Pogoń 04 Szczecin - futsal - 03/12/2004 15:50
Od listopada drużyna Pogoń 04 Szczecin podjęła walkę w II lidze futsalu. Jest to drużyna połączona z zespołów Selfa i NPI (rok temu obie drużyny grały w II lidze). W II lidze futsalu występuje podział na 2 grupy (awans 1-sze miejsce, a 2-gie - baraże) Czy stać ich na awans? Jak oceniacie pierwsze mecze tej powstałej w tym roku drużyny? Mi przypomina to grę portowców - u siebie ok, wyjazdy - gorzej. Mecze rozgrywane są w hali na ul. Ku Słońcu.
Piersze wyniki halowców:
Pogoń 04 Szczecin - Centrum Nowa Ruda 8-2
Wulkan Wrocław - Pogoń 04 Szczecin 8-3
Pogoń 04 Szczecin - Polindex Włocławek 9-4
Pogoń 04 Szczecin - TPC Komputery Legnica 20-2
Tabela po 4. kolejce:
1. Wulkan Wrocław .......... 4 9 32-15
2. Arpol Toruń ................ 3 9 19-5
3. Pogoń 04 Szczecin ........ 4 9 40-16
4. Polindex Włocławek ...... 4 6 34-26
5. TPH Polkowice ............. 4 6 23-25
6. Centrum Nowa Ruda ..... 4 3 21-33
7. TPC Komputery Legnica .. 5 0 10-59
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 03/12/2004 17:06
tak gral tam zebrowski i strzelil 2 bramki ... wiem to z 100% zrodel (gram z kumplem w Salosie i jego brat to ten Zebrowski) ... a wedlug mnie na pewno stac ich na awans ... ale trzeba w to wlozyc duzo serca i przylozenia (oraz klepki z 1 pilki )
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 03/12/2004 20:22
nieoriętujecie się czy ten klub ma swoją strone www?,bo jak szukałem informacji na ich temat to nic nieznalazłem, a z chęcią bym sie przeszedł na jakiś mecz...
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 03/12/2004 21:59
http://www.futsal.max.pl
w tym roku tylko wyjazd do polkowic
mecze u nas w styczniu
najlepszy jest radoslaw koziel, dal 8 goli ostatnio
do tego misiura, zebro,celeban, podobas, zuk, markiewicz na bramce, wydmuszek, piasecki, jatczak, gabrysiaktrener biela - paka naprawde ok
cel to awans do 1ligi, mecze na hali Salezjanow - na ku sloncu
pozdrooo
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
http://www.futsal.max.pl
w tym roku tylko wyjazd do polkowic
mecze u nas w styczniu
najlepszy jest radoslaw koziel, dal 8 goli ostatnio
do tego misiura, zebro,celeban, podobas, zuk, markiewicz na bramce, wydmuszek, piasecki, jatczak, gabrysiaktrener biela - paka naprawde ok
cel to awans do 1ligi, mecze na hali Salezjanow - na ku sloncu
pozdrooo
Następny mecz w styczniu ?? A ta hala to przystanek trambambajem ode mnie
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 07/12/2004 13:14
Podobas ? Cienki jest. Gra tez w HALPie w druzynie Unity Line. Mialem okazje przeciwko niemu grac.. nie jest az taki dobry. Nie strzelil zadnej bramki A ja przynajmniej strzelilem 3 + wypracowalem karnego ( faul Podobasa na mnie ). A co do Misiury - ponoc niezle zasuwa w HALPie ale nie widzialem go ani razu w akcji wiec nie bede komentowal jego gre.
Podobas ? Cienki jest. Gra tez w HALPie w druzynie Unity Line. Mialem okazje przeciwko niemu grac.. nie jest az taki dobry. Nie strzelil zadnej bramki A ja przynajmniej strzelilem 3 + wypracowalem karnego ( faul Podobasa na mnie ). A co do Misiury - ponoc niezle zasuwa w HALPie ale nie widzialem go ani razu w akcji wiec nie bede komentowal jego gre.
Nie ma jak skromność. Skoro Podobas jest taki słaby to dlaczego gra w drużynie aspirującej do I ligi?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978476 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.