nei dotykac a nie pchac lapy ... bez przesady ..
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 24/02/2006 09:38
Coś ucichł temat. I jak tam Wam idzie sprzedaż-kupno biletów na mundial? Ja po pierwszych strzałach(sprzedaż) teraz się bujam i wogóle nie mam ofert.Wystawiłem na ebayu te moje "egzotyczne" bilety; aukcje się pokończyły i zero ofert.Pozdro
co w wolnym tlumaczeniu znaczy ..... a co tam przetlumaczcie sobie sami
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ceny faktycznie bezkonkurencyjne. Zreszta i tak w gre wchodzi chyba tylko auto - bo nie orientuje sie w pociagach niemieckich - jakie ceny itd. A podstawowy problem to zdobyc bilet bo jechac i tak pojade -no ale fajniej byloby z biletem
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 26/02/2006 13:05
Może ktoś podać linki do wszystkich sklepów internetowych z biletami na MŚ
Nie licze na cud, że jeszcze załapie się na pulę fify, a na MŚ trzeba pojechać obowiązkowo.
NIEMIECKA policja obawia się, że w czasie piłkarskich mistrzostw świata z Polski do Niemiec przyjedzie, udając zwykłych turystów, wielu chuliganów, którzy stanowić będą "nowe, nieobliczalne zagrożenie" podał niemiecki dziennik "Berliner Zeitung".
Wiemy o nich bardzo mało powiedział gazecie szef berlińskiego związku zawodowego policjantów, Eberhard Schoenberg. Polska policja ma także mało informacji na ich temat. Z tego powodu niemieckie władze nie będą w stanie przeszkodzić polskim pseudokibicom w przyjeździe do Niemiec.
Jak twierdzi "Berliner Zeitung", polscy chuligani mają opinię ludzi, którzy bez zahamowań sięgają po broń. Podobno utrzymują bliskie kontakty z grupami przestępczymi, m.in. z handlarzami narkotyków.
Gazeta akcentuje, że nie wiadomo nawet, ilu chuliganów działa w Polsce. Podczas gdy w Niemczech istnieje centralna kartoteka osób, które weszły w konflikt z prawem podczas imprez sportowych, w Polsce każde województwo prowadzi własną statystykę. W Europie Zachodniej władze bezpieczeństwa współpracują ze sobą od dawna, natomiast kooperacja z krajami wschodnioeuropejskimi dopiero się rozwija.
Przedstawiciel berlińskiego Urzędu Kryminalnego Erik Liegle powiedział, że polskie władze starają się o usprawnienie systemu rejestracji wybryków chuligańskich. Niemiecka policja spodziewa się nowych impulsów do współpracy po zaplanowanym na kwiecień spotkaniu z przedstawicielami polskiej Komendy Głównej Policji.
Niemiecka policja przypuszcza, że wielu chuliganów nie zdecyduje się na podróż do Dortmundu, gdzie z Niemcami grać będzie reprezentacja Polski, lecz zostanie w Berlinie. Będą obserwować mecze na telebimach pod gołym niebem, gdzie "piwo leje się strumieniami i gdzie droga ucieczki do ojczyzny jest najkrótsza".
"Berliner Zeitung" przypomina przy tej okazji o bójce między polskimi i niemieckimi chuliganami, do jakiej doszło w listopadzie w Brandenburgii, w lesie niedaleko granicy z Polską. Pojedynek obu grup pseudokibiców przerwała interwencja niemieckich antyterrorystów.
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 02/03/2006 13:32
ja już osobiście swoje bilety sprzedałem i oddałem kuzynowi. pozostały mi tylko dwa na Anglia-Szwecja. Jeśli ktoś potrzebuje na Polskę to mój koleś ma do sprzedania. meil do niego to [email protected]. On jutro wyjeżdza na 2 miechy do Anglii i chce sprawy uregulować na biegu; więc tranzakcja byłaby wskazana dzisiaj. Oczywiście moge osobiście pomóc bo mam już wprawę w tych tematach.
]ja już osobiście swoje bilety sprzedałem i oddałem kuzynowi. pozostały mi tylko dwa na Anglia-Szwecja. Jeśli ktoś potrzebuje na Polskę to mój koleś ma do sprzedania. meil do niego to [email protected]. On jutro wyjeżdza na 2 miechy do Anglii i chce sprawy uregulować na biegu; więc tranzakcja byłaby wskazana dzisiaj. Oczywiście moge osobiście pomóc bo mam już wprawę w tych tematach.
Wiesz, co dziwny typek z Ciebie. Chciales za bilety 300 euro. Ja oferowalem Ci 350. Zgodziles sie, podales numer telefonu itd. Dwa dni sie nei odzywales, a tu nagle piszesz na forum, ze sprzedales je kuzynowi? Wczesniej pisales, ze sprzedales jeden za 800 euro.
Moze sobie zarty robisz, ale raczej pizda z ciebie i tyle.
Adios
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 03/03/2006 23:24
Wiem jedno że niemieccy kibice cieszą sie z tego że Polacy przyjada co świadczy o tym zdjęcie
które jest w tym linku
http://img291.imageshack.us/img291/6936/kibice5jj9ng.jpg
hehe Pozdro for All
Bylismy, Jestesmy i Zawsze Będziemy!
Możecie na Nas Liczyć,Nigdy Was Nie Zawiedziemy... POGOŃ TO MY!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.