POGOŃ - Lechia - 16/09/2025 11:39
Nic już nie wiem, jak dalej będziemy tak anemiczni pod bramką rywali - nieskuteczni to my to przegramy. Ale niech się zmobilizują u siebie i wyszarpią jakieś 2 - 1 oby
Co z Kolędą chyba wylot .... to jakiś transfer ... w Naszym Uniwersum się kręci
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Odp: POGOŃ - Lechia - 19/09/2025 22:04
Dużo się u nas dzieje w klubie ,zobaczymy jaki to będzie mieć wplyw na poczynania na boisku...Lechia gra niezle mimo wszystko, podejrzewam ,że będzie to bardzo otwarty mecz, a co tam 4:3..
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Na pocieszenie byłaś najbliżej. Nagroda i typowanie Twoje. Nowy trener musi coś zrobić z tą obroną, bo jest tragedia. Nie kryją krótko atakujących jako drużyna itd. Kutris jak zwykle daje za dużo swobody, albo daje się ogrywać. Trzeba od tyłu ten zespół poukładać, nie na hura grać do przodu, a w obronie jakoś to będzie. ⚓
Dużo się u nas dzieje w klubie ,zobaczymy jaki to będzie mieć wplyw na poczynania na boisku...Lechia gra niezle mimo wszystko, podejrzewam ,że będzie to bardzo otwarty mecz, a co tam 4:3..
Nie w ta stronę ....eh odechciewa się wszystkiego....😓
Nie trać wiary Paula. Fakt, że walczymy o utrzymanie a przed nami Legia ciągle wierze, że coś zatrybi, może z nowym trenerem, o miejscach TOP5 nie marzę już, chcę by spokojnie być w "8" ale mamy burdel na każdej płaszczyźnie, już nie tylko boiskowej.
Zaczynasz Paula następny mecz typować
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1762575322 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.