Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie w Szczecinie na balety? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Scream007
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7740 dni

Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 10:41
Gdzie w Szczecinie polecacie isc sie rozerwac w towarzystwie szczecinianek?

LEGIA-POGOŃ FOREVER
Petar
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 11:25
Ja proponuje HYPNOZA (Powstańców Wlkp. 20 tel.4823940) - tam jest najlepiej moim zdaniem.

Bosman
Kibic
Na forum od 7834 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 11:27
Oczywiscie Trezor!!! Od biedy moze byc Soho :D

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8829 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 11:28
Soho, Trezor, Ellite, Baila.....

Jasny_
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 12:54
soho

Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia Obrazek gif wstawiony na forum
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8295 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 13:00
HYPNOZA-jeżeli lubisz seksowne trzynastki bez piersi...
Pinokio-jezlei lubisz klimat studencki i muze lajtową-bez zadnych techno...
Stany-ciemny klimat w ciemnym lubie, nawet fajnie tylko nieraz można w mordę dostać...
SOHO-nie wiem jak jest po remoncie ale dalej chodza tam nabiałkowani debile...
Trezor-po złamanym sercu tam je skleisz, przynajmniej na jadną noc...
Innych nie pameitam:P

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
olo84
Kibic
Na forum od 8731 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 13:51
HYPNOZA- Dobra muza, duzo malolatow i nacpanych osob
SOHO- Duzo sterydowcow obwieszonych zlotem i blachar
TREZOR- Spoko klubik , dobra muza i klimat ceny troche mniej przystepne
PINOKIO- Klimaty studenckie, jezeli lubisz Kaje Pschalska i takie klimaty to mozesz sie tam wybrac :P, jedyny plus to mozna sie tanio najebac
AUREORA- Fajny klimacik i ceny przystepne
BAJLA- Takie sobie ale jest lepiej niz gorzej :D, ceny troche wysokie
LOKOMOTYWA- Duzo cpunow i latwo w pizde dostac
NEURON- Jezeli lubisz klimaty Drum & Bass i Hardstyl , ogolnie ciezka muza [Ostatnio edytowane przez olo21: 2004-07-07 13:51]

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
slw
Kibic
Na forum od 7848 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 14:52
Grand Cru na Bogusława-jeżeli pęka Ci portfel i szukasz lalki Barbie- jeżeli chcesz iść na wystawke a nie się pobawić to polecam ;)

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Mayday
Kibic
Na forum od 8512 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 15:31
Lokomotywa....najlepsza muza..zero komerchy

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
skarbnik
Kibic
Na forum od 8329 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 15:40
> HYPNOZA-jeżeli lubisz seksowne trzynastki bez piersi...
Pinokio-jezlei lubisz
> klimat studencki i muze lajtową-bez zadnych techno...
Stany-ciemny klimat w
> ciemnym lubie, nawet fajnie tylko nieraz można w mordę dostać...
SOHO-nie wiem
> jak jest po remoncie ale dalej chodza tam nabiałkowani debile...
Trezor-po
> złamanym sercu tam je skleisz, przynajmniej na jadną noc...
Innych nie
> pameitam:P
Ty sie lepiej do mnie na gg odezwij...
MSG 1821818 ---> GG
Chodzi o te bajerki ktore dostaliscie na Lubinie.
[Ostatnio edytowane przez gandalf: 2004-07-07 15:42]

Obrazek jpg wstawiony na forum
ZDR
Kibic
Na forum od 8268 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 16:19
> Gdzie w Szczecinie polecacie isc sie rozerwac w towarzystwie szczecinianek?

isc do teatru na jakis spektakl:)
[Ostatnio edytowane przez Ma$t€®™: 2004-07-07 16:20]

Ziomall
Kibic
Na forum od 8060 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 17:06
Jako ze troche zdrowia stracilem na baletach:) Chetnie wypowiem sie w tym temacie:PPrzedstawie lokale godne uwagi moim zdaniem:

