Odp: M¦ - Grupy & Bilety - 05/06/2006 21:33
Ja moze kupie za 4000 zl dla 2 osob i w tym jest wyjazd autokarem w czwartek noclegi w 4 gwiazdkowym hotelu miejsca na vipach i przed meczem w restauracaji na stadnionie jem ile chce wszystko w cenie many chce 7500 ale juz ma w majtach ze zostanie z tym bo ma takich chyba 5 zaproszen
Odp: M¦ - Grupy & Bilety - 17/06/2006 15:19Mam do sprzedania bilet na mecz Polska - Kostaryka, kategoria 3, cena 60 e. Niestety nie moge jechac bo mam wtedy egzamin i dlatego sprzedaje
Edit:// nieaktualne
Ostatnio edytowany przez: Bonio, 17 czerwca 2006, 17:14 [1 raz(y)]
Odp: M¦ - Grupy & Bilety - 23/06/2006 18:14
Mam do sprzedania jeden bilet na mecz Hiszpania- kontra druga drużyna grupy G (Szwajcaria, Korea Płd. Francja). Mecz w Hanowerze 27.06.2006 o godz.21.00.
Bilet wylosował kumpel z FIFA ale nie może jechać.
Sudtribune Block S19 rz±d 8 (sprawdzałem na planie stadionu i chyba rzędy licz± od góry tak więc miejsce w miarę dobre).
Zainteresowanych z propozycjami kupna proszę o kontakt na GG (w profilu) lub e-mail [email protected]
Ja sam jadę na ten mecz bo mam bilet ale go nie odst±pię . Dostałem go z programu Conditional tickets wczoraj a już straciłem wszelk± nadzieję. Opłaciło się być wytrwałym.
Mam do sprzedania jeden bilet na mecz Hiszpania- kontra druga drużyna grupy G (Szwajcaria, Korea Płd. Francja). Mecz w Hanowerze 27.06.2006 o godz.21.00.
Bilet wylosował kumpel z FIFA ale nie może jechać.
Sudtribune Block S19 rz±d 8 (sprawdzałem na planie stadionu i chyba rzędy licz± od góry tak więc miejsce w miarę dobre).
Zainteresowanych z propozycjami kupna proszę o kontakt na GG (w profilu) lub e-mail [email protected]
Ja sam jadę na ten mecz bo mam bilet ale go nie odst±pię . Dostałem go z programu Conditional tickets wczoraj a już straciłem wszelk± nadzieję. Opłaciło się być wytrwałym.
Pozdro
W Niemczech rzedy liczone sa zawsze od dolu. Na meczu z Kostaryka siedzialem w S15.
Odp: M¦ - Grupy & Bilety - 03/07/2006 07:14
Mam do sprzedania jeden bilet na mecz o 3ecie miejsce w Stuttgarcie, kategoria 2. Kontakt tylko i wył±cznie na komórke( nie bede miec dostepu do internetu) - 507083200 - zadnych smsow
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.