Odp: Hit na mundial.. - 31/05/2006 22:28
no ale ta piosenka poprostu ma wpadac w ucho... taka dla wszystkich kibicow a jesli o to chodzi to najbardziej podoba mi sie De Mono.
Odp: Hit na mundial.. - 31/05/2006 22:39
Ogólnie wszystkie utwory nie zachwyciły,ale chyba nie o to chodzi mój typ to zdecydowanie Golden Life!!
No chyba ze w rezerwie dałbym Quenns to chociaz pokazemy jakie mamy dziewczyny w Polsce
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Odp: Hit na mundial.. - 31/05/2006 23:30
kit na mundial, taka piosenka musi miec za przeproszeniem jaja, byc spiewana z werwa by podnosic na duchu a tam wiekszosc to festiwal piosenki biesiadnej z moich typow to Golden Life ale tylko za refren no i ewentualnie Milowicz moze byc, wziasc perkusistki z De Mono w chorki Queens i mozna sie zaprezentowac
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Hit na mundial.. - 01/06/2006 09:40
i wiadomo co wygralo?? czy jakies losowanie jest i wyniki pozniej? co do piosenek,zadna nie zasluguje na ``hit na mundial`` a mi sie podobala Formacja Niezywych Schabuff czy jak to tam sie pisze
Odp: Hit na mundial.. - 01/06/2006 13:16
Wszystkie kawałki to jeden wielie gó...o !!
Na duchu to moga one podnieść co najwyżej ich samych tzn . wykonawców!
Porażka ....
Odp: Hit na mundial.. - 01/06/2006 21:29
kur....wa jaka beznadziejna impreza te piosenki to gorzej niz disco polo piec razy wole gorniakowa,jury to banda pedlaow ,prowadzacy to ma takie pojecie jak ja o astrofizyce no ale doda ok.piosenki do dupy zadna sie nie nadaje
Odp: Hit na mundial.. - 02/06/2006 00:05
a swoja droga.. wie ktos moze czy nasz hymn bedzie puszczany z tasmy czy ktos go zaspiewa? Jesli to bedzie Gorniak to wyskocze przez okno jak ten many ostatnio (z parteru)
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Nie przepadam za ta zaba ale srednio mi sie podoba, nie wywoluje dreszczyku, a za to wole oryginal
co do teledysku - to sie nazywa zboczenie bramkarskie
Uciakam bo mnie pilka goni
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.