Trezor - jak dla mnie lokal nr UNO.Dwa parkiety (techno i dance ) mozna dobrze sie wybaic kazdy cos znajdzie dla siebie.Dobrzy dj`e graja:)Towarzystwo calkiem ok .Bardzo fajne i smukle dziewczyny :)Jest w czym wybierac.Ceny normalne.Loza kosztuje 30 zl .Ochrona kuluralna nie sprawia klopotow.Goraco polecam.Studenci wjazd wolny reszt ajakos 15 zl

Soho - moim zdaniem lokal niespecjalny.Tak naprawde 1 parkiet z prawdziwego zdarzenia na ktorym najczesciej wali chamskie techno:)Towarzystwo mieszane .Od karkow po 17-nastolatkow.dziewczyny na plus dobre foczki takie Britnejki:)Ale najczesciej lubia $:)Ceny normalne.Ochrona taka sobie ale nie dyskutuje wypierdala od razu:) DOsc duza ilosc zadym w samym lokalu.Jedyny plus to duza ilosc kibicow Pogoni po kazdym meczu i glosne spiewy:) Ja osobiscie nie polecam Wjazd okolo 15 zl studenci to nie wiem jak maja ale napewno w tygodniu jakies znizki sa

Baila - lokal niczym nie zachwyca.Jeden parkiet z muza od techno po dance.Mozna si ewybawic.Malo miejsca tylko i to minus.Towarzystwo coz lokal znajduje sie przy hotelu Radisson i w zwiazku z tym duza liczba gosci hotelowych - stare dziady z $ oraz w chuj dziwek:)Jednak przewazaja tam studenci szczegolnie czwartki-srody:)Ceny troche wygorowane jak na kieszien studenta:)Ochrona na poziomie nie mozna narzekac.Dziewczyny dobre heheh jest w czym wybierac:)Od biedy mozna isc
Wstep w granicach 15 zl studenci znizki:)

Hypnoza - lokal przedszkole:) Sorka jesli kogos urazilem:)Moze to ja juz jestem stary:PNa plus dwa parkiety z dobra muza (techno i dance ) Towarzystwo- w pyte 15-17 latkow zajebanych w trupa badz nacpanych:)Godne uwagi sa chetne malolatki ktore za 2 piwa w ramach rewanzu zrobia loda:)Totalny minus jak tam bylem ostatnio to platny kibel paranoja.Ceny ok.Ochrona taka sobie bez powodu si enie przypierdala:)Uwaga na pijane hordy bojowych szczeniakow - jesli jestes sam moze sie to skonczyc oklepem przez cala bande.:)Wjazd w granicach 15 zl jakos tak

Pinokio - lokal typowo studencki.Jeden duzy parkiet muzyka glownie rock i disco.Jak wspomnialem 99% studenci nastawieni pokojowo:PCeny typowo studenckie duzp promocji piwa nawet po 3,5 zl:)Co do dziewczyn jak to studentki j, gwiazd ktore chodza do Trezora Soho Baila nie spodziewajcie sie:) Jest przecietnie choc czasem sa wyjatki:PNapewno sa bardziej rozgarniete jednak:)Ochrona calkiem ok kultura nie mozna narzekac.Jedyny minus to za duzy scick oraz dla niektorych estetyka lokalu - gazety na scianach.Wjazd studenci free reszta to nie wiem:)

Rocker - lokal mix.Znajdziesz tam studentow oraz troche starszych ludzkiwo ktorzy chca poszalec:)Duza ilosc ognistych 30-stek:)Ceny takie sobie.Ochrona luz.Obsluga fatalna w kurwe trzeba czekac az ktos laskawie przyjdzie.Maly parkiet.Muza rozna.Zawsze mowie ze tam nie pojde a i tak co jakis czas chodze:)

Stany - lokal typowo studencki.Muza rock i dance.Przychodza sami studenci .Lokal polecam koneserom pijanych lasek z akademikow:) Sa zawsze chetne na piwo i nie tylko:PMaly parkiet malo miejsca ciemno w srodku jak w dupie:)Ochrona luz.Ceny studenckie.

