Jest juz podobno ponad 2000 graczy . Graficznie wyglada dobrze ,budzet troche maly ale da rade sklecic przyzwoity sklad
Gdyby ktos z Was dolaczyl to stworzcie prywatna lige "pogononline.pl" i podajcie tu kod to chetnie dolacze ... bo ja juz jedna lige stworzylem i nastepnej juz nie widze jak zalozyc ...
Odp: Ustaw ligę - 13/02/2014 12:22
3. Konkurs Ustaw Ligę jest przeznaczony dla osób władających językiem polskim i mieszkającym poza Polską, czyli w krajach, w których internetowe zakłady bukmacherskie są legalne.
Wszystkie strony na których reklamowani są bukmacherzy mają taki zapis w regulaminie - główna strona weszło.com również. Jest to obejście śmiesznej ustawy hazardowej która "obowiązuje" w naszym kraju.
----------------------------------------------------------
Ustawiajcie jako nazwę zespołu nick z forum.
Janukiewicz, Robak, Kozłowski
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ustaw ligę - 15/02/2014 01:01
haha Dwaliszwili dzisiaj -6pkt ale jako kapitan chłopak -12 zrobił z Pogoni Robak, Małecki i... Kudła w pierwszej 11
Odp: Ustaw ligę - 12/02/2015 12:13
Gra ktos w nowej rundzie jak cos to niech ktos stworzy lige i poda kod do nie . Bo ja juz jedna zalozylem i wiecej nie moge.
Odp: Ustaw ligę - 13/07/2015 17:32
Założy ktoś forumową ligę?
Od siebie zapraszam do ligi z nagrodami dla tych co interesują się bukmacherką: Omnibet Liga | kod do ligi: 599081652
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.