Jednocześnie przypominam że: Już za dwa tygodnie do Szczecina zawita reprezentacja Polski. Trwają przygotowania do meczu.
Przeciwnikiem Polaków będzie reprezentacja Litwy. Mecze odbędą się 4 i 5 grudnia (pierwszy w Goleniowie, drugi w Szczecinie). Co prawda, selekcjoner reprezentacji, Leszek Latacz, nie ogłosił jeszcze kadry na dwumecz, jednak liczymy, że wśród powołanych znajdzie sie przynajmniej dwóch z reprezentacyjnej trójki Pogoni 04: Paweł Dąbrowski, Łukasz Żebrowski, Mariusz Lewandowski. Z wypowiedzi selekcjonera można wywinioskować, że są na to duże szanse. - Dąbrowski i Żebrowski to podstawowi gracze prowadzonej przeze mnie reprezentacji - mówi w rozmowie z nami Leszek Latacz. - W Lewandowskim jest olbrzymi potencjał, ale brakuje mu jeszcze trochę ogarnia, doświadczenia.
Trwają przygotowania do meczu, który ma być w Szczecinie futsalowym świętem. Łatwo prognozować, że hala zapełni się do ostatniego miejsca. Zapowiada się wspaniałe widowisko. Docenia to również prezes fusalowego PZPN, Kazimierz Greń. - Znając organizatorów, czyli Panów Jana Bednarka oraz Macieja Karczyńskiego jestem spokojny o organizację meczu międzypaństwowego.
Niedługo historyczny mecz reprezentacji w Szczecinie, jednak już teraz zapytaliśmy prezesa związku, kiedy reprezentacja może po raz kolejny zagościć w Szczecinie. - Nikt nie ma patentu na mecze kadry - odpowiedział Greń. - Dużo zależy od organizacji grudniowego spotkania. Propagujemy futsal w różnych regionach Polski i nie przeczę, że być może niedługo reprezentacja znów zawita na ziemię zachodniopomorską. - zakończył.
Wielokrotnie nasi czytelnicy pytali, w jakiej cenie i czy w ogóle będą bilety na mecze kadry w Goleniowie i Szczecinie. Wejściówki będą ostatecznie płatne. Jednak cena, zważywszy, że gra reprezentacja nie powinna odstraszyć nikogo. Bilety będą kosztować jedynie 3 zł - zarówno na mecz w Goleniowie (4.12.), jak i w Szczecinie (5.12.).
Dostaliśmy również wiele pytań, w jakiej formie owe wejściówki będą rozprowadzane. Organizatorzy nie planują przedsprzedaży biletów. Wejściówki będzie można nabywać w dniu meczu, w kasach hali. Z uwagi na spore zainteresowanie meczem, proponujemy przybywać na halę nieco wcześniej, gdyż tuż przed samym spotkaniem bilety mogą być już wysprzedane. /KRY/
Źródło: www.pogon.v.pl
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Odp: Reprezentacja: Futsal - 04/12/2007 20:31
Stowarzyszenie Kibiców Pogoni „ortowcy” zachęca wszystkich kibiców do przybycia na jutrzejszy towarzyski mecz futsalowej reprezentacji Polski z Litwą, który rozegrany zostanie o godz. 18 w hali miejskiej przy ul. Twardowskiego.
Będzie to pierwsza okazja do zobaczenia futsalowej kadry w naszym mieście. Powołanie na to spotkanie otrzymało m.in. dwóch reprezentantów Pogoni ’04 Szczecin: Łukasz Żebrowski i Paweł Dąbrowski.
Na mecz ten przygotowywana jest specjalna oprawa. Zachęcamy do przybycia na halę w biało-czerwonych barwach i gorącego dopingu dla naszych piłkarzy.
Wstęp na mecz będzie bezpłatny.
PS.Polska 5:3 Litwa w Goleniowie
Ostatnio edytowany przez: phoenix, 4 grudnia 2007, 21:05 [1 raz(y)]
Odp: Reprezentacja: Futsal - 05/12/2007 19:23
Hujowa organizacja ! Na v.pl, Pogońonline.pl , portowcy.org , Pogoń24.pl - napisane było wejście za darmo ! Przyjechalem pod hale o godzienie 17.40 i czekalem 30 minut zeby mozna bylo wejsc a ochrona wpuszczała tylko ludzi z biletam :/ ! Ogolnie hujówka , mam nadzieje ze nasi piłkarze pokażą dobrą grę !
Hujowa organizacja ! Na v.pl, Pogońonline.pl , portowcy.org , Pogoń24.pl - napisane było wejście za darmo ! Przyjechalem pod hale o godzienie 17.40 i czekalem 30 minut zeby mozna bylo wejsc a ochrona wpuszczała tylko ludzi z biletam :/ ! Ogolnie hujówka , mam nadzieje ze nasi piłkarze pokażą dobrą grę !
trzeba bylo przyjsc jeszcze wczesniej
oprawa meczu zajebiaszcza ale sam mecz troszke nie ciekawy
ps. konfetti góra
trzeba bylo przyjsc jeszcze wczesniej
oprawa meczu zajebiaszcza ale sam mecz troszke nie ciekawy
ps. konfetti góra
15-20 min przed meczem wpuszczali jak leci
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Ps. na stronie www.atv.szczecin.pl znajduje sie pelen zapis wideo z meczu w Szczecinie pomiedzy Polska a Litwa(relacja trwa ponad 2 godziny i jest w dobrej jakosci ) Pozdrawiam
podejrzewam, ze gdyby Szczecin dysponowal hala o pojemnosci 10 000 to i tak by sie zapelnila przy odpowiedniej promocji...
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 7 grudnia 2007, 16:32 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.