Elite - nie bylem to nic nie mowie:)

To na tyle moich niesubiektywnych wypocin:) Podkreslam to tylko moje osobiste odczucia na temat powyzszych lokali i nie bulwesrowac sie:)Na temat reszt klubow nie chce mi sie pisac juz:) Pozdro
PS Bulgarscy Pasterze FORZA

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
Pilar
Kibic
Na forum od 8009 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 07/07/2004 17:28
Neuron - jedyna w Szczecinie alternatywa na muzyke niekomercyjna klubowa

Ziomall odezwij sie do mnie na gg
Pilar - Bułgarski Pasterz z Owcami

cEzY
Kibic
Na forum od 8019 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/07/2004 08:03
No ja sie wypowiem tylko co do PINOKIa !!!! Nie polecam NIKOMU tego pubu - nie wiem czemu opisujecie go w dyskotekach?? !! ?? Toć to skandal... sorry ale jezeli oblepione sciany Gazetami sprzed paru lat to szczyt mozliwosci, na ktore stac ten lokal to dziekuje bardzo... nie tylko wyglad mi si enei podoba... muzyka.... o kuzwa... i to sa DJe, ktorzy tam graja?? Buahahha moim zdaniem to kolesie, ktorzy troch esie lapia na Kazzie i wiedza co sobie na plyty sciagnac - a potem tylko troszke powiedza do mikrofonu i luuuz... kurde ja nie chodze do lakali by pooosluchaj jak to ktos adnie okreslil Paschalksiej - bo rownie dobrze moglbym sobei wlaczyc MTV czy Vivie... bez sensu muzyka.. ludzie owszem spoko - ale to tlyko jedyny plus ktory zauwazylem w pinolu... a po za tym to ochrona i wlasciciel to banda idiotow - ktorzy nie znaja sie na prowadzeniu lokali - bo jak inaczej mozna nazwac sytuacje - ze ochroniarz ywjmuje mi z plecaka discmana, a szef udaje ze nic sie nie stalo... naprawde nei polecam - lokal koszmar - typowy wiekszy PUB....

Przy okazji mala reklama dyskoteki: MEGIC

I dodam, ze MEGIC mial byc obecnie na miejscu SOHO, kiedy to jeszcze byl na sprzedaz... ale si enei co nie poukladalo..

Co do reszty: polecam w Szczecinei TREZOR i SOHO - nic wiecej :) Choc podobno sa jeszcze fajne meijsca w Szczecinie... : pozdrowka

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
Jasny_
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/07/2004 12:32
i chuj z tego Megica jak to w Grudziądzu jest ?? :|

Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia Obrazek gif wstawiony na forum
Steryd
Kibic
Na forum od 8697 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/07/2004 17:43
Nie pierdolcie juz tak z ta Hypnoza. Ostatnio zauwazam wiele pozytywnych zmian.
Malolactwa raczej nie wpuszczaja, no chyba ze szmula jakis wyglad ma :)

1948
musi
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/07/2004 19:37
Neuron-najlepszy klub w Szczecinie(zero komerchy), jesli zas chcesz spokojniejsze klimaty to Hypnoza(mlodziez) lub Soho(tu pamietaj o dzinsach i odpowiednich butach)...........a jak chcesz pocpac to LoKo

kamyk
Kibic
Na forum od 8345 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/07/2004 19:39
Night Club Trezor!!!

leisaw
Kibic
Na forum od 7927 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/07/2004 19:41
> Neuron-najlepszy klub w Szczecinie(zero komerchy)

Jezeli klub ze spleśniałymi kanapami uwazasz za nalepszy w Szczecinie to gratuluje
[Ostatnio edytowane przez Wasiel: 2004-07-08 19:41]

Szymek
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/07/2004 20:41
A czemu bartollo sie nie wypowiada? :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757971982 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005