Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Capri-sun i snickers w słoiku << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mikka
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7693 dni

Capri-sun i snickers w słoiku - 09/12/2012 18:34
Jak w temacie.Ostatnio przypominaliśmy sobie w gronie kilku osób smaki dzieciństwa, i aż żołądek się wykręca na sama myśl o tym słoiku snickersa.Byłem w wielu sklepach na terenie Szczecina,w kilku w berlinie,pracuje w Brukseli więc tutaj też przy okazji sprawdziłem i ni chuja nie ma nigdzie...Czy ktoś wie gdzie to może być albo co się stało z tym produktem że go nigdzie znaleźć nie można?To samo się tyczy soków capri-sun w tych aluminiowych opakowaniach.Można zamówić tylko u niemca,i tylko od razu 2 palety minimum.

Dla przypomnienia zamieszczam linki poniżej:

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/Capri_Sun_Pouch.jpg&imgrefurl=http://en.wikipedia.org/wiki/File:Capri_Sun_Pouch.jpg&h=814&w=581&sz=311&tbnid=g6560RQ8ceudqM:&tbnh=106&tbnw=76&zoom=1&usg=__2cKI5Mxn2QokrshoG0VWap1KjbI=&docid=ECkH_DNRDLopPM&hl=pl&sa=X&ei=u8rEUITLNMqs0QWCt4DYBQ&sqi=2&ved=0CDcQ9QEwAw&dur=1398

http://www.wykop.pl/link/664203/jedyny-oryginalny-snickers-w-sloiku-doslownie/

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
forza!
Kibic
Na forum od 6133 dni

Odp: Capri-sun i snickers w słoiku - 09/12/2012 19:20
Nie pamiętam już dokładnie czy to capri-sun, ale ten soczek w takim samym opakowaniu kupowałem w niemieckim Lidlu ( nie wiem czy w naszych Lidlach też jest ) natomiast jeśli chodzi o snickersa to już raczej go nie produkują, bo po prostu nigdzie nie ma ;)

JLB !
spagetti
Kibic
Na forum od 8012 dni

*

Odp: Capri-sun i snickers w słoiku - 09/12/2012 20:30
Ten capri sun niedobry. Taka rozcienczony sok bodajze pomaranczowo-podobny.Dalej to gowno robia:)

W Lidlu tego nie kupisz? W Stockholmie te gowno w kazdym markecie.

,,Vi är överallt,,- POGON
mikka
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Capri-sun i snickers w słoiku - 09/12/2012 20:40
w polskich sklepach jest podróba capri-sun- takie przesłodzone gówno.Ale sprawdzę w lidlu w belgi.Co do snickersa to rozmawiałem z kilkoma osobami i nikt o niczym takim nie słyszał.Chwilowo myślałem że to wszystko sobie wymyśliłem:D

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7511 dni

Odp: Capri-sun i snickers w słoiku - 10/12/2012 14:27
Snickers

Castaway
Kibic
Na forum od 6732 dni

*

Odp: Capri-sun i snickers w słoiku - 10/12/2012 15:23
e tam vibovit wyjadany paluchem z torebki i tak najlepszy :D

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Lemon
Kibic
Na forum od 5787 dni

Odp: Capri-sun i snickers w słoiku - 14/12/2012 19:43

Castaway napisał:  

No ba! A guma turbo! :D

db1948
Kibic
Na forum od 7428 dni

Odp: Capri-sun i snickers w słoiku - 14/12/2012 20:20

Lemon napisał:  

Castaway napisał:  

No ba! A guma turbo! :D

Temat do tego typu pogawędek już jest...: TUTAJ
;)

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757966609 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005