Grzesiu jeszcze nie wszedl na boisko a Ty go juz skreslasz
a ja powiem po 45 minutach tylko tyle ze trener Ekwadoru jest podobny do dobrze nam znanego Lesa G.
przy tym co zaprezentowali niemiaszki wypadamy "troche" blado co dobrze nam nie wrozy
Odp: POLSKA - EKWADOR - 09/06/2006 21:54
Wg mnie system beznadziejny, bo jak mozemy grac 4-5-1 skoro Zurawski nie chce grac w ataku i uparcie sie cofa do tylu? W tym systemie musi byc snajper na szpicy, a takiego nam brak, bo Franek zostal w domu. Nadzieja, ze zejdzie Radomski i wejdzie ktos do przodu.
Odp: Polska - Ekwador - komentarze - 09/06/2006 22:56
mile zaskoczyli mnie ci na ktorych w ogole nie liczylem, "murowane punkty" zawiodly...
chuj bombki strzelil - wracamy do domu...
tak to jest jak sie reklamuje TPSA zamiast trenowac
Odp: Polska - Ekwador - komentarze - 09/06/2006 23:00
Tylko jedno powiem MUndial Mundial i po mundialu dla Polskich piłkarzy po meczy Niemcy-Kostaryka mysle ze po takim słabym meczu Polska z Kostaryka nie ma zadnych szan a nic nie wspomnę o grze Niemców ... Ale to juz byłooooooooo | przesada :/
dokladnie chcialem to napisac...teraz z Niemcami 0-3 ,0-4 i z Kostaryka na koniec wygramy i do domu, jebac tego Janasa ile mozna ze zmianami czekac...do 70min?? caly mecz Radomskiego i bez formy Szymkowiaka -nieporozumienie. Gra 1 napastnikiem na ``slaby `` Ekwador, mimo 0-1 do polowy zadnych zmian w ustawieniu czy taktyce, i znowu gra 1 napastnikiem i ustawienie 4-5-1.Zero agresji w grze,zero pressingu,zero zaangazowania ,chlopaki chyba uwierzyli ze samo dostanie sie na mundial jest szczytem ich mozliwosci.
Odp: Polska - Ekwador - komentarze - 09/06/2006 23:09
Jakbym miał kogoś wyrożnić to.. tylko Ebi - cały mecz walczył, zacięty, nieustępliwy... sam Ebi jednak nie wygra meczu... Nie wiem po co Janas tyle czekał ze zmianami(Jakby nie patrzeć to Jeleń się dobrze pokazał i po trochu Brożek... Kosowski nieporozumienie)...juz w przerwie powinno do nich dojsc... a tak to Ekwador ktory wygrywa pierwszy robi zmiane i to jeszcze ofensywna... Ogólnie to szkoda mi wszytskich kibiców, którzy wierzyli w wygraną i wyjście z grupy a tak to ... jeden wielki ch*j
Odp: Polska - Ekwador - komentarze - 09/06/2006 23:14
Witamy na Okeciu...
Zestaw kibica: Tyskie i Etiopiryna...
Szymkowiak pomylka, Krzynowek cien samego siebie. Jedynie Ebi cos zagral...
Szkoda, kolejna wielka impreza ze juz nie tylko za zoltymi, teraz i sto lat za murzynami jestesmy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.