Autor
Wiadomość
   Typowanie -> POGOŃ - Lechia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Heineken
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5443 dni

POGOŃ - Lechia - 16/09/2025 11:39
Nic już nie wiem, jak dalej będziemy tak anemiczni pod bramką rywali - nieskuteczni to my to przegramy. Ale niech się zmobilizują u siebie i wyszarpią jakieś 2 - 1 oby :)
Co z Kolędą chyba wylot .... to jakiś transfer ... w Naszym Uniwersum się kręci :)

"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6358 dni

Odp: POGOŃ - Lechia - 16/09/2025 11:52
3:1

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
paula22szczecinpogoniara
Kibic
Na forum od 5578 dni

Odp: POGOŃ - Lechia - 19/09/2025 22:04
Dużo się u nas dzieje w klubie ,zobaczymy jaki to będzie mieć wplyw na poczynania na boisku...Lechia gra niezle mimo wszystko, podejrzewam ,że będzie to bardzo otwarty mecz, a co tam 4:3..

Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Janek80
Kibic
Na forum od 6647 dni

Odp: POGOŃ - Lechia - 20/09/2025 22:34
Trzeba wygrać. Typ 3:2 ⚓

paula22szczecinpogoniara
Kibic
Na forum od 5578 dni

Odp: POGOŃ - Lechia - 21/09/2025 19:06

paula22szczecinpogoniara napisał:  
Dużo się u nas dzieje w klubie ,zobaczymy jaki to będzie mieć wplyw na poczynania na boisku...Lechia gra niezle mimo wszystko, podejrzewam ,że będzie to bardzo otwarty mecz, a co tam 4:3..

Nie w ta stronę ....eh odechciewa się wszystkiego....😓

Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Janek80
Kibic
Na forum od 6647 dni

Odp: POGOŃ - Lechia - 21/09/2025 21:39

Na pocieszenie byłaś najbliżej. Nagroda i typowanie Twoje. Nowy trener musi coś zrobić z tą obroną, bo jest tragedia. Nie kryją krótko atakujących jako drużyna itd. Kutris jak zwykle daje za dużo swobody, albo daje się ogrywać. Trzeba od tyłu ten zespół poukładać, nie na hura grać do przodu, a w obronie jakoś to będzie. ⚓

Heineken
Kibic
Na forum od 5443 dni

Odp: POGOŃ - Lechia - 22/09/2025 13:22

Nie trać wiary Paula. Fakt, że walczymy o utrzymanie a przed nami Legia ;) ciągle wierze, że coś zatrybi, może z nowym trenerem, o miejscach TOP5 nie marzę już, chcę by spokojnie być w "8" ale mamy burdel na każdej płaszczyźnie, już nie tylko boiskowej.

Zaczynasz Paula następny mecz typować :)

"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1762587807 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005